Koç Burcu Temmuz aylık yorumu 2010

Koç Burcu Temmuz aylık yorumu 2010
14 Temmuz tarihine kadar aşk hayatınızda transitini sürdürecek Venüs gezegeni, bu süreçte sizleri zorlayacağa benziyor. Sizler gibi aşkı doyumsuzca yaşamaktan yana Koç burcu mensupları için bu oldukça sıkıntılı bir durum oluşturabilir. Geçmişle alakalı yaşadığınız ilişkilerdeki aksaklıklar veya sizde sıkıntıya yol açan olaylar garip şekilde sizi rahatsız etmeye başlayabilir. Bu durum doğal olarak savunmada kalmanıza ve kolay kolay aşkı hissetmemenize yol açabilir. Sanki üzerinizde bir ağırlık var gibi hissedebilirsiniz. Eğer bir ilişkiniz varsa, partnerinizin sizin üzerinizde kontrol kurmaya kalkması mümkündür. Size ilişkinizle alakalı konularda sorumluluk yüklemeye kalkabilir ve bu sizi oldukça gerginleştirebilir veya karşınızdaki kişinin içinde bulunduğu ruh hali nedeniyle siz aşkta kendinizi engellenmiş gibi hissedebilirsiniz. Oldukça güçlü enerjiye sahip olduğunuz halde, bu baskı veya tersliklerle nedeniyle kendinizi ifade etmenizi zorlaştıran sebepler, gerginliğe neden olabilir. Sevimsiz durumlar nedeniyle oldukça keyifsizlik hissedebilirsiniz.

İlişkisi olmayanlar ise bu süreçte daha olgun ve anlayışlı davranabilecek kişilere yönelebilirler. Fakat bu durumda yaşanacak ilişkinin de kendi içinde zorlayıcı engelleri vardır. Aşkın tadını çıkarmaktan öte, size sorumluluk getirici yanı olması dolayısıyla siz kendinizi yaşamın keyiflerinden uzaklaşmış gibi hissedebilirsiniz. Karşınızdaki kişi ne kadar anlayışlı olursa olsun, özgürlüğünüz elinizden gidiyormuş gibi hissetmenin sıkıntısı sizi sarabilir. Bu durum ise doğanıza aykırıdır. 14 gün süren bu devre içinde özellikle 1-2-9-10 Temmuz tarihleri oldukça zorlayıcıdır. Bilinçaltınızdaki sizi rahatsız eden tüm duygular yüzeye çıkarak tepki vermenize neden olur.

14 Temmuz sonrası dönemde ise, Venüs gezegenin Başak burcuna geçişi ve aşk evinizden ayrılışı ile rahatlıyor gibi gözükseniz de, oldukça tatsız bir dönem geçirdiğinizi düşünebilirsiniz. Aşırı şekilde ciddileştiğinizi ve aşktan pek zevk alamadığınızı hissedebilirsiniz. Sevgi duygunuz kısıtlanmış ve eskisi kadar rahat bir şekilde ilişkiler yaşayamadığınızı düşünebilirsiniz. Siz de kendinizi analiz ettiğinizde, yüreğinizi karşınızdaki insanla bölüşmekten yana değilsinizdir. İçinizde bir yerlerde sizi bunaltan ve değişime zorlayan bir şeyler vardır. Fakat siz değişmekten yana olmadığınız için, bu süreç size oldukça rahatsız edici gelebilir. Oysaki kişi gerçek sevgi duygusunu ancak ve ancak kendi sorumluluklarına sahip çıkarak ve eksik yanlarını düzenleyerek kavuşabilir.

İş ve Kariyer
Mars gezegeni bu süreçte kişisel gelir kaynaklarınız, maddi ve manevi değerleriniz konusunda kendinize bir amaç belirleyerek o amaç doğrultusunda hareket etmenizi sağlayan gücü kullanmak konusunda kimi anlarda zorlanacağınızı göstermekte. Diğer evrensel enerjilerin burcunuzla oluşturduğu sert görünümler nedeniyle, tam olarak kendinizi ifade etme konusunda zorluklar yaşayabilirsiniz. Özellikle Merkür geri hareketi ayın ortalarına kadar sizleri oldukça etkileyebilir. Yeterli oranda maddi rahatlama zor olduğu gibi, girişimler konusunda da direnişlerle karşılaşabilirsiniz. Bir yandan kendiniz adına girişimde bulunmak isterken, diğer yanda anlaşılmaz bir halde aynı nokta üzerinde günlerce kaldığınız bile olur. Herhangi bir konuda direnişle savunmak arası bir durum ortaya çıkabilir. Her an öne atılmayı bilen sizler için bu durum tam bir öfke nöbeti halidir. ve çevrenizdeki otoriter kişilerle aranızda sorun oluşabilir. İşinizle ilgili konularda engellenmişlik hissi yoğundur. Bir şeyler yapmayı istediğiniz halde gerçekleştirme aşamasında ya baskılarla karşılaşır yada siz bunları yapmakta isteksiz olabilirsiniz.

