Yay Burcu Mayıs 2010 Aylık Yorumu

Aşk ve İlişkiler

25 Nisan-19 Mayıs Venüs
21 Mayıs-21 Haziran tarihleri arasında Güneş gezegenlerinin karşıt burcunuz İkizlerde ilerlemeye başlaması ilişkinizle alakalı konularda önemli bir süreç anlamı taşımakta. Bu enerjilerden Venüsün seyri, Merkür geri hareketiyle hemen hemen aynı zamana denk geldiği için partnerinizle aranızdaki paylaşımın güçlü şekilde sürdürülmesinde, ortaklaşa hareket edilmesinde, huzur ve güvenliğin sağlanmasında, en önemli koşulun, sevgi, saygı ve güven üçlüsünü muhafaza etmek olduğunu bilmemiz gerekiyor. Ayrıca Venüsün dispozitör gücü Merkürün bize söylemek istediği şudur. Her iki taraf da, kendisini gözden geçirmeli, ilişkiniz adına gereklilikleri mutlaka saptamalısınız. Bu süreçte partnerinizin egosu ön planda olacağından buna sabır göstermeniz oldukça zordur. Ayrıca sizin de kendinize göre istekleriniz vardır. Ve bunlar karşılanmadığı için doğal olarak keyfiniz kaçabilir. Yalnız şunu unutmayalım ki, astrolojik olarak karşıt burcumuzdan geçen her transit etkisi, eşimizle aramızdaki kutuplaşmanın, karşı karşıya gelmenin göstergesi olduğu gibi, birbirimize ayna tutmuş gibi aksimizi gördüğümüz dönem anlamına da gelebilir. Yani ektiklerimize karşılık biçtiklerimiz, verdiklerimize karşılık aldıklarımız. Bu şekilde sürecek olan bu seyir esnasında eğer ilişkinizde mutluysanız, aranızda herhangi büyük bir sorun yoksa, sevginiz uzun yıllara dayanıyorsa, kısaca birbirinizle bir bütün oluşturduğunuzu düşünüyorsanız, bu dönemi gayet olumlu geçirebilirsiniz. Onun gözlerinde kendinizi görmek, her paylaşımınızda sanki ilk gün gibi zevk almak mümkündür. Onun sizden farklı kimlik yapısı, hayata bakış açınız ayrı olsa da, bu dönemdeki enerjilerin ilişkinizi bozması gibi bir durum söz konusu olmaz. Böylece dönemi gayet mutlu geçirebilirsiniz.

İlişkisinde sorun olanlar açısından bu dönemde dikkat edilmesi gereken en önemli nokta, biraz önce sözünü ettiğim, farklılıklar olgusuna saygı göstermektir. Sizin gibi düşünmesini beklemek yerine, onu olduğu haliyle kabul etmek ve sevmek aslında son derece büyük bir olgunluk ister. Aralarında sevgi bulunan çiftler için bunu sağlamak gayet kolaydır. Çünkü enerjiler oldukça güçlüdür. Kişi, otomatik olarak partnerini her haliyle kabul eder. Problemli çiftlerde yani temeli güçlü olmayan ilişkilerde ise bu durum çatışma konusudur. Niye böyle söyledin, neden böyle yaptın. Niye böyle yapmıyorsun gibi. Yani her cümlede birbirinizi yaralamak veya değiştirmeye kalkmak gibi. Oysaki bu enerjiler altında yapılması gereken sevgi birliğinin iki kişilik bir ittifak olduğu bilinciyle hareket etmek, saygı-sevgi-güven üçlüsünü hiçbir şeyin bozmasına izin vermemek. İşte bunu sağlamanın yolu ise, hatalarınızı birbirinize açık yüreklilikle söyleyip yeri geldiğinde özür dilemeyi bilmek veya bu hataları birbirinize üstünlük sağlamak için bir silah gibi kullanmak yerine, bilakis ilişkinize bir daha zarar vermemesi için, elbirliğiyle yok etmeye çalışmaktır. İşte o zaman bu dönemi gayet olumlu bir şekilde değerlendirebilirsiniz.

