Koç Burcu Mayıs 2010 Aylık Yorumu

Aşk ve İlişkiler

20 Nisan-20 Mayıs tarihleri arasında Boğa burcunda ilerlemesini sürdürecek aşk evinizin yöneticisi Güneş, maddi ve manevi değerlerimiz üzerinde uzun vadeli düşünme ve sağlam adımlar atmaya özen gösterme süreci olarak değer taşır. Genel olarak rahat tavırlı biri olarak bilinen Koçlar, aşk evlerinin yönetici gezegeni Güneş sayesinde kimliksel özelliklerini ilişkilerinde baskın şekilde ifade edebilen, kendine güvenli kişilerdir. Ancak işin ilginç tarafı, aşk ciddileşmeye başladığında yani ileri aşamalara geldiğinde Koçla birlikte olan kişinin dengeyi koruması ve anlayışlı olması şarttır. Aksi takdirde Koç ilişkisini noktalamakta gecikmeyecektir. Aşk evinin yöneticisi Güneş 20 Mayıs tarihine kadar Boğa burcunda ilerleyeceğinden Koçlar bu dönemde, doğal bir içgüdüyle durdukları yeri bilmek, güvende olmak isteyebilirler. Aşk olgusu da bunlardan biridir. Bu süreçte Koçlar, nefes aldığı bu dünyadaki yerini anlamak, hayatın konforlu yanlarının tadına varmak, hissetmek ve algılamak ister. Tensel zevkler öylesine tutkulu yaşanır ki, kimi zaman aşkta aşırı taleplerde bulunmanız bile mümkündür. Bu aşk bana ne kazandırıyor, ne kaybettiriyor, bu aşk sayesinde sahip olabileceğin neler var diye düşünmeniz mümkündür. İster devam eden bir ilişkiniz olsun ister yeni başlasın veya problemli bir dönem geçiriyor olun farketmez. Bu süreçte kendinizi aşkla beslemek, büyütmek, verimli kılmak ve güçlenmek isteyebilirsiniz. Güneş gezegeninin Boğa burcu seyri devam ettiği sıralarda, birazdan izah edeceğim Venüs gezegeninin İkizler burcu etkinliği bir Koç için rahatlatıcı gibi gözükebilir.

25 Nisan-19 Mayıs tarihleri arasında ciddi ilişki evinizin yöneticisi Venüs gezegeninin İkizler burcu seyri bir üst paragrafta ele aldığım Güneş Boğa burcu seyrindeki sağlamlık ve güvenlik arayışına ek olarak etrafınızdaki dünya ile alışverişte bulunurken rahat davranmanız hatta kimi zaman bir çocuk gibi özgür hareket etmeniz anlamına gelebilir. İlişkilerde keşif olgusu ve iletişim fazlasıyla ön plana çıkar. Ancak bu iletişim, Venüs gezegeninin dispozitör gücü olan Merkürün geri hareketi nedeniyle gölgeli günler dahil olmak üzere 18 Mayıs tarihine kadar durgunluk, kimi zaman geçmiş olayların gözden geçirilmesi, yeniye yer açmaktan ziyade mevcut ilişkinin güvenliğinin ele alınması şeklinde gelişebilir.

Genelde insanoğlu hayatın güzelliklerinin keyfini sürmekten yanadır. Bundan doğal ne olabilir ki? ancak astrolojik olar transit bir gezegenin nasıl bir yansıma yaratacağını anlamak için her bir detayı incelemek lazımdır. Kaldı ki, bir gezegeni hangi burçta ilerliyorsa, ilerlediği burcun yöneticisi onun üzerinde söz sahibidir. Bu durumda Venüsün yöneticisi Merkürün ciddiyet taşıyıcı Boğa burcunda ilerlemesi ve ayrıca geri harekette oluşu, içe yönelen zihnin, yaşanan ilişkiyi mantıklı bir şekilde gözden geçirmesi anlamına gelir. Bu durumda ilişki hakkında kesin bir karar verebilmek için öncelikle gerçekçi düşünmek hatta sorunlar konusunda sabit fikirli davranmadan gerekirse özeleştiride bulunmak, karşınızdaki kişiyi net olarak görmek ve bu aşkın adını koymak lazımdır. Bir Koç sıkıntıya gelemez biliyorum ama ben yine de aşk konusunda etraflıca düşünmenizi, yarar-zarar, doğru-yanlış hesabını iyi yapmanız gerektiğini düşünüyorum.