Merkür gezegeninin 10 Temmuz tarihinde sona erecek fakat etkisi yaklaşık bir hafta daha sürecek geri hareketinden sonra iletişim konusunda tam bir rahatlık için 16 Temmuz tarihini beklemek gerekecektir. Bu süreçte özellikle ailenizle birebir ilişkileriniz, yaşamınızı sürdürdüğünüz yuvanızla alakalı konular, iç dünyanızdaki güvenlik olguları ve herkesten özenle sakladığınız duygularınızla ilgili konularda düşünmek ve planlar yapmak için kendi içinize dönebilirsiniz. Bu bir tür içe yöneliş ve yeniden yaşamınızla ilgili düşünceleri gözden geçiriş sürecini iyi değerlendirirseniz, yeniay enerjisiyle beraber artık girişimde bulunmanızın da zamanı gelmiş olacaktır. Yalnız bunu yaparken Merkür gezegeninin burcunuzla oluşturduğu sert görünüm nedeniyle, herşeyi tekrar gözden geçirmeyi, uzman kişilerden destek almayı ve aile bireylerinizle aranızdaki gerginlikler adına kontrollü ve esnek olmayı bilmelisiniz. Birbirinizi ters anlamamak için, siz doğanız gereği olan agresif yanınızı törpülemeyi bilmelisiniz. Yoksa herkes kendi fikrinde diretmeye kalkışacak ve sonunda tartışmalar çıkacaktır.

Yaşam Enerjiniz

Yaşam canlılığınız açısından, evrensel Güneş enerjisinin 23 Temmuz tarihine kadar burcunuzla oluşturduğu sert açı, kafanızın içindekileri hayata geçirmek isterken, eviniz veya otorite konumundaki kişilerle aranızda gerginlikler oluşmasına sebep olabilir. Bu durum fiziksel olarak cansızlığa ve etrafınızdaki insanlarla gerilim içinde olmanıza neden olabilir. Sizin adım atmayı istediğiniz konular, başkaları tarafından engellenebilir. Siz isteklerinizi gerçekleştirmek isterken, sizin dışınızda gelişen olaylar engel oluşturarak sizi aynı konumda kalmaya zorlayabilir veya siz enerjinizin düşüklüğü nedeniyle herhangi bir konuda cesaretli olmaktan uzak pasif bir tutum içinde davranabilirsiniz. Etrafınızdaki insanlar sizdeki bu isteksizlik karşısında sorun çıkarabilir ve sizi bazı şeyler yapmak adına baskıya maruz bırakabilirler. Bu dönemde en iyi çare, spor veya benzeri aktivitelerde bulunmaya çalışmaktır. Böylece içinizde biriken gerginliği kolayca dışarı atabilirsiniz.

23 Temmuz tarihinden sonra ise, güneşin Aslan burcuna geçişiyle siz Koçlar için kendinizi ifade konularında daha pozitif enerjiler söz konusu olacaktır. Enerjiniz yükselecek ve hayatın eğlenceli ve hoş taraflarını yaşamaktan yana olacaksınız. Kendi kimliğinizi cesaretle savunmanız ve yine yaşamınız adına daha istekli olmanız mümkün olacaktır. Aylık yorumları okurken lütfen yükselen burcunuzun yorumlarını okumayı ihmal etmeyiniz. Eğer yükselen burcunuzu tam olarak bilmiyorsanız Astroloğa sorun köşesinden bana ulaşabilirsiniz.

Not:
Aylık yorumları okurken, mutlaka yükselen burcunuzun da yorumlarını okuyunuz. Böylece daha fazla bilgi edinebilirsiniz. Bunu önemle dikkate alınız. Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız, Astroloğa Sorun köşesinden bana ulaşabilirsiniz.

Pozitif Enerjili Günler: 2-3-7-8-11-12-15-16-25-26-30-31 Temmuz

Zayıf Enerjili Günler: 1-13-14-20-21-27-28-29 Temmuz

Sevgili Koç, siz bir ateş burcusunuz, güç kaynağınız öncülüğünüzle her hedefinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Mutlu ve başarılı bir Temmuz ayı geçirmeniz dileğimle

Yorumlar