İkizler Burcu Mayıs 2010 Aylık Yorumu

Aşk ve İlişkiler
25 Nisan-19 Mayıs tarihleri arasında burcunuz üzerinde ilerlemeye başlayacak aşk evinizin yöneticisi Venüs gezegeni gerek popülerliğinizin yükselişi ve gerekse aşk hayatınızla ilgili konularda yaşanabilecek hızlılık ve aktivite açısından etkileyici gibi görünebilir. Venüs İkizlerde çevrenizle ve karşı cinsle bağlantı kurabilmeniz açısından destekleyici. Cana yakın, eğlendirici ve sosyal ilişkilerinize önem verdiğiniz bu seyir esnasında, ilişkilerinizde arkadaşlık olgusunu ön planda tutabilirsiniz. Duygusal yönden hassasiyet taşımayan bu enerji, flört açısından zenginlik verebilir. Fakat bu her selam verdiğinizle aşk yaşayacağınız anlamına gelmez. Sadece beğenilmek, takdir edilmek ve girdiğiniz ortamlarda dikkat çekmek isteğinizi körükler. Bu durumda fiziksel cazibeniz de doğal olarak artacağından karşı cinsin tercih edeceği kişiler siz olabilirsiniz. İnsanlarla öyle kolay ve öylesine hızlı bir şekilde kaynaşırsınız ki, bu dönem bildik çevrenizin gittikçe genişlediğini fark edebilirsiniz. İlişkilerde sohbet kavramı ön planda olduğundan herkesle yakından ilgilenebilir ve yardımcı olmaya çalışabilirsiniz.

Bu tavırlarınız bazı özel yakınlara dönüşebilir fakat Venüs etkisi altında başlayan bir aşk uzun soluklu değildir sadece hızlı, beklenmedik ve oldukça sevimli geçer. Siz yaşam stilinize göre bu enerjiyi ister flört ilişkileriyle, isterseniz iletişimi arttırarak partnerinizle, zihinsel uyumunuzu güçlendirmek şeklinde kullanabilirsiniz. Bu arada kimi zaman kafanız karışabilir. Aynı anda iki kişi arasında tercih yapmanız gerekebilir veya ister istemez karşılaştırmada bulunursunuz. O böyle davranıyor öbürü şöyle gibi. Benim tavsiyem ise kısa sürecek bu dönemin radikal kararlar açısından pek etkili olmadığıdır. Yani bu süreçte bir ciddi karar alsanız bile, sürecin bitiminde yanlış olduğunu fark edebilirsiniz. Kaldı ki Merkür gezegeni de geri harekette olacağından, mantık gücünüzü muhakkak devrede tutmalı, bu dönemi biraz olsun sıkıntılarınızdan kurtulacağınız değişik insanlar tanıyacağınız bir mola gibi düşünmenizdir.

20 Mayıs-13 Haziran tarihleri arasında Yengeç burcunda ilerleyecek aşk evinizin yöneticisi Venüs gezegeni, İkizler gibi aktif, yenilikçi düşünen, geçmişten ziyade geleceği önemseyen bir burç mensubu için, eskiyi ön plana getirmesi ve anıları canlandırması açısından rahatsız edici olabilir. Çünkü İkizler insanı doğum haritasında su grubu etkinliği olmadıkça, mantıklı düşünmek ve beraberliklerini bu çerçeve içinde ele almaktan yanadır. Fakat transit geçişler bir süreliğine de olsa kişileri etkileyicidir. Önemli olan bu geçişlerin bize ne söylemeye çalıştığını anlamaktır. Venüs gezegeninin Yengeç burcu seyri, değerlerinize sahip çıkmanız, ailenizi önemsemeniz ve ona göre kararlar almanız gerektiğini söyleyen bir duyarlı bir sestir. Kimileriniz için geçmişin canlanması veya geçmişte yaşanan bir ilişkinin maddi ve manevi konularda ön plana gelerek kendini hatırlatması anlamındadır. İşte bu noktada şefkat, merhamet, sevecenliğinizle karşınızdaki kişiye destek olmaya çalışabilir ve geçmişin hatırına elinizden geleni yapabilirsiniz. Bazılarınız için, eski sevgilinizle yapmayı düşündüğünüz girişimin işaretidir. Aşk bitmiştir ama para anlamında birbirinizle ortaklığınız sürmektedir. Tabii ki kısa seyirli bir etki olduğundan, benim önerim bu türden yatırımlarda bulunurken iyice düşünmenizdir. Genel olarak bu seyir altında aşkı ifade ediş şekliniz veya aşkı yaşama biçiminiz ailenizi sevdiklerinizi koruma ve onların güvenliğini, kendi geleceğinizi düşünme şeklinde gelişebileceği için, yeni başlayan bir ilişkide veya sürmekte olan beraberliğinizde maddi ve manevi yönden desteklenmek arzunuz yoğundur. Aynı şekilde siz de sevdiklerinizin üzerine titreyebilir, onlara yardımcı olabilirsiniz.