6 Haziran tarihine kadar devam edecek olan Mars gezegeninin aşk evinizdeki seyri hala hükmünü korumakta. Mars gezegeninin yöneticisi Güneşin 20 Mayıs tarihine kadar Boğa burcunda ilerlemesi gösteriyor ki, bu ay isteklerimiz ve hedeflerimiz anlamında öncelikle kendi değerimizin farkında olmamız, kendimize ait olana sahip çıkmamız, yaşadığımız ilişkiyi veya geçmişi gözden geçirmemiz, varsa eksiklerimizi düzeltmeye çalışmamız, ilişkimizi sağlamlaştırmak veya bize uygun değilse gerçekçi düşünerek hareket etmemiz lazım.

20 Mayıs-13 Haziran tarihleri arasında Venüs gezegeninin Yengeç burcunda ilerleyecek oluşu siz Koçlar için iç dünyanızdaki güvenlik arayışınızın simgesi olarak önem taşıyor. Bu dönemde büyük bir sevecenlik ve hassasiyet söz konusu. Özellikle manevi değerleriniz, sevdiklerinize sahip çıkma arzunuz, ilişkinizden kolayca kopamıyor oluşunuz sizi ister istemez eskiye doğru çekebilir. Bu durumda kişi ister istemez elindeki değerine, aşkına sahip çıkma gereği duyabilir. Her Koç burcunun aynı olayları yaşaması mümkün olmadığına göre, şu ana kadar yazılan tüm enerjileri, ilişki türlerine göre birlikte gözden geçirelim.

1- İlişkisi sağlam temellere dayalı çiftler açısından bu dönem, ilişkinizin size kattığı güzellikleri verimli ve uzun süreli kılmanın işareti olduğu gibi, bir arada olmanın keyfini sürebilmeniz açısından da destekleyicidir. Taraflar sağlamlık olgusu içinde hareket ederek, geleceklerini şekillendirebilir ve ileriye dönük planlarını gözden geçirebilirler. Bu çiftler için maddi ve manevi değerler önemlidir. Doğal olarak kendilerini güvende hissetme arzusuyla yanlış bir adım atmamaya gayret gösterirler.

2- İlişkisinde sorun olanlar açısından bu dönem ikiye ayrılır. Birbirlerini gerçekten seven ancak bir takım sebeplerle son zamanlarda sıkıntı yaşayan çiftler, yukarıdaki tarihler arasında gayet net ve dürüst bir şekilde incelemede bulunarak her şeyi yeniden gözden geçirebilir, problemlere çare bulmak için el birliğinde bulunabilirler. Hani hep deriz ya, sevgi her türlü güçlüğü yener diye. Bu söze uygun bir şekilde Güneş Boğa burcu sürecinde ilişkilerini ayrıntılı bir biçimde, somut bir benlik algısı ve kişisel ego çerçevesinde yapılandırarak ilerlemeniz mümkündür. Öncelikle beraberliğinizin sizin hayatınızdaki önemini iyi sorgulamanız gerekir. Bu gerçeği yüreğiniz ve kafanızın içinde oturttuğunuz zaman daha kararlı hareket edebilir, sizi rahatsız eden ne varsa gerçekçi bir biçimde düşünerek çözüme kavuşturabilirsiniz. Bazen gözümüzün gördüğünden çok daha fazlası derinlerde gömülüdür. Yani bu dönemde ortada olan problemlerden ziyade, probleme yol açan geri plandaki asıl öze ulaşmak son derece değerlidir. Böylece yüzeysel düşünmek yerine her şey derinlemesine ele alınmalıdır. Siz neye değer veriyorsunuz, partneriniz neye inanmakta, birbirinizden ayrılan noktalar neler? Sizi anlaşmazlığa sürükleyen konular ve bu konulara olan tepkileriniz nasıl? bu sorulara cevap bulmak için lütfen kendinizle yüzleşiniz. Bu yüzleşme sonunda, evet bizim bazı sıkıntılarımız bulunmakta. Ancak bunlarla başedebilecek kadar birbirimizi sevdiğimizi anladık diyebiliyorsanız bu dönemi en doğru biçimde geçireceksiniz demektir.

