Boğa Burcu Temmuz aylık yorumu 2010

Boğa Burcu Temmuz aylık yorumu 2010
14 Temmuz tarihine kadar Aşk konusunda cinsellik ihtiyacınız oldukça yoğun hale gelebilir. Mars gezegeninin burcunuzda seyrettiği bu dönemde Venüsle oluşturduğu görünüm, tutkularınızın yoğunluğunu arttıracak düzeye getirir. Sahip olduğunuz herşeyi oldukça yoğun bir şekilde savunabilirsiniz. Karşınızdaki kişiyle olan tensel uyumunuz tutkuya dönüşebilir ve ona sahip olma arzunuz yükselebilir. Bu durum doğal olarak sevginizi ve ilginizi ona göstermeniz yönünde etkili olacaktır. Bu eşiniz olabilir veya sevdiğiniz kişi fark etmez. Ona dokunmak, onu hissetmek ve onunla aşkın doruklarına çıkmak arzusu baskındır. Reddedilmekten veya onun isteksiz oluşundan dolayı sert tepkiler göstermeniz de mümkün olabilir. Sakin bir yapınız olduğu için bu durumu kolaylıkla düzene sokacağınızı biliyorum. Hem böyle bir reddedilme arzularınızın daha fazla yoğunlaşmasına sebep olacaktır. Onu daha güçlü bir şekilde isteyebilirsiniz. bu süreçte diğer enerjilerinizi de göz önüne alırsak, karşı cins üzerinde oldukça etkili olduğunuz için size daha fazla hayır denmesinin mümkün olmayacağını söyleyebilirim.

14 Temmuz tarihinden sonraki dönem ise, hem sağlam duygularınızı hayata geçireceğiniz hem de karşınızdaki kişiyi daha iyi analiz edeceğiniz bir süreç olacaktır. İlişkisi olmayanlar bu süreçte daha dikkatli adımlar atmak için, birlikte olacakları kişiyi daha yakından inceleme gereği duyabilirler. Kim, nelerden hoşlanır, nasıl davranışlar göstermekte, ne gibi özelliklere sahip gibi sorular kafanızın içindeki oluşabilir. Bu duygular sizi yanlış ilişkilerden koruduğu gibi, kendinizle uyum içinde olacağınız kişileri de hayatınıza getirebilir. İlişkisi olanlar ise, sevdikleri kişiyle hem fikirbirliği yapabilecek hem de sağlam olan ilişkilerini mantıklı bir şekilde yürüteceklerdir. Bu süreç içinde dikkat etmeniz gereken konu, fazla ince eleyip sık dokuyarak, yaşamın keyifli ve eğlenceli yanlarından uzak durmamak olmalıdır.

İş ve Kariyer

Mars gezegeninin sizin burcunuzda seyredeceği bu dönemde, her konuda olduğu gibi iş ve kariyerinizle ilgili gelişmelerin de yavaş yavaş hayatınıza renk katmaya başlayacağını söyleyebilirim. Ağır fakat emin adımlarla uzun sürecek ve etkili olacak girişimleriniz için şimdiden kolları sıvamalısınız. Artık kolaylıkla kendinizi ve isteklerinizi ifade edeceğiniz bir süreç başlıyor. İşinizi büyük bir özen ve dikkatle ve her zamanki çalışkanlığınızla sürdürmenizin size getirileri oldukça fazlalaşacaktır. Diyelim ki işinizle ilgili belirsizlikler var, bütün bunların açıklığa kavuşmaya başlayacak ve siz geleceğinizi ilgilendiren konularda daha net kararlar alabileceksiniz.

Bu arada bu dönemde maaşınızın artışı veya yeni girişimler için de uygun bir zaman olacaktır. Karşınıza çıkacak iş fırsatlarını iyi değerlendirdiğiniz takdirde, tabii çok önceden beri düşünüyorsanız, merkürün geri hareketinin ve etkili döneminin bitişi olan 16 Temmuz tarihinde olumlu bir cevap verebilirsiniz. Kaldı ki, bu süreçte memnun olduğunuz iş alanında ilerlemeler görüleceği gibi, yeni işler de karşınıza çıkacaktır. Yakın çevrenizle olan iletişiminiz, kardeşlik ilişkiniz, sözel tüm girişimleriniz, kısa seyahatleriniz konusunda da aksaklıklar düzene girmeye başlayacak, kafanızın içindeki planları artık hayata geçirebileceksiniz. Bu dönemde dikkat etmeniz gereken, asla içinizde kuşku ve kuruntulara yer vermemek ve gerilim biriktirmemek olmalıdır. Ne ise ihtiyacınız olan ve gereksiniminiz, çekinmeyin üzerine gidin ve elde etmek adına girişimci davranın.