Boğa Burcunda YENİAY
Sevgili İkizler, 14 Mayıs tarihinde Boğa burcunda gerçekleşecek Yeniay, diğer burçlara göre sizler açısından geri planda kalma, huzur bulma, güvenliğiniz konularında düşünme, biraz içe yönelerek kendinizi rahatlatma anlamında gayet olumlu görmekteyim. İnsan kimi zaman sessizlik ister, kalabalıklardan uzaklaşarak kendi başına olan biteni demlemek, süzgeçten geçirmek katıksız olana ulaşmak ister. Bundan doğal ne olabilir ki? Tabii ki aktif bir burcun mensubu olarak bu haliniz dikkatlerden kaçmaz. Ancak duyguların, düşüncelerle harmanlandığı yeniay zamanlarında insan özündeki asıl cevhere ulaşır. Yani ruhunu hisseder. Hangi konularda kendini ifade etmek hangi konularda geride kalmak isteyeceğini saptar. Bir mevzu üzerinde odaklanmayı, tutarlılık ve kararlılık içinde yol almayı keşfeder.

Yeniay enerjisi, yaşamınızı ilgilendiren her konuda gücünüzü toplamak adına önümüzdeki iki hafta boyunca kendinizi gözden geçirişiniz anlamı taşıyabilir. Bu gözden geçirişte, henüz bitmemiş veya içinizin rahat etmediği işleri tekrar ele alabilir, düzene koyabilir, eksiklerinizi tamamlayabilirsiniz. Ayrıca yeni girişimleriniz için de hazırlıklar yapabilirsiniz. Yavaş ve oldukça temkinli bir şekilde hareket etmeniz halinde, her türlü işin altından kalkabilir, problemleri sonuca bağlayabilir veya daha önceden adım attığınız konuları sağlam bir temele bağlayabilirsiniz. Duygusal konularda ise, gerçekleri daha sakin ve kontrollü bir şekilde ele alarak, içinde bulunduğunuz durumu net ve tarafsız bir şekilde düşünebilirsiniz.

İş ve Kariyer
Çok Önemli Hatırlatma:

Geçtiğimiz Nisan ayında sizlere –çok önemli başlığı altında geniş bir bilgi sunmuştum. Başak-Balık burç aksı üzerinde meydana gelen Satürn-Uranüs karşıtlığı ve Satürn geri hareketinden söz etmiştim. Bu konuyu tekrar gözden geçirelim. Çünkü bu etkiler neredeyse 30 Mayıs tarihinde Satürn düz hareketine geçene kadar etkisini sürdürecektir.