3- İlişkisi bu süreçte yeni başlayanlar açısından döneme baktığımızda, en başta dikkat edeceğiniz husus, karşınızdaki kişiyi çok iyi gözlemlemenizdir. Nasıl biriyle berabersiniz, nelere inanmakta ve neleri önemsemekte. Size karşı olan yüzeysel hareketlerini merkez almayınız. Onu bir tür teste tabii tutunuz. Hayata olan yaklaşımından, değerlerine kadar, şimdiki durumundan gelecekle alakalı düşüncelerine kadar inceleyiniz. Ona sorular sorunuz ve onu yakından tanımaya çalışınız. Özellikle Merkür geri hareketi size bu konuda rehber olsun. Elde ettiğiniz verileri kafanızın içinde toplayınız. Geri hareketin ardından Güneşin Yengeç burcu seyri esnasında ailesiyle olan etkileşimine, geçmişte yaşadığı ilişkilerine bakınız. Dış dünyadaki davranışlarıyla, iç dünyası arasında bir çelişki yaşanıyor mu diye kontrol ediniz. Zaten Güneş Yengeç burcunda ilerlemeye başladığında doğal olarak güvenliğinizi sorgulayacaksınız. İşte bütün bunların sonucunda eğer gerçekten aradığınız niteliklere sahipse o zaman kararınızı verebilirsiniz. Ayrıca unutmayalım ki, karşıt burcunuzda geri hareketini sürdürmekte olan Satürn gezegeni Temmuz sonuna kadar ilişki konusunda dikkatli hareket etmeniz gerektiğinin işareti olarak önem taşıyor. Bu nedenle bir beraberlik hakkında kesin bir kanıya varmadan önce ne kadar güvende olduğunuzu mutlaka gözden geçirmeniz lazım.

İş ve Kariyer

Hatırlarsanız geçtiğimiz Nisan aylık yorumunuzda sizlere, gölgeli günleri dahil olmak üzere 18 Mayıs tarihine kadar etkili olacak çalışma evinizin yöneticisi Merkür gezegeninin geri hareketi hakkında uzun bir bilgi vermiştim. Ne demiştim? Merkür gezegeni hem parasal konularda hem de iş hayatınızla ilgili mevzular üzerinde dikkatli olmayı gerektiriyor. Çalışma hayatınızla ilgili mevzulardaki en önemli etkisi, geçmişin değerlendirilmesi anlamında önem taşıyor. Sizi, halledemediğiniz veya bir türlü yerine oturmayan şartlarınızla ilgili olarak tekrar düşünmeye sevkediyor. Bu sevkedişte aile sağlığınız başta olmak üzere bilhassa kendi sağlık durumunuza dikkat etmeniz gerekiyor. Çalışma koşullarınız nasıl, bundan sonrası adına neler yapmanız gerekiyor, sorunlarınız neler, bütün bu soruların cevabı için geri hareket döneminde oturup iyice bir düşünmek lazım. Geri hareket dönemleri onarım zamanlarıdır. Bir şeyi onarmazsanız ne olur, ileride başınıza sorun açar diyerek geri hareket döneminde yapılması gerekenleri izah etmeye çalışmıştım. Şimdi gelelim geri hareket sonrası yapılması gerekenlere.