İlişkisi yeni başlayacaklar açısından bu dönemin anlamı, karşınıza çıkacak kişinin değişken karakter yapısında olması, oldukça neşeli, aktif, adeta afacan bir çocuğa benzemesi anlamına gelebilir. Bu kişi öylesine özeldir ki, çok yönlülüğüyle sizi fazlasıyla etkileyebilir. Planlamalardan kaçınan, farklı davranışlara sahip, merak duygusu yoğun ve oldukça konuşkan bu kişiyle uzun soluklu bir ilişki yaşamak doğal olarak pek mümkün değildir. Her konuda bilgisi vardır fakat sizin gibi derinlikli değil yüzeysel düşünmeye çalışan bir kişidir. Oldukça eğlencelidir, girdiği ortamlarda merkez haline gelebilir. Sizi eğlendirir, coşturur, aynı sizin gibi maceracı ve yeniliklere açık biridir. Deneysel doğası, aslında size uygundur. O da sizin gibi hayatın güzel yanlarının tadına varmak isteyen biridir. Sürekli bir şeyler anlatır, gizli bir fantezi dünyası vardır. Aranızdaki benzerlikler veya benzeşmeyen yanlara rağmen birlikte olduğunuzda çok şey paylaşabilir, bu arkadaşlıktan keyif alabilirsiniz. İşte Sevgili Yaylar, bu tarihler arasında yeni karşılaşmalarda karşılaşabileceğiniz yeni insan, bu özelliklerinin tümüne veya bir kaçına sahip olabilir.

Bu dönemde karşınıza çıkan kişinin bakış açısında ise, bu derinlik pek yoktur. O sıkıntıya gelemediği gibi, hayatı fazla ciddiye almaktan yana değildir. Siz ideallerinizi gerçekleştirmek için bağımsızlığı tercih ederken, o sadece daldan dala koşmak niyetinde olan gelgeç gönüllü biri olabilir. Merak ve hayret duygusu yoğun olmasına rağmen öğrendiklerini belli bir plan dahilinde uygulamaya koyamadığı için, onu her alanda faaliyette görmek mümkündür. Sevilmekten, ilgi görmekten hoşlanan bu afacan çocuk başınızı döndürebilir dersek daha doğru bir tanımlamada bulunmuş oluruz. Aynı anda, iki şey birden düşünen veya iki yönlü hareket eden bu kişiyi takip etmeniz neredeyse imkansızdır. Bu tanımlamaların tümü veya birkaçı, bu dönemde karşınıza çıkabilecek yeni kişinin profiline benzer. İlişkide sözel ve yazı yoluyla iletişim ön plandadır

Uranüs Koç Burcu Seyrinin Burcunuza Olan Yansımaları- 28 Mayıs-4 Temmuz (Düz Seyir)

Sevgili Yaylar ateş grubunun değişime son derece açık bir burcu olarak Uranüs Koç burcu döneminin sizler açısından gayet olumlu geçeceği kanaatindeyim. Aşk hayatınız özellikle 2011 Mart ayı ile birlikte fazlasıyla aktif hale gelebilir. Kendinizi yaratıcı bir biçimde ortaya koymanız ve ifade etmeniz kolaylaşır. Keyifli ve yaşamın zevkli yanlarının tadına varma arzunuz yükselişe geçer. Rutin herşey canınızı sıkabilir. Eğer bir sanatçı iseniz sizi festivallerde görmek, isminizi duymak mümkündür. Çünkü eserlerinizde görülen farklılık izlenmeye değer bulunur. Ekip çalışmalarında liderlik gücünüzü ifade edebilmeniz kolaylaşır. İleri teknolojileri kullanarak değişik yapıtlar meydana getirebilirsiniz. Değişik eğlence arayışınız yeni bir kimlik duygusu çerçevesinde kendinizi ifade etmeniz anlamına gelebilir. Gösterişli sahne ışıkları altında dans, müzik, elektronik aletlerin kullanıldığı özel etkinliklerde başrol oynayabilirsiniz. Aşk hayatınız oldukça hızlıdır. Çılgınca başlayan bir ilişki yine aynı hızda sona erebilir. Ele avuca sığmaz çocuksu hallerinizle dikkatlerden kaçmazsınız.