Kariyer evinizde ilerlemekte olan Jüpiter gezegeninin Balık burcundaki seyrinden yıllık yorumlarda ve kitabımda geniş olarak ancak genel şekilde izah etmiştim. Evet Jüpiterin gücünü ve size katacağı güzellikleri, maddi ve manevi duygularınızın yükselişini bunları tümünü kabul ediyorum. Ancak evrensel enerjiler bazı aylarda dikkatli olmayı gerektiriyor. Nisan ayı da iş anlamında temkinli ve akıllı olunması gereken zaman dilimi. Biliyorsunuz kariyer evinizde sadece Jüpiter değil Uranüs gezegeni de transit yapıyor hem de yıllardır bu enerji sizinle. Kimi zaman bunaltıyor değişimde bulunmanız için baskı uyguluyor, bazen sürprizler yaşatıp şaşkınlaştırıyor. Bütün bunların zaten farkındasınız. Ancak Uranüs artık yavaş yavaş kariyer evinizi terk etmek üzere. Yani bundan sonra sosyal hayatın içinde yer alacak, değişik kişilerle tanışacak ve kendinizi geliştirebileceksiniz. Tabii ki son yedi yılın derslerini unutmadan. Nisan ayının sonlarına doğru Uranüs gezegeni, yuva evinize geri dönen ve Mayıs sonuna kadar geri hareketini sürdürecek Satürnle belli derecelerde karşıtlık etkisini sürdürmeye devam ediyor. Bu nedenle epeyce sıkışabilirsiniz. İş hayatınızdaki gelişmeler, üstlerinizle olan ilişkiniz veya kimlerle işbirliği halinde ve çalışıyorsanız bu kişilerle veya genel olarak eski meselelerle karşı karşıya gelebilirsiniz. Ayrıca Satürn geri hareketi nedeniyle yaşanan baskılar geçen yıllarda olduğu gibi tekrar sizi eski sorunlarla karşılaştırabilir. Yani hem bir yandan ev hayatınızın sorumlulukları ve düzenlemeleriyle uğraşırken diğer yandan iş hayatında karmaşalar yaşanabilir. Burada yapılması gereken iş-ev arası dengeyi iyi kurmak, eskilerin deyimiyle aklı selim düşünmektir. Nitekim bu tarihler arasında dediğim şekilde davrandığınızda, Mayıs sonunda durumunuzu daha net görmeye başlayabilirsiniz. Onun için sakin olun, olayları abartmayın, akışa ayak uydurun ve gelişmeler karşısında umutsuz olmayın.

Merkür Geri Hareketi hangi konularda etkili:
17 Nisan(akşam)-11 Mayıs tarihleri arasında ise Boğa burcunda geri hareket yapacak yöneticiniz Merkür hangi konularda etkili şimdi ona bakalım.
Gizli ilişkiniz, bastırılmış öfkeleriniz, seçimleriniz, geçmişe ait deneyimleriniz, bilinçaltınızdaki tüm meseleler, dünyadan uzaklaşma isteğimiz(inziva), kaçışlarınız, kaçamaklarınız, gizli işleriniz, gizli düşmanlarınız, yüzleşmekten kaçındığınız konular, geçmiş hayatınızla ilgili tecrübeler, edebiyatla ilgili çalışmalar (roman, şiir, senaryo), rüyalar, kaçışlarınız(televizyon izlemek, alkol, ilaç bağımlılığı, uyuşturucu, sürekli bilgisayar başında olma hali, sürekli uyumak gibi), meditasyon, iyileşme ve tedavi yeteneğiniz(nekahet dönemi), yüksek bilinci, istekleriniz ve zorunluluklarınız, yaşamdaki yönünüzü etkileyen güdüleriniz, fizikötesi deneyimleriniz(mistizm, huşu, arınmak için yapılan tüm eylemler), şefkat ve merhametiniz, gizlilik içinde yaptığınız iyilikleriniz, hastahane ile ilgili durumlar, gizli görüşmeleriniz, ruhsal sınır ve sınırsızlıklarınız, sırlarınız kısaca kendinizi yeniden gözden geçirmeniz ve kurtulmak için çaba sarfettiğiniz konularda, Merkürün gölgeli günleri(başlama tarihinden bir hafta öncesi) 10 Nisan tarihinden başlamak üzere, herşeyi yeniden gözden geçirmeli, planlarınızı, projeleriniz konularda, düşünmeye devam etmeli, gözden geçirmeyi sürdürmeli ve geri hareketin gölgeli günlerinin bitim tarihi (bitiş tarihinin bir hafta sonrası) 18 Mayıs 2010 tarihinden itibaren düşündüklerinizi yürürlüğe sokmalısınız. 10 Nisan öncesi üzerinde düşünülmüş her yönüyle ele alınarak olumlu olacağına karar verilmiş konular varsa, bunları uygulamanızda bir sakınca yoktur.

