Terazi Burcu Temmuz aylık yorumu 2010

Terazi Burcu Temmuz aylık yorumu 2010..
Venüsün güzel insanları, aşk ve ilişkiler konusunda bu ay özellikle 14 Temmuz tarihine kadar Aslan burcundaki seyrine devam edecek olan yönetici gezegeniniz doğal olarak siz Teraziler için de, kendinizi ifade edebileceğiniz fakat duygusal olmaktan ziyade, kafa birlikteliği kurabileceğiniz insanları tercih edeceğiniz bir süreç başlatacaktır. Venüs bu yaşam alanından geçerken sizlere, daha fazla sosyal olmanız adına popülerlik kazandıracaktır. Sizinle aynı görüşü paylaşan birçok arkadaş edinebilirsiniz. Amaçlarınızı hayata geçirmek adına birkaç arkadaş biraraya gelerek organize işlerde bulunabilirsiniz. Bu kişilerin erkek veya kadın oluşundan ziyade kimlik özellikleri daha fazla önem arzadecektir. Siz kimsiniz veya nelere sahipsiniz, neler sizi daha fazla etkilenmekte ve konum olarak çevrenizdeki gücünüz ne durumda. Bu ve benzeri sorular üzerinde daha fazla yoğunlaşmanız gerekecektir. Doğru insanlarla doğru yerde bulunmayı, yapmak istediklerinizi şekillendirmeyi ve bugüne dek gerçekleştirmeyi isteyip başaramadıklarınızı, bu ilişkiler kanalıyla dış dünyaya gösterebilirsiniz.

Aşk anlamında öyle tutkulu veya sizin her zaman istediğiniz gibi ilişkiler kurmaktan ziyade daha mantıklı ve kendinizi bilgi, deneyimlerinizle ispat etmeye çalışacağınız bir zaman olacaktır. Aşk sizin için eğer sadece kendinizi ifade etme aracı ise ve aşk konusunda oldukça serdengeçti biriyseniz bilin ki, epey bir zorlanabilirsiniz. Kendinizi bir anlamda farklı ilişkiler kurarak ifade etmeyi öğrenecek, her zamanki gibi değil bu sefer yaptıklarınızla ve ortaya koyduklarınızla ispat etmek durumunda kalacaksınız. Hani derler ya, güzellik tek başına etkili değildir diye,,işte bu süreç aynen böyle bir hava yaratacaktır.

Tabiki böyle bir durum bazı yönleriyle sizin kişisel beklentilerinizden oldukça farklıdır ama getirileri açısından düşünürsek yararını bir şekilde görebileceksiniz. Kimi zaman siz de kendinizle çatışabilir, bildiğiniz anlamda bir aşk yaşantısından ziyade, fazla sosyal olmanın getirdiği , bazı anlarda sıradışı arkadaşlık ilişkileri oluşturmanın dışında pek bir hareket görülmeyişi üzerine sıkıntı duyabilirsiniz. İlişkisi olanlar ise bu süreçte, birlikte aktivitede bulunmaktan, uyumlu bir şekilde beraberliklerini sürdürmekten, ümitleri ve ileriye dönük arzuları için plan yapmaktan hoşlanabilirler. İki kişilik veya grup halinde birlikte eğlenebileceğiniz ilginç şeyler bularak ekip ruhunun lezzetine varabilir yeni dostlarınızla biraraya gelerek hoşça vakit geçirebilirsiniz.

Bu süreçte Venüsün ilişkiler üzerindeki sosyal rengini hissetmek kimi Teraziler için oldukça zevkli olacaktır. sizler özellikle sosyal olmaktan her zaman mutluluk hissedersiniz. Doğal olarak kafanızın içindeki ilişki türüne göre (haritanızdaki etkilere bağlı olarak değişebilir) zevk alma ölçünüz değişecektir. Belki de bu dönem kimileriniz için oldukça deneyim sahibi olmayı, hayata başka açılardan bakmayı sağlayacaktır.

14 Temmuz tarihinden sonra ise, duygusal olarak geri planda kalmayı, ilişki kurmaktan ziyade, kendi kendinizle başbaşa olmayı ve yaşadıklarınızı gözden geçirmeyi tercih edebilirsiniz. İşte bu süreç bir öncekinden daha farklı olacaktır. iç dünyanız daha fazla ön plana geçecek, yasak ve gizli olan ilişkilere yönelme isteği duyacaksınız. Artık aşikar olandan ziyade, gizemli olan, dış dünyadan izole edilmesi gereken aşk ve ilişkilere ihtiyaç duyacaksınız.

