Aslan Burcu Temmuz aylık yorumu 2010

Aslan Burcu Temmuz aylık yorumu 2010.
Uzun yıllardır burcunuz üzerinde transitini sürdürmekte olan Satürn gezegeni, Haziran sonuna doğru, Venüs gezegeninin de katılmasıyla doğum haritanızdaki Güneşiniz üzerinde kavuşum yapmıştı ve bu enerji 14 Temmuz tarihine kadar tüm Aslan burcu mensuplarını etkilemeye devam edecektir. Her ikisinin de negatif enerjili oldukları bir burçtan geçiyor olmaları, hem birebir ilişkiler konusunda hem de hayatın sorumlulukları adına size dersler vermeye devam etmekte. Bu süreçte dış imajınızda bir ciddiyet, duygularınızı engellemeye yönelik tavırlar, kendinizi rahat ifade edememe gibi hisler içinde olabilirsiniz. Karşınızdaki kişinin oldukça anlayışlı olması ve ne olursa olsun sizinle çatışmaması gerekiyor. Çünkü ne yaparsa yapsın, siz kendinize denetim uygulandığını düşüneceksiniz. Hayatın yeteri kadar üstünüze geldiğine inandığınız için, Aşk konusunda oturup düşünecek hiç haliniz yok gibi.

Oysaki bu enerji altında kendi kimliğinizi ve duygularınızı gözden geçirerek ciddiyet içinde yanlışlarınızı kabul ederek, düzenleme yoluna gitseniz her açıdan kendinizi mutlu ve keyifli hissedeceksiniz. Ayrıca böyle bir yüzleşme sayesinde ilişkiniz de gayet olumlu bir şekilde yürüyecek. Tabii Merkür geri hareketinin etki süresi olan 16 Temmuza kadar bunun oluşması sizler açınızdan pek mümkün görünmüyor. Yani siz içsel olarak herşeyi düşündüğünüz ve kendinizi gözlemden geçirdiğiniz halde bunu ifade etmekte hala kararsız kalabilir ve doğal olarak suskunluğu tercih edebilirsiniz. Hem sizin hem de partneriniz açısından bu süreç oldukça zorlayıcı olacağa benziyor.

Venüs gezegeninin 14 Temmuz tarihinden itibaren Başak burcuna geçişiyle Siz Aslanlar için, mükemmeli arama dürtüsü, sevgi konusunda aşırı seçici davranma, duygularınızı belli etmeme veya ne yaşıyorsanız yaşayın kendinizi tam olarak tatmin olmuş hissetmeme gibi etkiler oluşmaya başlayacaktır. Bu nedenle ince eleyip sık dokumaya çalışacak ve ilişki kurma bicimi olarak mesafeli duruşu benimseyeceksiniz. Bu doğal olarak karşınızdaki kişide, kendinizi fazla beğendiğiniz ve duygusuz olduğunuz yolunda bir imaj yaratabilir. Fakat bu sizin için o kadar önem arzetmez. Siz bildiğinizin doğru olduğuna kesinlikle inandığınız için, kendinizi düzenleme gereği duymayabilirsiniz. Oysaki Aslan burcu sevginin sıcak bir ifadesi ve cömertçe sunumu anlamı taşır. Tabiki içinde bulunduğunuz durum ve moral dengenizi düşünürsek, size hiç kimsenin, kendiniz kadar yardımcı olacağını sanmıyorum. Bu nedenle ancak ve ancak siz bu enerjilerin bilincinde olarak kimliğinizi yeniden düzenleyebilir ve aşk konusunda eskisi gibi sevecen ve pozitif davranabilirsiniz

İş ve Kariyer

Mars gezegeninin tüm ay boyunca Boğa burcundaki seyrinin olabilecek etkisinden günlük yorumlarda bahsetmiştim. Okumayanlar için, burada tekrar yazmayı uygun gördüm. Mars Temmuz ayı içinde, en önemli konunuz olan mesleki durumunuz ve kariyeriniz açısından adım niteliği taşıyacak ve uzun sürecek bir etki başlattı. Bu enerji altında oldukça zorlanacak, sağlam adımlar atmak adına düşünecek, kendinizi göstermek için epeyce uğraş vereceksiniz. Fakat sonunda sizin için gerçek anlamda önem taşıyan kararları alabileceksiniz. Siz her zaman kendinizi ifade etmekten yana bir burcun mensubu olarak artık bir şeyler yapmak zamanınız geldiğinin farkındasınız. Her ne kadar Merkür geri hareketi ve Satürn gezegenin öğretici dersleri devam edecekse de, bugünkü etkiyle iki yıllık bir döngünün ilk adımı adına düşünmek vakti. Bu yolda sağlam ve güvenli olan herşeyi sürdürebilirsiniz yalnız dikkat etmeniz gereken konu tembellik yapmamaktır. Eğer sorununuz varsa bunun için savaşın eğer yoksa ve güvenli ise sürdürün ve eğer yetersiz ise yeni bir girişimde bulunmak adına araştırma yapın.