11 Mayıs tarihinde geri hareketi bitecek olan Merkür gezegeninin gölgeli günlerini es geçemeyiz. O nedenle ben 18 Mayıs tarihine kadar dikkatli olmamız taraftarıyım. 18 Mayıs sonrası düz olarak seyrini sürdürecek Merkür gezegeni, geri hareket esnasında yaptığınız gözden geçirmeleri, planları yürürlüğe koyabilecek kıvama gelmeniz anlamına geliyor. Bir de önemli bir detaydan söz etmek isterim. Merkürün dispozitör gücü Venüsün 20 Mayıs tarihinde Yengeç burcunda transitine başlaması geri hareket sonrasındaki kararlarınızı yürürlüğe koyarken, ailevi ilişkiler, eviniz sınırları içindeki paylaşımlar, duygusal açıdan kendinizi ve geleceğinizi garanti altına alma anlamında zihinsel olarak akıllı davranmaya çalışmanız gerektiğini gösteriyor. Ne olursa olsun enine boyuna düşünmeyi ihmal etmeyin.


Uranüs Koç Burcu Seyrinin Burcunuza Olan Yansımaları- 28 Mayıs-4 Temmuz (Düz Seyir)

Sevgili Koçlar kısa bir süreliğine burcunuzda ilerlemeye başlayacak Uranüs gezegeninin seyri son derece önemli. Kişisel farkındalık gücünüzü, değişim arzunuzu, hayattaki hedeflerinizi ortaya koyarak bunları gerçekleştirme isteğinizin altını çizecek olan Uranüs, sizin gibi bireysel hareket etmekten hoşlanan, özgür yapıda kişiler için hızlı bir dönem olarak dikkat çekmekte. Uranüs gezegeni, yaşam biçimi ve bilincimizde ani değişiklik, ani iç görüler, yeni fikir ve orijinal buluşlarda bulunmamızı temsil eden bir kuvvettir. Son derece hızlı gelişmelerin simgesi olduğu gibi, bağımsız ve sıra dışı özelliklerimizi, başkaldıran yanlarımızın ortaya koyulmasında da etkilidir. Uranüs gezegeninin burç değişimleri tüm insanlık alemi için yeni bir dönemin işareti olarak önem taşımaktadır. 2010 yılında kısa bir süreliğine burcunuzda ilerleyecek olan Uranüs, hayatınızda açılacak yeni bir sayfanın ilk işaretleri olarak değer taşıyor. Kişinin varlığını, eskiye ait olanları ortadan kaldırıp yeniye yer açan Uranüsün etkisini tam olarak anlayabilmek için, öncelikle kişisel doğum haritanızdaki etkinliğini anlamak gerekir. Doğal olarak ben burada burcunuz üzerindeki olabilecek genel yansımalarından kısaca söz edeceğim.