Geri Hareket Sonrası:
11 Mayıs-9 Haziran tarihleri arasında düz olarak seyrini sürdürecek Merkür gezegeni yukarıdaki izah ettiğim konular üzerinde yaptığınız gözlemler, planlamalar ve yeni düzenlemelerle ilgili olarak düşündüklerinizi yürürlüğe koymanız anlamına gelse de, ben yöneticiniz Merkür gezegeninin 9 Haziran sonrası burcunuzdaki seyrine kadar temkinli olmanızı öneriyorum. Mayıs ayı için benim size tavsiyem ne olursa olsun incelemelerinizi sürdürmeniz ve geri planda hesabınızı kitabınızı iyi yapmanızdır. Kaldı ki, ortak paralar evinizin yöneticisi Satürn gezegeninin geri hareketi ay sonuna kadar devam edecek. Yani henüz tam olarak netlik kazanan durumlar söz konusu değil. Onun için düşüncelerinizi ve yapmak istediklerinizi kafanızın içinde iyice bir temele oturtmaya çalışınız. Yüzleşmekten kaçındığınız konuları cesaretle ele alınız. Sizi rahatsız eden mevzuların üstünü sıvazlamak yerine bunlarla nasıl mücadele edebilirsiniz düşünün. Şefkat ve merhamet hisleriniz nedeniyle insanların sizi suistimal etmelerine izin vermeyin. Sağlık kontrollerinizi ihmal etmeyin.

20 Nisan-20 Mayıs tarihleri arasında Boğa burcunda ilerleyecek Güneş gezegeni, sanatla uğraşan meslek mensupları açısından olumludur. Kapalı mekanlarda dekorasyon işi yapanlar, güzelleştirme ve estetikle ilgili meslek sahipleri için çalışma temposunun yüksekliği söz konusudur. Bazılarınız için gizli aşk ilişkileri yoluyla sevgili desteği veya gizli bazı paralara sahip olmak gibi durumlar söz konusu olabilir. Ambalaj ve imalat sektöründe çalışanlar, mesleği kuyumculuk olanlar, kapalı eğlence mekanları, resim ve renklerle ilgilenenler gibi. Ayrıca bu süreçte mesleki kazanımlarınızla ilgili yapılan gizli görüşmeler etkili olabilir. başka tekliflerin değerlendirilmesi için düşünmek zamanıdır. Normalde işiniz sürerken, bu arada başka bir işle alakalı gizliden gizliye bazı kişilerle görüşmeler yapıyor olabilirsiniz.

Uranüs Koç Burcu Seyrinin Burcunuza Olan Yansımaları- 28 Mayıs-4 Temmuz (Düz Seyir)
Uranüs Koç burcu seyrinin bir İkizler için anlamı, umut, hedef ve amaçlarınızla ilgili konulardaki yüksek potansiyel gücü demektir. Yeni ve farklı bir hayat şekli bu tarihler arasında görülmeye ve hissedilmeye başlar. Kişi kendine yeni bir stil kazandırmak ve toplum içinde kendini güçlü bir şekilde ifade etmek ister. Hani bir deyim vardır, on ikiden vurmak diye. Aynen öyle. Gruplar içinde kendini göstermek ve liderlik gücünü dış dünyada kabul ettirmek yoluyla hız kazanmak amacındadır. Kişisel yönden gerek fiziksel gerekse davranış olarak görülmemeniz pek mümkün değildir. Yani başkaları üzerindeki etkiniz fazlasıyla yoğunlaşır. Yeni dostluklar kurmak, yeni çevrelere girmek, sizinle aynı amaçta olan kişilerle irtibata geçmek bu enerjinin gücü sayesinde daha kolaydır. Uranüs Koç burcunda orijinal olan herşeye karşı sempati beslemenizi sağlar. Bugüne dek uğraştığınız konuların dışında farklı aktivitelerde bulunabilme şansı tanır. Özgürlük kelime olmaktan çıkar, hayatınızın baş köşesine oturur. İdeallerinizi gerçekleştirmek için daha hırsla çalışmanızda yanınızdaki güçtür.