İş ve Kariyer

Merkürün her ne kadar 9 Temmuz tarihinde geri hareketi bitiyor olsa da, etkileme süresi 16 Temmuza kadar süreceğinden, siz Teraziler için kariyeriniz ve mesleğiniz konusunda neler yapabileceğinizle ilgili düşünme, araştırma, gözlemleme, bilgilenme süresini iyi değerlendirmeniz gerekiyor. Bulunduğunuz iş kolunda veya çalışmayı düşündüğünüz konumla ilgili tercihinizi iyice belirlemek durumundasınız. Hangi konum sizin kendinizi ifade etmeniz bakımından daha olumlu, bulunduğunuz iş, sizi yeterince tatmin ediyor mu, iç güvenliğiniz ve yaşama bakış açınızdan nasıl bir statünüz olması gerekiyor, sizi en iyi ifade edecek mesleki pozisyon için neler yapmalısınız ve ne gibi girişimlerde bulunmalısınız. Bu ve benzeri soruların cevabını kendinizce oluşturduğunuz takdirde zaten sizi engelleyecek pek bir şeyin kalmadığını göreceksiniz. Tabii bunu yaparken, eğer daha önceden sunulmuş veya kafanızın içinde iyice belirlenmiş sağlam oluşumlar için, yapınızda bulunan kararsızlık özelliğinizi devrede tutmaya devam ederseniz ki, bilin ki fırsatları kaçırmak üzeresiniz. O nedenle güven duygusu oluşması için düşünme süresinin iyi kullanılması gerektiği konusunda sizi uyarmaya çalışıyorum.

Astroloji bilinmeyen güçlerin sizin yaşamınızdaki etkisini kesinkes belirleyerek size ne olacağını söyleyen bir olgu değil. Sizin (doğum haritanızdaki etkiler altında) sahip olduğunuz yapısal özelliklerinizle neler yapmanız gerektiği konusunda yardımcı olan bir öngörü sanatıdır. Yaşamınızdaki herşeyle mücadele ederken tek güç sizsiniz. Sizi hedeflerinizden alıkoyacak tek neden yine siz olabilirsiniz. Şimdi buradan yola çıkarsak neler yapabileceğiniz konusunda size destek olabilecek ipuçlarını sunmaya devam edeyim. Öncelikle bu süreci iyi bir şekilde değerlendirmek için, herşeyden önce, kendinizi toplum içinde ifade etmeyi muhakkak başarmalısınız. Ben buradayım imajı yaratmalısınız, ardından kendinizi en çok gösterebileceğiniz en kuvvetli hissedeceğiniz ve statü kazanabileceğiniz alanı bulun. Kararsızlık, ikileme düşmek ve kendinizle çelişki yaşamamak için özen gösterin. Bütün bunları yaptığınızda 16 Temmuz sonrası adım atmak için en uygun zaman başlamış olacaktır.

Şu an bulunduğunuz konumu düşündüğünüzde, yukardaki şartlara sahipseniz o zaman sorun yok demektir. Belirli bir düzen içinde çalışarak, emek sarfederek, iyi ilişkiler kurmaya özen göstererek işinize devam edebilirsiniz. Bunu bozacak, riske atacak davranışlarda bulunursanız doğaldır ki, sonuçlarına katlanacaksınız.

Yaşam Enerjisi

Temmuz ayındaki enerjilerinizi şöyle bir özetlersek, ilişkiler açısından birebir olmaktan ziyade sosyal olmak isteğinin daha fazla ön planda olacağı görülüyor. Tabi ki sizler için bu oldukça hoş bir zaman dilimidir. Çünkü siz insanlarla ilişki kurmayı, çevrenizi genişletmeyi ve aktif bir şekilde toplum içinde bulunmayı seven insanlarsınız. Birebir ilişkiler bakımından bu dönem, her ne kadar bireysel olmaktan ziyade, dostlarla bir arada olmak ve onlarla daha fazla vakit geçirmek açısından olumlu enerjiler anlamı taşısa da, sizin gibi çevresinde popüler olan ve zerafetiyle dikkat çeken bir kişi için, özel insanlar tanımak ve yenilikler keşfederek uyumu ve huzuru yakalamak adına güzel geçebilir. Evrensel enerjilerin her burç için oldukça çetin olacağı bu süreçte, en önemli şeyin kendinizle barışık yaşamak olduğunu biliniz.

Her kim veya her ne olay yaşanırsa yaşansın, ayaklarınızın üstünde sağlam bir şekilde durabiliyorsanız bilin ki, hiçbir astrolojik görünüm size bir şey yapamaz. Gezegenler sadece etki yaratırlar ve kişinin potansiyellerini ortaya çıkaracağı süreçleri getirirler. Siz bu sürecin farkında olarak kendinizi düzenleyebiliyorsanız, hatalarınızı veya eksiklerinizin farkına varıyorsanız, bilin ki doğru yoldasınız. Dönemin size sunacağı yeniliklerin ve fırsatların farkına vararak girişimde bulunmanız sizin lehinize bir durumdur.

Fakat sırf huzurunuz kaçacak diye sorunları görmezden gelmeye devam ederseniz, yanlışlarınızdan ders almazsanız sadece günlük olarak yaşamayı adet haline getirirseniz olumlu bir dönemde de birçok yanlış yapabilirsiniz. En azından fırsatları heba etmiş olursunuz. İnsanın kendine ettiğini kimse kimseye edemez cümlesinden yola çıkarak bu dönemin ve getireceği etkilerin farkında olarak yaşamınızı düzenleyiniz. Ben içinizdeki yargı gücünüz ve tarafsız bakış açınızla bunu başaracağınızdan eminim..

Pozitif Enerjili Günler : 2-3-11-12-15-16-20-21-25-26-30-31

Zayıf Enerjili Günler : 13-14-27-28-29

Yorumlar