Yengeç Burcu Temmuz aylık yorumu 2010

Yengeç Burcu Temmuz aylık yorumu 2010.
Merkür gezegeninin burcunuzdaki geri hareketinin devam edeceği ve etkisini sürdüreceği 16 Temmuz tarihine kadar, duygusal konularda oldukça hassas olacağınız, yüreğinizin içinde bazı durumları tekrar gözden geçirme ihtiyacı duyacağınız ve belki de birebir ilişkiler bakımından bazı kararları almak üzere zihinsel olarak düşünceli olacağınızı düşünüyorum. Yalnız geri hareketli dönemlerde kişi, görüşleri konusunda rahatlatıcı bir durum içine girebilir. Kolay etki altında kalır ve kendi adına hareket etmekten ziyade karşısındakiyle arasında bir empati geliştirir. Değişkenlikleri bu dönemde artabilir, bazı zamanlar kaprisli ve tutarsız davranışlar gösterebilir. Siz de, bu etkilerin şimdiden bilincinde olarak bu süreçte neler yapmanız gerektiği konusunda bilinçli olmak zorundasınız.

Eğer beraberliğinizde bir sorun varsa, gerçekçi bir şekilde bunu ortaya koyun. Sevginizden emin olduğunuz sürece bunu yapmak zor olmayacaktır. Fakat ilişkinizde onarılmaz yaralar varsa ve birlikte olmak adına gerek siz gerek karşınızdaki veya her ikiniz bir adım dahi atmaktan yana değilseniz doğal olarak Merkür geri hareketinin bitimi, bu ilişkinin sonu anlamı taşıyacaktır.

İlişkisinde herhangi bir sorun olmayan ve temelini sağlam kurdukları ve kadersel bir şekilde birbirlerine bağlı olanlar ise doğal olarak bu dönemde en olumlu şekilde yeni kararlar için planlar yapmaya başlayacaklardır. Daha fazla iletişimde bulunmak, fikirbirliği yapmak, belki de bir hayatı beraber göğüslemek adına ortak kararlarda buluşabilirler. Geri hareketin bitim tarihinden sonra neye karar verdiyseniz artık uygulama zamanı gelmiştir. Hatta 16 Temmuzu bile beklemeye gerek yoktur. 14 Temmuzda burcunuzda oluşacak yeniay enerjisiyle bu kararınızı dış dünyaya sunabilmeniz en yararlı iş olacaktır.

İlişkisi olmayanlar ise, bu süreçte yaşamları adına, sahiplenmek, korumak ve kollamak düşüncesi içinde duygusal kararlar alarak, yeni bir ilişkinin girişiminde bulunabilecek cesareti bulabilirler. Geri hareket döneminde, nasıl bir beraberlik ve nasıl bir kişiyle mutlu olabilirler, bugüne kadar ne gibi yanlışlar yaptılar veya eksik kaldıkları taraf neydi, bundan sonrası için sağlıklı bir beraberlik adına nelerin yapılması gerekir düşüncesiyle hareket edebilirlerse, duygusal güvenceyi bir başka kişi aracılığıyla edinmek yerine öncelikle kendilerine güven duyabilirlerse bu durum dış imajlarını da güçlendirecek ve belki de bir anda o özel kişiyi karşılarında bulacaklardır. Çünkü ne yaparsak yapalım, karşımızdaki kişiyi değiştirmek mümkün değildir. O zaman biz aşka bakış açımızı farklı bir yönden alarak gelişelim. Bunu denemeye ne dersiniz

Doğum gününüzü kutlar, huzurlu, güvenli ve sağlıklı bir yaşam dilerim.

İş ve Kariyer

14 Temmuz tarihine kadar Aslan burcunda ilerleyecek Venüs gezegeni siz Yengeçler için, sahip olduğunuz tüm değerleri özgüvenli bir şekilde dış dünyaya göstermeniz adına, kendinizi güven içinde hissetmek için finans hayatınızı düzene sokmanız adına size enerji vermekte. Venüs gezegeni birebir ilişkiler kanalıyla hayatın güzelliklerinden yararlanmak için gerekli güçtür. 14 Temmuzda burcunuzda oluşacak yeniay enerjisinin de desteğini alarak, işinizden elde ettiğiniz gelir, sahip olduğunuz tüm maddi gücünüz ve yine sizde olan değerleriniz konusunda hayata katılımınızı sağlayacaktır. Venüs para evinizden geçerken burayı oldukça sevecektir. Çünkü Venüsün en güçlü olduğu alanlardan biridir. O zaman yapmanız gereken, kendinizdeki özgüveni ortaya çıkaracak atılımları gerçekleştirmek.

Bu tarihlerde Merkür de geri hareketini bitirdiğinden artık mazeretiniz pek kalmamakta. Oturup bazı ulu güçlerin size yardımcı olmasını beklemektense, öncelikle kendi yaşamınızın anahtarını elinize alarak kontrol etmeye çalışın. Belki de yanlış anahtarla doğru kapıyı veya doğru anahtarla yanlış kapıları zorlamaktasınız. Seçimlerinizi sırf güven duyduğunuz için, aslında size yeterli gelmediğini bildiğiniz ve oldukça rahatsız olduğunuz halde ses çıkarmadığınız olgular üzerinde direnerek, doğru yöne gidemezsiniz ve atılımda bulunamazsınız. Öncelikle cesur davranmalı, riskleri göze almalı, çok çalışmalı, girişimde bulunmalı, kelimenin tam anlamıyla kapıları yumruklamayı bilmelisiniz. Kısaca Aslan burcunda ilerleyen venüsün sizden istediği gibi, yengeç olmak yerine Aslan olmayı başarmalısınız. Pusuda bekleyerek, avınızı yakalayacak kadar sabırlı, cesur ve iyi koşmalısınız. Bu durum yengeçler için çok zor olabilir ama denemek, istemek, başarmanın yarısıdır bunu sakın unutmayın.