Mars gezegeni tüm ay boyunca Boğa burcunda olacağından, sizler için de girişimcilik, cesaret fakat bir o kadar sağlam kararlar almak, imaj olarak güçlenmek ve ileriye doğru adımlar atmak olanaklı hale gelecektir. Sizi durduracak tek şey yine kendiniz olabilirsiniz. Fazla köşelemek veya aşırı sağlam düşünmek ve ağır davranma bazı fırsatları kaçırmanıza neden olabilir.

Bu süreç içinde diğer bir enerjiniz de, Güneşin 23 Temmuz tarihine kadar iletişim evinizdeki seyridir. Bu dönemde, yakın çevreniz, kardeşleriniz, iletişim, haberleşme ve gezi konularında oldukça faydalı bir dönemi başlatacaktır. Sözel ifadenizin özellikle yaşam güvenliğiniz konusunda oldukça etkili olması nedeniyle kendinizi ifade ederken, sahip olduğunuz değerleri özellikle koruma gereği duyacaksınız. Bu nedenle atılımda bulunmayı, onları daha iyi şartlar altında yaşatmak adına isteyeceksiniz. Bunu yaparken bencil duygularınız asla devrede olmayacaktır. Siz zaten hiçbir zaman bencil hareket etmeyen bir kişisiniz. İşte yine güzellikler adına, mutluluk adına ve huzur adına düşünmenizi sağlayan evrensel enerjinin himayesindesiniz. Rahat olun ve fırsatlar yaratarak veya fırsatlardan yararlanarak yaşamınızı şekillendirin.

Yaşam Enerjiniz

Güneşin 23 tarihine kadar burcunuzla oluşturacağı olumlu görünüm, hem dış imajınız açısından atak ve girişimci olmanızı sağlayacak hem de fiziksel görünümünüzü de güçlendirici etkiler yaratacaktır. Sakin ve kontrollü, kendinden emin ve sağlam bir duruşun size getireceği moral de yüksek olacaktır. Güvenilir ve saygın kimliğinizi, yaşama karşı duruşunuzu etrafınızdaki kişilerin farketmemesi mümkün değildir. Yakın çevrenizle olan tüm bağlantılarınız, sahip olduğunuz değerleri önemsiyor oluşunuz, koruyucu ve kollayıcı tavırlarınızla girdiğiniz her ortamda insanların saygınlığını kazanacaksınız. Giyiminizle, hal ve haraketlerinizle, kendinize gösterdiğiniz özenle, her işin altından kalkabilecek donanıma sahip olacaksınız. Güzelliğiniz veya karizmatik duruşunuzla, fiziksel olarak, karşı cins üzerinde oldukça etkili olabilirsiniz. Size bakan gözleri hissetmek, her açıdan güveninizi tazeleyici bir etkidir. Bu doğal olarak kendinize daha fazla dikkat etmenize, özen göstermenize neden olacaktır.

Bu süreçte kendinizle veya dış görünümünüzle ilgili değişimlere gitmeniz de mümkündür. Her zamanki gibi, kendinize yakışanın ne olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğinizi düşünüyorum.

Pozitif Enerjili Günler :4-5-6-9-10-13-14-17-18-19-27-28-29-30-31

Zayıf Enerjili Günler :2-3-15-16-22-23-24-30-31

Not: Aylık yorumları okurken, mutlaka yükselen burcunuzun da yorumlarını okuyunuz. Böylece daha fazla bilgi edinebilirsiniz. Bunu önemle dikkate alınız. Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız, Astroloğa Sorun köşesinden bana ulaşarak gerekli bilgilerinizi bildiriniz.

Sevgili Boğalar, siz bir Toprak burcusunuz. Güç kaynağınız olan istikrarınız ve sabrınız sayesinde başarıya ulaşabilirsiniz.

Mutlu ve başarılı bir Temmuz ayı geçirmeniz dileğimle

Yorumlar