Tam birine aşık olmuşken aynı anda bir başka aşkı yaşamaya kalkışabilirsiniz. Çocuk sahibi olma konusunda fikirleriniz değişebilir. Özgürlüğünüzün kısıtlayabileceğini düşünebilir vazgeçebilirsiniz. Çocuklarınız varsa onlarla ilişkiniz arkadaşlık çerçevesi içinde gelişebilir. Ancak onların özgür yapıları nedeniyle sıkılabilirsiniz. Hobi anlamında uğraşılara merak salabilir, belki de bugüne dek farketmediğiniz bir özel yeteneğiniz sayesinde yeni bir iş kolunda özgür çalışmalar sergileyebilirsiniz. Kimseye söz vermekten hoşlanmaz, spontan yaşamayı tercih edebilirsiniz. Elinizde bavul hava yolculuklarıyla bir şehirden diğerine gidebilir, işiniz gereği değişik insanlarla tanışabilirsiniz.Yıllardır devam eden rutin ilişkinizden sıkılabilir, ayrılabilirsiniz. Sizinle aşk yaşayan kişinin birdenbire değişmenize anlam verememesi mümkündür. Heyecanlı olan herşey sizi peşinden koşturabilir. Ancak elde edip çözdüğünüz anda sıkılabilirsiniz. Dürtüsel tavırlarınız, ateşli hallerinizle sizi anlamak zor olabilir. Tabii ki bütün bu anlatılanlar doğum haritanızdaki enerjiler doğrultusunda daha belirgin olabilir. Ancak ne olursa olsun bir değişim süreci yaşayacağınız kesindir. Bir güneş gibi ışık saçmak taraflısı olacağınız bu dönemde ruhunuzun derinliklerindeki öze ulaşabilirsiniz. Eğer bugüne dek sakin bir yaşam sürdüyseniz artık bu duruma daha fazla tahammül göstermeniz mümkün değildir.

İş ve Kariyer

Merkür Geri Hareketi Hakkında
Geçtiğimiz Nisan aylık yorumunuzda 11 Mayıs tarihine kadar sürecek Merkür geri hareketinden söz etmiştik. Bu hareket gölgeli günleri dahil olmak üzere 18 Mayıs tarihine kadar etkili olacaktı. Mayıs dosyanızda önce geri hareketin hangi konular üzerinde dikkatli olmamızı gerektirdiğinden söz ettikten sonra, geri hareket sonrası enerjiler üzerinde duracağım.

17 Nisan-11 Mayıs tarihleri arasında ise Boğa burcunda devam edecek geri hareket:
Gündelik iş temponuzu ilgilendiren tüm hizmetler, çalışma yöntemleriniz kişisel gayretleriniz, iş ve iş ortamınızla alakalı her durum(iş arkadaşlarınızla olan ilişkinize kadar), stajla alakalı tüm konular, yaşamınızı günlük işleriniz açısından düzene sokmak ve sağlığınızla alakalı konularda, Merkürün gölgeli günleri(başlama tarihinden bir hafta öncesi) 10 Nisan tarihinden başlamak üzere, herşeyi yeniden gözden geçirmeli, planlarınızı, projeleriniz konularda, düşünmeye devam etmeli, gözden geçirmeyi sürdürmeli ve geri hareketin gölgeli günlerinin bitim tarihi (bitiş tarihinin bir hafta sonrası) 18 Mayıs 2010 tarihinden itibaren düşündüklerinizi yürürlüğe sokmalısınız. 10 Nisan öncesi üzerinde düşünülmüş her yönüyle ele alınarak olumlu olacağına karar verilmiş konular varsa, bunları uygulamanızda bir sakınca yoktur.