Eğer bulunduğunuz ortam ve kişilerle olan irtibatınız gelişiminizin önünde set oluşturuyorsa artık yeni bir alanda farklı kişilerle bağlantıya geçme arzunuz yüksektir. Bu arzu ister istemez sizi yeni hedefler belirlemeye iter. Ancak şunu unutmayalım ki, Uranüs baş kaldırmanın, isyanın da gezegenidir. Yani eskilerin deyimiyle kontrolsüz güç, güç değildir ilkesini aklınızdan çıkarmamanız lazımdır. Öyle bir amacınız olsun ki, bu amaç peşinden koşulmaya ve değişimlerde bulunmaya değsin. Onun için ne zaman kendinizi yoldan çıkmış gibi hissetseniz hemen dengenizi sağlıklı bir şekilde kurmak için çaba sarfedin. Yeniliklerden uzak kalmayın. Ancak unutmayalım ki, karşıt burcunuzda Temmuz sonrası ilerleyecek Satürn gezegeni ne olursa olsun başkalarıyla işbirliğinde bulunmanız gerektiğini söylemektedir. O zaman yapılacak iş, sosyal alanda diğer kişilerle bağlantınızı kesmeyen değişimlerin içinde yer almaktır. Uranüs bu yıl kısa süreliğine Koç burcunda etkili olacak. Asıl etkisi 2011 Mart ayı itibariyle olacak. Ancak bu kısa seyir bile sizin gibi aktif kişiler için oldukça hareketlendiricidir. Seçimlerinizi yaparken hükmedici tarzda eğilimlerden kaçınınız. Uranüsün bir başka özelliği, beklenmeyen sürprizler yaratmasıdır.

Hayatınıza giren yeni insanlar veya karşınıza çıkan yeni projelere hazırlıklı olunuz. Bu projeleri uygulama safhasında etrafınızdaki insanlarla bağlantınızı kesmeyiniz. Hayallerimizi gerçekleştirmek ve onlara ulaşmak ne güzel bir şeydir. Ancak hayallerimizin de gerçeklik sınırı olmalı. Büyüklerimiz olmayacak duaya amin demeyin derler. Doğrudur. O zaman yapılması gereken arkasından koştuğunuz hedefin olasılık hesabını iyi yapmanızdır. Yani Uranüsün akılcı yönünü kullanmanızdır. Uranüs Merkür gezegeninin bir oktav üstüdür. Merkür zihinsel gücümüzdür. Durum böyle olunca Uranüs gezegeninin Koç burcu seyri aklın hızlı çalışması anlamına gelir. Fakat Koç burcunda ilerlemesi, bir konuyu, bir durumu incelemeden hemence atlamak demektir. Bundan lütfen sakınınız. Önünüzdeki duruma odaklanınız, hesabınızı yapınız. İlerisini düşününüz. Baktınız ki sizin için son derece olumlu. O zaman Uranüsün destek gücünü arkanıza alarak ilerlemekten korkmayınız. Bir de unutmadan şunu eklemek isterim ki, Uranüs kollektif ilerlemenin gezegenidir. Yani ekip çalışmalarını mutlaka önemseyiniz. Birlikten kuvvet doğar atasözünü kulağınıza küpe yapınız.

