İkizler Burcu Temmuz aylık yorumu 2010

İkizler Burcu Temmuz aylık yorumu 2010
Mars gezegeninin tüm ay boyunca Boğa burcunda transitini sürdürüyor oluşu siz İkizler mensupları için Temmuz ayında oldukça ilginç etkiler sunacaktır. Mars bu konumda, oldukça yoğun tutkular, güçlü bir cinsellik enerjisine sahiptir. Bu süreçte sizler, gizli ve yasak olanın cazibesine kapılarak, gözlerden uzak ilişkiler yaşamaya gönüllü olabilirsiniz. İlişkinizde eğer eksik kalan yönler varsa, her zaman değişimden yana olan sizler, doğal olarak bu tür kaçamaklara oldukça yatkınlık gösterebilirsiniz. Eğer toplum önüne çıkaramayacağınız bir ilişki yaşıyorsanız bu dönemde bilinki bu beraberliği sürdürmekten oldukça keyif alabilirsiniz.

14 Temmuz tarihine kadar Aslan burcunda seyrini sürdürecek Venüs gezegeninin siz İkizler mensuplarına sunacağı enerjiyi de hesaba katarsak, bu yakın çevrenizden biriyle olan tutkulu bir beraberliğe adım atmak olduğu gibi, daha önce tanıdığınız birinin dikkatini çekmesi şeklinde de olabilir. Gizli şekilde buluşmalar gündeme gelebilir. Kısa süreli bu enerji ilk başlarda sizi etkisi altına alsa da, kısa sürede bitecek kadar gelir geçer bir durum olabilir. Belki daha önce dikkatinizi çeken biriydi ama herhangi bir girişimde bulunmamıştınız. İşte bu bu süreçte bunu yaşamak isteğiniz çoğalabilir. Yaz aşkı diyebileceğimiz ve cinsel paylaşımın ön planda olduğu keyif alacağınız, heyecan duyacağınız bir kısa beraberlik anlamı taşıyacaktır.

İlişkiler bakımından bir diğer enerjiniz de, 14 Temmuz tarihinde Venüsün Başak burcuna girişiyle siz İkizler için yaşadığınız herşeyle ilgili bir iç hesaplaşmanın başlayacağı dönem olacaktır. Birebir ilişkilerde daha seçici ve kontrollü olmak gerektiğini düşünebilir, sizin için önem arzeden aileniz veya kıymetliniz olan kişilere karşı yönelebilirsiniz. Kendinizce yaptığınız sorgulamalar veya bu döneme kadar yaşadıklarınızı tekrar gözden geçirerek kendi içinizde yanlışlarınızın farkına varabilirsiniz. Bunları yüreğinizin içinde gayet dengeli bir şekilde düşünüp olanı biteni tam olarak anladığınız halde nedense etrafınıza hissettirmekten geri durabilirsiniz. Hatta sizinle aynı görüşte olan kişilere karşı kendinizi savunmaya kalkabilirsiniz. Oysaki siz de bazı şeylerin gayet iyi farkındasınızdır. Fakat bu size göre geri adım atmak olduğundan yüzleşmeye gelemezsiniz.

İş ve Kariyer

Güneş gezegeninin, 23 Temmuz tarihine kadar parasal kazancınız ve yeteneklerinizi hayata geçirmeniz konusunda sizi hafifçe itekleyecek enerjisi sayesinde, elinizdeki herşeyi korumak adına hareket edebilirsiniz. Bu doğal olarak işinizden elde ettiğiniz gelir, şu anki konumunuzu muhafaza etmek adına davranmak amacı taşıyacaktır. Tabii bu süreçte her zamanki gibi, değişkenlikler gösterebilirsiniz. Kimi zaman birdenbire aklınıza gelen bir fikiri hayata geçirmek isterken, bazen de geri çekilerek bulunduğunuz durumu kabullenmenin daha akıllıca olduğunu düşünebilirsiniz. Bu gelgitler her ne kadar finans konusunda sizi yorsa da, en azından uçuk fikirlerden uzak tutacaktır.

Merkür gezegeninin geri hareketi konusunu Haziran aylık yorumunuzda geniş bir şekilde vermiştim. 10 Temmuz tarihinde sona erecek fakat etkisi yaklaşık bir hafta daha sürecek bu dönemde parasal konularda ve girişim yapmayı düşündüğünüz alanlarda, tam bir rahatlık için 16 Temmuz tarihini beklemek gerekecektir. Düşündüğünüz, planladığınız, sizin için faydalı olduğuna inandığınız ve üstünde araştırmalar yaptığınız her konuyu hayata geçirmeniz kolay olacaktır. Umarım bu dönemi gerekli şekilde değerlendirdiniz. O zaman adım atmanın zamanı geldi demektir.

23 Temmuz tarihinden sonra Güneşin Aslan burcuna geçişiyle siz İkizler için çevre ilişkileri ve yolculuklar açısından gayet olumlu bir süreç başlayacaktır. Burcunuzla olumlu bir görünüm yapacak Güneş enerjisi, size kendinizi daha iyi ifade edebilmeniz için olumlu deneyimler yaşatacak ve girişimlerde bulunmanızı sağlayacaktır. Yakın çevrenizdeki büyükleriniz, yetkili kişiler, patronlarınızla iyi ve sıcak ilişkiler kurabilir, projelerinizden bahsedebilir ve parlak zekanızla ilgilerini çekebilirsiniz. Artık durmanız veya aynı noktada kalmanız mümkün olmayacaktır. Oldukça hızlı hareket etmeli, sağlam ve kararlı adımlar atmalısınız. Her ne kadar Mars gezegeninin pozisyonu geri planda kalmanız için sizi etkilese de, Güneş enerjisinin size sunacağı sıcaklıktan mutlaka yararlanmalısınız. Siz neye ihtiyacı olduğunu gayet iyi bilen ve girişimlerde, iletişimde usta bir burcun insanısınız. Bunu değerlendireceğinizi düşünüyorum.

Yaşam Enerjiniz

Yukarda da belirttiğim gibi, ayın ilk haftasına kadar geri planda kalmanızı ve sabit bir şekilde elinizdekilerle yetinmenizi sağlayan etkiler nedeniyle biraz sessizlik, beklemede kalmak ve kararsızlıklar görülse de, en azından cinselliğinizi yaşamak ve tutkularınızı gidermek adına enteresan bir dönem olacaktır. Bu arada sağlığınız konusunda güneşin yaratacağı etkilerden korunmanızı, soğuk yiyecek ve içecekler konusunda dikkatli olmanızı, deniz mevsiminden yararlanırken hijyen konusunu ihmal etmemenizi de öneriyorum. 14 Temmuz tarihinden sonra venüsün etkin enerjisi altında fazla detaylar üzerinde yoğunlaşmanız, iç hesaplaşmalar nedeniyle gerilim yaşamanız mümkün olacağından daha sakin ve kontrollü olmaya özen göstermeniz faydalı olacaktır. Aylık yorumları okurken, yükselen burcunuzun yorumlarını okumayı lütfen ihmal etmeyiniz. Eğer yükselen burcunuzu tam olarak bilmiyorsanız Astroloğa sorun köşesinden bana ulaşabilirsiniz.

Pozitif Enerjili Günler: 2-3-11-12-15-16-20-21-30-31

Zayıf Enerjili Günler: 4-5-6-17-18-19-25-26

Yorumlar