Geri Hareket Sonrası :
11 Mayıs-9 Haziran ve 21 Mayıs-21 Haziran tarihleri arasında çalışma hayatınızla ilgili yaşam alanında düz olarak yoluna devam edecek Merkür ve yaklaşık on gün sonra aynı yaşam alanında seyretmeye başlayacak Güneş gezegeni, iş yaşamınızla ilgili konularda gayet sabırlı, üretken ve kararlı bir şekilde ilerlemenizi sağlayıcıdır. Güvenilir, soğukkanlı ve sakin bir şekilde hareket etmeniz, ayrıca sabırlı ve dağılmadan çalışmanız halinde başarılı bir dönem geçirebilirsiniz. Bu dönemde görevlerinizi uygulamacı bir stilde yürütürseniz bunun sonucunda ustalaşmanız ve bulunduğunuz konumda kendinizi güçlü bir şekilde ifade etmeniz mümkündür. Pratik şekilde kararlarınızı verirken dikkatli, görevinizin farkında ve güvenliğinizi düşünerek kararlar almanız yerinde olur.Bu süreçte, doğanız gereği olan hareketlilik pek görülmeyebilir. Yani daha sakin ve ağırkanlı bir profil çizebilirsiniz. Yenilikte bulunmaktan ziyade, bulunduğunuz konumu sağlamlaştırmak adına hareket edeceğiniz bu enerji altında, radikal kararlardan uzak durabilirsiniz. Bütün isteğiniz, sağlam ve emin bir şekilde ilerlemek, maddi açıdan sizi rahatlatacak bir iş güvenliğine kavuşmaktır. Çalışkan ve sistematik bir şekilde hareket edeceğiniz bu tarihler arasında, herhangi bir görüş ve fikir, ayrıca teklif karşısında, denenmiş ve aşina olduğunuz bir ortamda kalmayı tercih edebilirsiniz. Fakat gelen teklifin kafanızın içini karıştırması da mümkündür. Bu enerjiler huzur ve sağlamlık arayışınızın yükselişi anlamına geldiğinden, iş hayatınızla ilgili konularda kendi doğanızın tersine kökleşmekten yana düşünebilirsiniz. Bunun bir sebebi de, artık belli bir temel üzerine hayatınızı inşa etmek ve düzenli bir iş-gelir sahibi olmak düşüncenizde yatabilir. Yine bu süreçte kazanımlarınız konusu önemli hale gelebilir.

Yani çalıştığınız karşılığını almak, sosyal haklarınızı korumak, çalışma koşullarınızda biraz daha yavaş hareket ederek kendinizi yormamaya çalışmak gibi bir dürtüye sahip olabilirsiniz. Ayrıca bu dönem işinizle ilgili konularda sakince işlerinizi yapmak isteğinizin de simgesi gibidir. Şu ana kadar yazdıklarımız gösteriyor ki, siz Yaylar için dağınıklığın önüne geçen, daha sakin ve sabırlı bir şekilde çalışacağınız bir dönem olabilir. Aslında bir yanıyla gayet iyi olabilir. Böylece çabuk sıkılmak, aynı yerde uzun süre kalamamak, özgür çalışmak isteğiyle çoğu zaman yaşadığınız iş sorunları bu tarihler arasında belli bir düzene girebilir. Çünkü bu enerji altında hayaller, ütopik fikirler, çabuk ve ani kararlar verme gibi durumlar yaşanmayabilir. Sizin isteğiniz hedeflerinizi gerçekleştirmek ve belli bir alana odaklanarak kendinizi ispat etmek olabilir. Yay gibi keşiften yana ve değişimi seven burç mensuplarının bu kısa seyirli fakat oldukça etkileyici bu dönemde geçici bir süre olsa da, sakin fakat bir o kadar olumlu bir zaman geçireceğinizi düşünüyorum. Tabii ki Satürn geri hareketini hesaba katarak. Temkin, sistemli olmayı mutlaka bileceğiz.

Boğa Burcunda YENİAY

14 Mayıs tarihinde Boğa burcunda meydana gelecek Yeniay, bu tarihten bir ay boyunca siz Yay burcu mensuplarının, yetenekleriniz doğrultusunda gündelik iş hayatınızı bir düzene koymanızı, abartılı bir iyimserlikler hareket etmemenizi, zihin ve beden uyumunuzu muhafazaya çalışmanızı, benliğinizi bütünlemek için uğraşmanızı, macera hevesiniz uğruna gelir geçer işlerle uğraşmamanızı ve her şeyden önemlisi sağlık konusunda vurdumduymazlık göstermemenizi sağlayacak deneyimler yaşatabilir.

Bu süreçte dikkat etmeniz gereken konu, anlamsız uğraşılarla vakit kaybetmemek veya tekdüze ve monoton bir iş hayatı içinde kendinizi hırpalamamak, aşırı iyimserlik göstererek detayları gözden kaçırmamaktır. Sağlığınızı risk altına alacak alışkanlıklarınızı dizginlemeli, nasılsa geçer diyerek rutin hale gelen rahatsızlıklarınızı önemsemeyi bilmelisiniz. Bu enerjiden yükseleni Yay olanlar da etkileneceklerdir. Ayrıca iş hayatınızın gündelik temposu içinde bulunduğunuz ortamı güzelleştirme, maddi ve manevi olarak geleceğinizi garanti altına alma konularında da Boğa burcu Yeniay etkisi sizleri destekleyicidir.