Bu yüksek enerji öncelikle kişiliğiniz üzerinde hızlı bir değişimin simgesi olarak dikkat çekicidir. Girişimcilik konusunda kendinize olan güven duygunuzu yükseltici olan bu enerji, kimi zaman düşüncesizce ortaya çıkmanıza bile sebep olabilir. Hayatta kalma içgüdünüz ve liderlik arzunuz çabucak harekete geçmenizde sizi itekleyicidir. Yeni buluşlar, yeni adımlar atabilme anlamında sizi durdurmak kimi zaman oldukça zordur. Hareketsizlikten hoşlanmadığınız gibi, aynı durum ve şartlar çerçevesi içinde kalmak istemeyebilirsiniz. Benim tavsiyem kendinizi tümüyle gözden geçirip ne yapmak veya nasıl yaşamak istediğinizi bilinçli bir şekilde düşünmenizdir. Çünkü Uranüs etkisi hayatınıza dahil olduğunda eğer ne istediğinizi bilmeden hareket ederseniz, kendinize ve çevrenize oldukça zarar verebilirsiniz. Bilinçli olmakta fayda var. Yaşamınızda açılacak yeni sayfanın düzgün bir şekilde yazılması için değişime açık olmanız, fırsatları zamanında ve yerinde değerlendirmeniz lazım. Uranüs Koç burcunda ilerlediği zaman gücünün en üst limitlerinde kendine özgü çalışır. Size karşı çıkan ne varsa yıkmaya hazırsınızdır. Gelenekselden ziyade değişimden yana olursunuz. Bireysellik öylesine ön plandadır ki, bir başkasının varlığından ziyade sizin isteklerinizin kabulü önemlidir. Ben şimdiden dikkatli adımlar atmanızı istiyorum. Bu kısa dönem içinde kendinizdeki değişimleri gözlemleyin, farkındalıklarınızı keşfedin, varoloşunuzun önemini anlayın, yaratıcı özelliklerinizi keşfedin ve bu üstün yanlarınızı hangi alanlarda ifade etmek istediğinizi kafanızın içinde belirleyin. Özellikle ilişkiler, evlilik hayatı, partnerinizle olan paylaşımlarda sadece kendiniz adına düşünmeyin. Çünkü böyle bir düşünce sistemi, bundan sonrasında bir başkasıyla bütünlük oluşturmanızı, ilişki kurabilmenizi veya ilişkiyi sürdürebilmenizi imkansız kılar. Ayrıca ele avuca sığmayan, herhangi bir kişiyle ortak hareket etmeyen, baskılara isyan eden bir asi haline gelebilirsiniz.

Çok Önemli Hatırlatma:

7 Nisan-29 Mayıs tarihleri arasında Başak burcunda geri harekette olacak Satürn, 30 Mayıs-22 Temmuz tarihleri arasında düz seyirle yoluna devam edecektir. Bu geri hareket Başak burcunda son kez meydana geliyor. Şimdi bizlere düşen son 2,5 yıl önce başlayan süreci, yaşanan durumları, alınan kararları, gelişmeleri ve içinde bulunduğunuz şartları son kez gözden geçirmek olmalıdır. Her geri hareket dönemi kişinin ne kadar güçlü olduğunun ve nerelerde eksikleri olduğunun belirleme zamanlarıdır. Ağır gezegenlerin geri hareketleri uzun aylar devam eder. Ancak ben tüm geri hareketleri daima onarım süreci olarak görmüşümdür. Yani daha güzele ve daha iyiye uzanmak için durup ne var ne yok diye şöyle bir hayatınıza bakmak son derece yararlıdır. Bu tarihler arasında çalışma koşullarınızla ilgili zorluklar ve artan iş yükünün getirdiği sıkıntılar tekrar önünüze gelebilir. Üstü sıvazlanan, görmezden gelinen veya yapmak istediğiniz halde bir türlü başarılı olunamayan işler üzerinde bu sefer çok daha ciddi bir biçimde düşünmeniz gerekmektedir. Söz gelimi kurs veya staj gören öğrenciler son kez eksiklerini tamamlamak için Mayıs sonuna devam eden Başak burcu etkinliğinden azami oranda istifade etmeyi bilmeliler.