Mars Enerjisiniz zorlu bir burçta seyrini sürdürüyor oluşu nedeniyle, eski kalıplara sıkı sıkıya sarılmak yanlısı olabilirsiniz. Yani şu an bulunduğunuz yer size güvenli gelebilir veya tam tersi aşırı gerilim altında öfkenizi içinizde biriktirerek, biranda patlayabilir ve bağları koparabilirsiniz. Mars Boğa burcunda olacağı için, maddi güvenliğiniz konusunda oldukça sıkıntılı zamanlar geçirdiğiniz için, en ufak bir şeyi kaldıramaz hale gelebilirsiniz. İşyerinizle bu konuyu konuşup, gelecek adına maddi açıdan daha rahat olmak istediğinizi belirttiğinizde, koşullar buna uygun olmadığı için, oldukça keyifsizleşebilirsiniz. Bu durumu sakince ele alın, anlayışlı bir şekilde konuşun ve güvence isteyin. Merkürün etki süresi olan 16 Temmuz tarihine kadar, sizin için gerekli olan tüm planları yapın ve bu tarihten önce ani kararlar vermeyin. Çatışmalardan kaçının ve bu ay iş konusunda özellikle gerilim yaratabilecek davranışlardan uzak durun. Mantığınızı devrede tutun, bitirecekseniz de, bunu olgunlukla gerçekleştirin. Fakat şimdiden boş durmayın işinizle ilgili planlarınızı titizlikle yapın, başka iş düşünüyorsanız araştırmaya başlayın.

Yaşam Enerjiniz

Sevgili Aslanlar, biliyorum ki epey bir zamandır gerek yaşamınıza yön verirken, gerekse tüm kişisel ilişkilerinizde oldukça zorlanmaktasınız. Bunun en önemli sebebinin yine kendiniz olduğunun bilincinde olmalı ve sabit fikirlerinizde direnmek yerine hayatınıza yeni bir sayfa açmalısınız. Evrensel enerjiler size oldukça fazla sorumluluk yüklemekte. Sizler bu süreçte kendinizi ifade ederken iki türlü davranış içinde oluyorsunuz.

Birincisi ben buradayım imajınıza uygun şekilde gurunuzu devreye sokarak her fikrinizi kabul edilmesini bekliyor ve bu olmadığında ise oldukça bunalıyorsunuz. İkincisi ise herşeyi kendi haline bırakarak ne olacaksa olsun boşver moduna giriyorsunuz. Bu iki davranış veya düşünce biçimi doğal olarak sabit bir noktada hiçbirşey yapamamanıza neden olmakta. Bu durum Satürn enerjisinin dersini iyi öğrenerek sorumluluklarınızın bilincinde olarak, zorluklarla mücadele ederek ve kendinizi boş bir gurur uğruna harcamayarak, sağlıklı ve bilinçli kararlar verdiğiniz zaman ancak düzeleceğini bilmenizi istiyorum. Bu durum ilişki konusunda da aynı şekilde geçerli. Her şekilde kendi isteklerinizi ön plana almaya devam ederseniz, karşınızdaki kişinin sürekli size uymasını beklerseniz ve eleştirildiğinizde kendinizi düzenlemek yerine geri çekilirseniz doğal olarak karşınızdaki kişiyle bir uyum yakalayamazsınız.

Size yaşamınızla ilgili tüm ipleri alabilmeniz için kendinize yeni bir yön çizmeniz gerektiği konusunda, günlük burç yorumlarında da yardımcı olmaya çalışıyorum. Sizler Güneşin insanlarısınız, o nedenle hiçbir burç sizin kadar sıcak ve güçlü enerjilere sahip değil. O zaman yaşam enerjinizi en iyi şekilde kullanmalı, kendinize olan güveninizi ayakta tutarak, girişimci olmalısınız. Gezegenler sadece etki yaratırlar, hayatınızın ipleri daima sizdedir. Siz sözünü ettiğim enerjileri doğru bir şekilde kullanmaya devam ederseniz kontrolünüzü sağlayabilir ve gücünüzü açığa çıkarabilirsiniz.

Pozitif Enerjili Günler: 7-8-11-12-15-16-20-21-25-26

Zayıf Enerjili Günler: 2-3-9-10-22-23-24-30-31

Yorumlar