14 Temmuz tarihinden sonra ise Başak burcunda ilerlemeye başlayacak Venüs gezegeni, birebir ilişkileriniz açısından çalışma hayatınızı ilgilendiren kişilerle iletişime geçerek, yaptığınız planları ince eleyip sık dokumadan kararlı bir şekilde uygulamanız için size güç katacaktır. Burcunuzla uyumlu bir görünüm oluşturan Venüsün gücü karşısında dikkatli olmanız gereken tek konu, mükemmeli aramaya çalışırken korkup geri çekilmeniz olabilir. Bunu yapmak yerine, sahip olduğunuz yeteneklerinizi ve bugüne kadar edindiğiniz tecrübeleri hayata geçirecek kadar istekli olun. Çalışkanlığınızla, biriktiricilik özelliklerinizle ve büyümeye olan isteğinizle, değişkenlik göstermeden kararlı bir şekilde kendinizi dış dünyaya ifade edin. Kısaca ben buradayım ve bunu başarabilecek kadar güvenilir biriyim demek için konuşmaya, bağlantı kurmaya önem verin.

Yaşam Enerjiniz

Güneş gezegeninin burcunuzda ilerlemeye başladığını daha önce günlük yorumlarda söz etmiştim. Güneş Astrolojide kendinizi ifade etmenizi sağlayan en önemli güçtür. Yengeç burcunda güneş, ev, aile odaklı olmanızı sağladığı gibi, duygusal güvenceye fazlasıyla önem verdiğinizin de göstergesidir. Yani sizin için emniyet hissi çok önemlidir. Kendinizi rahat ve güvende hissetmeniz için duygularınızın doyurulması şarttır. Bunu hissetmediğinizde kendinizi oldukça hassas ve mutsuz biri olarak görebilirsiniz. İşte güneş bu süreçte burcunuzda ilerlerken yine bu olguları fazlasıyla gündeme getiriyor. Merkürün geri hareketini burcunuzda yapıyor oluşu, size eskiyle alakalı her konuya özel olarak önem vermenizi sağlıyor. Bu dönemde kendinizi ifade gücünüz oldukça iyi durumda fakat güvence hissiniz de bir o kadar değerli. Yazın bu sıcak günlerinde hemen hemen her yengeç yeni bir yaşa girmenin heyecanı içinde. Bir yıl daha geride kaldığı için yarı hüzünlü yarı umut dolu bir halde geleceğinizi kurgulamaya çalışıyorsunuz.

Eski olgular, eskiye ait herşey gözlerinizin önüne tekrar geliyor. Kışlıkların kaldırılması ve giyilmeyecek olanların ve artık gereksinim duymadığınız veya bir şekilde kullanmak istemediğiniz giysilerinizi elinizden çıkarılması gibi bir durum bu. İşte şimdi siz de, geçmişinizle hesaplaşarak artık gereksinim duymayacağınız, ihtiyacınız olmayan tüm olguları geride bırakarak yaşamınıza yeni bir sayfa açmak durumundasınız. Bir düşünün bakalım, size yeter hissini yaşatan neler var hayatınızda, hem kendinizi hem de içinde bulunduğunuz durumu gözden geçirin. Bunu yaparken her zamanki gibi subjektif değil, objektif davranın. Kendinizin tozunu attırmaya bakın. Belki de sizin yanlışlarınızın sebep olduğu acıları yaşıyorsunuz, belki de çok değer verdiğiniz ve bir türlü gerçeği göremediğiniz kişiler canınızı yakıyor. O zaman bu süreçte bunları tekrar düşünerek, güle güle demeyi bileceksiniz.

Güneş burcunuzda ilerlerken siz de, değişime gönüllü olmalı ve eskiyi terk etmeye çalışmalısınız. Kendi eksiklerinizi tamamlamaya başlayarak, açıklarınızı tamir etmeye çalışın. 14 Temmuzda burcunuzda oluşacak yeniay enerjisi, güneşle birlikte size ışık olacak ve yolunuzu aydınlatacaktır. Bu tarihin sizin miladınız olması için hayatınızın dönüşümünü mutlaka başarmalısınız. Böylece bu yüksek enerjiyi yaşamınız için bir rehber edinerek geleceğe bakarken, sadece kendinize olan güveninizin önemli olduğunu, bunu dışarıda bulmak yerine ancak kendinizde oluşturduğunuzda mutlu olduğunuzu anlayacaksınız. Ben sizin bunu başaracağınızı ve güneşin sizi aydınlattığı bu süreçte kendinize aydınlık dolu ve özgüvenli bir şekilde yaşam kuracağınızı düşünüyorum. Şimdiden kolay gelsin.

Pozitif Enerjili Günler: 4-5-6-9-10-13-14-22-23-24

Zayıf Enerjili Günler: 7-8-20-21-27-28-29

Yorumlar