Eğer bu devreyi iyi değerlendirirseniz Temmuz sonu ne kadar faydalı olduğunuzu görebilirsiniz Çalışma hayatında olanlar da aynı şekilde bulundukları iş şartları çerçevesindeki sorunlarını, isteklerini ve bundan sonrası adına düşündüklerini gözden geçirmeli ve bilinçli bir şekilde hareket etmeye özen göstermelidirler. İş başvurularında bulunanlar eksiklerini, yeteneklerini ve yapmak istediklerini kafalarının içinde derleyip toparlamalıdırlar. Ben geri hareket dönemlerini her ne kadar engelleyici diye nitelendirilse de her zaman olumlu bulmaktayım. Çünkü insanın derlenip toparlanmasını sağlıyor. Mayıs sonuna kadar devam eden geri hareket esnasında tarafsız bir bakış açısı çerçevesinde kendinizi gözden geçirir, düzenlemelerde bulunursanız, Satürn 30 Mayıs tarihinde düz olarak Başakta yoluna devam ederken, geri harekette düşündüklerinizi 21 Temmuz sonrası Satürn Terazi burcunda transitine başladığında yürürlüğe koymanız kolaylaşır.

Para Konuları

Merkür Geri Hareketi Hangi Konular Üzerinde Etkili:
Hatırlarsanız geçtiğimiz Nisan aylık yorumunuzda sizlere para evinizde gerilemekte olan Merkür hakkında geniş bir açıklamada bulunmuştum. Şimdi o satırları bir kez daha hatırlayalım. Ardından geri hareketin bitiminin ardından olabilecek gelişmeleri gözden geçirelim.
17 Nisan akşamı-11 Mayıs tarihleri arasında maddi kazanımlar evinizde geri harekette olacak Merkür gezegeni, Yetenekleriniz yoluyla elde edilen tüm maddi kazanımlarınız,(geliriniz), kayıplarımız (parasal), duygusal anlamda güven sağlayan değerleriniz, yatırımlarınız, gelir ve giderleriniz(bütçeniz), yetenekleriniz, becerileriniz, kar ve zararlarınız, harcamalarınız, zenginlik, hırsınız, sağlamlaştırmak (maddi ve manevi)isteğiniz, üretim şekilleri, değer yargılarınız, menkul değerler, ticaret gelirleri, parasal sorunlarınızla mücadele gücünüz, borçlarımızla alakalı konularda, Merkürün gölgeli günleri(başlama tarihinden bir hafta öncesi) 10 Nisan tarihinden başlamak üzere, herşeyi yeniden gözden geçirmeli, planlarınızı, projeleriniz konularda, düşünmeye devam etmeli, gözden geçirmeyi sürdürmeli ve geri hareketin gölgeli günlerinin bitim tarihi (bitiş tarihinin bir hafta sonrası) 18 Mayıs 2010 tarihinden itibaren düşündüklerinizi yürürlüğe sokmalısınız. 10 Nisan öncesi üzerinde düşünülmüş her yönüyle ele alınarak olumlu olacağına karar verilmiş konular varsa, bunları uygulamanızda bir sakınca yoktur.

Geri Hareket Sonrası:
11 Mayıs-9 Haziran tarihleri arasında düz olarak seyrine devam edecek Merkür gezegeni, hem çalışma evinizin yöneticisi olması hem de kazanç evinizden transit geçmesi sebebiyle iki önemli konuda etkili. Eğer geri hareket süresince bir hedef belirlediyseniz, planlamanızı yaptıysanız, enine boyuna düşündüyseniz, maddi açıdan yararlı olacağına inanıyorsanız, gelişiminiz adına son derece önemli ise, geri hareketin bitiminde yürürlüğe koymanızda bir sakınca yok. Ancak tam tersine ileride sorun olacaksa, şu anda durduğunuz noktanın gerisinde kalmanız ve pişmanlık duymanız anlamına geliyorsa tabii ki daha iyi şartlar oluşana kadar, mevcut durumu sürdürmeniz yararlıdır. Fakat derseniz ki, en uygun zaman hangisi? Ben Merkür gezegeninin güçlü olduğu İkizler burcu seyrinde yani 10-25 Haziran arasında bu değişimleri uygulamanız taraftarıyım. Çünkü o tarihlerde iletişim evinizde ilerleyecek Merkür sizler açısından iş anlamında yoğun görüşmelerin, irtibatların, haberleşmelerin olduğu bir ay.