Çok Önemli Hatırlatma:


Satürn gezegeninin 30 Mayıs tarihine kadar devam edecek geri hareketi Mayıs ayına da damgasını vurmakta. Geri hareket dönemlerinin bir tadilat ve onarım zamanı olduğunu yorumlarımda birçok kereler dile getirmeye çalışıyorum. Bu geri hareketle son 2,5 yıldır aralıklı olarak karşılaştık. Hani neredeyse tanıdık ancak gelişinden pek hoşlanmadığımız bir misafir gibi. Kariyer hayatınızdan tutun da, otoritelerle olan ilişkinize kadar her konuda son yıllarda zorlanıyor, kendimizi ifade etmeye çalışıyor, genel yapımız icabı özgür bir insan olmamıza rağmen sanki bir cenderedeymiş gibi kimi zaman nefessiz kalıyoruz. Başak burcunda ve mesleki kariyer evimizde son kez meydana gelen bu geri hareket gitmek istediğimiz yere gelmeden önceki son virajımız. Mesleki kariyeriniz açısından tabii ki büyük önem taşımakta. Bir Yay için her zaman keşif, araştırma ve yenilik konusu önem taşır. O nedenle tek bir konuya odaklanması ve sürdürmesi doğum haritasında başka görünümler eşlik etmiyorsa genelde zordur. Satürn gezegeni ise iş hayatında verimlilik ve süreklilik için projeler üzerine eğilmek ve detaylarla ilgilenmek ve organize şekilde çalışmak anlamı taşır. Son derece sistemli olmayı gerektirir.

Başak burcunda ilerleyen Satürn burcunuzla zorlu bir görünüm oluşturduğu için bu şartlarda sizin kendinizi gözden geçirerek düzenlemeniz eski alışkanlıklarınızı yeniden ele alarak, iş hayatında başarı adına süzgeçten geçirmeniz icap etmektedir. Kısaca özenli, ekonomik, sağduyulu hareket dönemi. Nisan ayında hatırlarsanız bu geri hareketten

–Çok önemli başlığı altında söz etmiştim. 27 Nisan günü Uranüsle yaptığı karşıtlığı ele almıştık. Bu karşıtlığın etkisi Mayısın ilk haftasına kadar devam ediyor. Ancak geri hareket ay sonuna kadar bizleri zorluyor. İçinde bulunduğumuz sistem bir yandan, otoriteler diğer yandan ve hayat üç taraftan bizi sorumluluklarla başbaşa bırakıyor. Ancak yılmayacağız dostlarım. Çünkü bu bize yakışmaz. Sabırlı ve dikkatli bir şekilde geri hareket bitene kadar eksiklerimizi tamamlayacak, ay sonuna doğru Jüpiter-Satürn karşıtlığı etkisi altında ideallerimizi hayata geçirmek için abartılı veya tam tersine güçsüz kişi imajı çizmeden kafamızın içinde şekillenenleri yavaş yavaş uygulama aşamasına gelmiş olacağız. Rast gele dostlarım!

Para Konuları
20 Mayıs-13 Haziran tarihleri arasında Yengeç burcunda ilerlemesini sürdürecek Venüs gezegeni, dışarıdan elde ettiğiniz gelirler, eş kaynaklı finansal durumunuz, bankalarla ilgili kredi borçlarınız, özel mahrem konularınız, cinsel hayatınız gibi alanlarda etkili olacak ve uyumlu huzurlu bir dönem geçirmek adına eskiyle alakalı her konuya açıklık getirmeniz gereken bir süreç anlamı taşıyacaktır. Eviniz, aileniz ve yuvanızı ilgilendiren mevzularda güvencenizi sağlamak için dışarıdan desteğe ihtiyaç duyabilecek, bu dönemde gördüğünüz yardımları asla unutmayacaksınız. Sevdiğiniz değer verdiğiniz ve sizin için önem arzeden her olguyu sahiplenmeyi, sadakat dolu davranmayı, sorumluluk almayı daha fazla isteyecek, geçirdiğiniz tecrübeler ışığında yenilikler yapmayı düşünebileceksiniz. Bu dönemde tutumlu olmayı, gereksiz riskler almamayı, elinizdekini korumayı bilmelisiniz. Bu süreçte en çok dikkat etmeniz gereken konu, borç ve alacaklarınızı iyi kontrol etmeniz, eşinizin işi dolayısıyla veya size gelir sağlayan kişilerin finansal durumuyla ilgili konularda beklenmeyen durumlar oluşabileceğini göz önüne alarak önlem almayı unutmamanızdır. Hani dünyanın binbir bir türlü hali vardır derler ya bu süreçte ne olur ne olmaz diyerek düşünmelisiniz. Miras, nafaka, sigorta gelirleri gibi önemli konularda öncelikle güvenliğinize önem vermeli, kendinizi ve geleceğinizi düşünerek hareket etmeye çalışmalısınız. Cinsel konularda manevi değerlerinizi, gelenek ve göreneklerinizi önemsemeli, bilmediğiniz güvenmediğiniz kişilerle ilişki kurmamaya çalışmalısınız. Bu süreç devam ederken planlı hareket etmeyi muhakkak bilmeli, ödemeyeceğiniz borçlar altına girmemeli, günü gelen ödemelerinizi de zamanında yapmalısınız.