20 Nisan-20 Mayıs tarihleri arasında Güneş gezegeninin Boğa burcuna geçişi sizler için kemerleri sıkma ve paranızı idareli kazanabilmek açısından oldukça etkiliydi. Hatırlarsanız geçtiğimiz Nisan ayı yorumlarında bu enerjiden bahsetmiştim. Ne demiştik? Bir Koç için bu durum her ne kadar keyifsizlik verse de, bu seyir esnasında bilinçli bir şekilde gelir gider dengenizi kurmak ihtiyacı duyabilirsiniz. Çocuklarınız, eğlence hayatı, borsa, sanat, güzelleştirme, dekorasyon, spekülasyon, şans oyunları yoluyla kazanmak mümkün olabileceği, yaratıcı yönlerinizi ön plana çıkaran aktiviteler yoluyla da maddi kazanç sağlamanız da mümkündür. Sahip olduğunuz değerleri elinizde tutabilmek için paranızı daha dikkatli bir şekilde harcamaya, ekonomik hareket etmeye çalışmanız son derece faydalıdır. Hani eskilerin deyimiyle ak akça kara gün içindir sözü bu dönemin en etkili cümlesidir. Benim önerim ne olursa olsun bu dönemde kendi doğal yapınızın bilincinde olarak birkaç kuruş bir kenara koymanız veya en azından denk bir bütçe içinde hareket etmenizdir.

Boğa Burcunda YENİAY

14 Mayıs tarihinde maddi kazanımlar evinizde meydana gelecek Yeniay enerjisi finansal konularda sakin ve dingin bir şekilde hareket etmenizi sağlayıcı olduğu gibi, sabırlı ve kararlı bir kişi profili çizmenizi de destekleyicidir. Hani şu Koç burcunun kendine has cesur tavrı vardır ya, Boğa burcundaki yeniay sayesinde bu durulur ve daha mantıklı, sağlamcı, maddesel dünyaya önem veren, tutumlu bir kişiye dönüşür. Çünkü amacınız geleceğe güvenle bakmaktır. Bu nedenle ister istemez dikkatli hareket eder ve yaş tahtaya ayak basmamaya, paranıza sahip çıkmaya başlarsınız. Çünkü anlarısınız ki, hayatın keyifli güzel yanlarının tadını çıkarmak için para son derece önemli bir güç. Bu gücü elde etmenin yolu ise, ancak ve ancak güvenli adımlar atmakla mümkün. Ben Boğa burcunda oluşacak bu yeniay döneminde serinkanlı hareket edeceğinizi, tutarlı bir kişi gibi kazancınızı risk altına almayacağınızı, sahip olduğunuz değerleri koruyacağınızı, karşınıza çıkacak fırsatları değerlendirirken mantıklı davranacağınızı düşünüyorum.

Mayıs Ayı Astroloji Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler : 1-5-6-10-11-15-16-19-2027-28-29

Zayıf Enerjili Günler : 2-3-4-17-18-23-24-30-31

Parasal Açıdan Kısmetli Günler :12-13-14

Aşkta Şanslı Günler :19-20

Yeniay :10-11
(Ay gezegeninin Koç burcunda olduğu günlerdir. Sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay Takviminiz :23-24
(Ay gezegeninin Terazi burcundan geçerek burcunuzla ters açı yaptığı günlerdir. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Not:
Aylık yorumları okurken, yükseleniniz hangi burçsa ona göre de okumanız gerekmektedir. Böylece daha fazla bilgi edinebilirsiniz. Bunu önemle dikkate alınız. Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız, Astroloğa Sorun köşesinden bana ulaşarak gerekli bilgilerinizi bildiriniz. Yoğunluk dolayısıyla oluşan gecikmeler olursa lütfen beni bağışlayınız.
Mutlu, başarılı, şanslı, huzurlu ve bereket dolu bir Mayıs ayı geçirmeniz dileğimle,

Yorumlar