21 Mayıs-21 Haziran tarihleri arasında Venüs gezegeniyle hemen hemen aynı dönemde Yengeç burcunda ilerlemeye başlayacak Güneş, kimliğinizi dış dünyada güçlü kılabilmek için en öncelikle güvencenize vereceğiniz önemin göstergesidir. Gerek maddi ve gerekse manevi açıdan büyümek için bu düşünce size rehber olabilir. Yalnız bunun sağlıklı bir şekilde gerçekleşmesi için, diğer insanlarla bir bütünlük oluşturmanız zorunludur. Yani ne kadar özgür düşünürseniz düşünün, bir şekilde kökleriniz, değerleriniz, sorumluluklarınız sizi kendisine doğru çekecektir. İşte tam bu noktada sizin isteklerinizle başkalarının sizden talep ettikleri noktada çatışmalar yaşanmaması için birleşmeye gönüllü olmanız ve gerekli çabayı göstermeniz gerekmektedir. Tabi ki Yengeç burcu süreçleri genel olarak eskiyle alakalı konuları gündeme getirdiği için doğal olarak geçmişten bu yana devam eden bazı sorunlarınızın çözüme kavuşturulması gerekmektedir. Bunlar maddi sorunlarınız olduğu gibi, iş veya özel dünyanızda ortaklık kurduğunuz kişilerle olan ilişkiniz de baş sırayı alabilir. Bazılarınız için bu durum, boşanmaya karar veren çiftlerin çocuklarının güvenliği ve huzuru adına vazgeçmeleri ve yuvalarını tekrar sahiplenmeleri olduğu gibi, tam tersine çoktan ayrılmış kişilerin nafaka problemleri için görüşmede bulundukları zaman anlamına da gelebilir.
Kimileriniz bir aile şirketi kurmaya karar verebilir kimileriniz ise yüksek eğitim için bir burs girişimde bulunabilirler. Ev alma isteği, bir aile kurmak arzusu, güvenliğiniz için yeni bir girişimde bulunmak niyeti yine bu dönemin etkisidir fakat tüm bunların olumlu yönde gerçekleşmesi için en öncelikle eskinin yarattığı kaostan ve sizin üzerinizdeki etkisinden kurtulmak gerekmektedir. Oysaki bu dönem yeniden ziyade eskiyi gösterdiği için bunları tam olarak uygulamak için hem irade hem de azim şarttır. Evliliğinizdeki sorunları veya iş hayatınızdaki problemleri bu dönemde çözebilmeniz için size tavsiyem ne olursa olsun, ılımlı ve hoşgörülü düşünmenizdir. Fakat miladı çoktan bitmiş ve geçerliliğini yitirmiş sizi üzen ve tedirgin eden konuları da daha fazla uzatarak kendinizi üzmenin bir manası olmadığını da bilmenizi isterim.

Mayıs Ayı Astroloji Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler : 1-5-6-10-11-19-20-23-24-27-28-29

Zayıf Enerjili Günler : 5-6-12-13-14-25-26

Parasal Açıdan Kısmetli Günler :2-3-4-30-31

Aşkta Şanslı Günler :10-11

Yeniay : 1-27-28-29
(Ay gezegeninin Yay burcunda olduğu günlerdir. Sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay Takviminiz :15-16
(Ay gezegeninin İkizler burcundan geçerek burcunuzla ters açı yaptığı günlerdir. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Mutlu, başarılı, şanslı, huzurlu ve bereket dolu bir Mayıs ayı geçirmeniz dileğimle,

Yorumlar