Parasal Konular

Çok Önemli Hatırlatma
Satürn gezegeninin 7 Nisan-29 Mayıs arasındaki geri hareketi ve kariyer evinizde ilerleyen Uranüsle yapacağı karşıtlık iş hayatınızla ilgili konularda nasıl etkili ve önemli ise, ortak kazanç evinizin yöneticisi olması sebebiyle aynı şekilde ehemmiyet arzediyor. Satürn 7 Nisan öncesi Terazi burcunda ilerlerken aşk evinizdeydi. Gerek çocuk sahibi olma gerekse ortak yatırımlar konusunda geleceğinizi şekillendirme anlamında yenilikte bulunma arzunuzu körüklemişti. Amacınız yeni bir şeyler yapmak ve sorumluluklarınızla başedebilmek, hayatınızı sağlam bir temel üzerine inşa etmekti. Ancak 7 Nisan sonrası Satürn tekrar yuva evinize geri döndü. Böylece henüz tamamlanmamış, geçmişe ait halledilmemiş planları veya işleri önünüze getirmeye başladı. Nisan ayının sonunda Uranüsle olan karşıtlık etkisi Mayıs ayı boyunca geçerliliği koruyacak. Bu nedenle eşiniz, iş ortağınız veya başkalarıyla olan maddi alışverişlerinizle ilgili konularda yuvanız sınırları içinde sizi zorlayabilir. Yani tek başına yol almanız veya para konusunda herhangi bir karar almanız mümkün olmayabilir.

Son 2.5 yıllık dönemde yaşanan olaylar, verilen kararlar, gidilen yol, yaptığınız iş birlikleri maddi olarak size fazlasıyla rahatsızlık verebilir. Onun için yapılması gereken bu tarihler arasında tekrar eskiyi ele almak ve yanlışlarınız nerede bunları gözden geçirmektir. Bu son düzenleme ve ortak paralar konusunda yaşanacak son durumdur. Ancak geri hareket tarihleri arasında olabilecek sıkıntılar 30 Mayıs-22 Temmuz arasında Satürn gezegeninin düz seyrinde aydınlanmaya başlar. Yanlış kararların sonuçlarıyla karşılaşma veya ileriye dönük yapacağınız yeniliklerin konuşulması gibi mevzular yani eviniz sınırları içinde şöyle bir rahat etmek ancak Temmuz sonu oluşabilir. O nedenle para konusunda son derece dikkatli olunmalıdır.

20 Mayıs-13 Haziran tarihleri arasında kişisel kazanımlar evinizde seyrine başlayacak Güneş gezegeni Yengeç burcunda ilerleyeceğinden, ekonomik konularda olabilecek değişimleri önceden hissetme gücü kazanmanız mümkündür. Bu dönemde çevrenizdeki insanlar desteğe ihtiyacınız varmış gibi zannetseler de, borç alacak konularında gayet dikkatli hareket edebileceğinizi söyleyebiliriz. Mali alanda yapılacak planlamalar ve her türlü yenilik konusunda dikkatli olmak en doğrusudur. Bireysel amaçlarınızdan ziyade, ailenizin geçimi ve geleceğini garanti altına alma güdünüz oldukça yükselebilir. Üzerinizdeki sorumluluk ağır olduğu için, yatırım konusunda fazlasıyla dikkatli davranmak lazımdır. Bir kenara para koymak, paranızı halk deyimiyle yastık altında tutmak dönemidir. Bütçe açıklarının azaldığı bir süreçtir. Çünkü para konusundaki sahiplenme ve elinizde tutabilme arzunuz yoğundur. Bu durum sizin gibi aktif yönde ilerlemek isteyen burç mensupları için ilginç olsa da, Mayıs ayı boyunca böyle olmak gerçekten faydalıdır.

Ortak paralarla ilgili yaşam evinizin yöneticisi Satürn gezegeninin yuva evinizde devam eden geri hareketinin önemi finansal konular üzerinde de dikkatli olmayı gerektiriyor. Ortaklar olarak söz ettiğimiz kimler olabilir? Eşiniz, aileniz, iş yaptığınız kişilerden söz ediyorum. Ayrıca bankalar yoluyla elde edilen gelirler, vergiler, sigorta, miras veya hukuksal konularda destek bulmakta zorlanabileceğinizi belirtmek isterim. Bu geri hareket gösteriyor ki, maddi anlamda ev içinde özellikle ekonomik bir bütçe düzenlemek ve belli bir sistem içinde hareket etmek mutlaka lazım. Kimileriniz için bu durum, eşinizin gelir durumunun yetersizliği veya çalışmıyor oluşu nedeniyle bütün yükü sırtlanmak zorunda olmanız anlamına gelebilir veya evin masrafları ancak her ikinizin kazancıyla mümkün olduğu için doğal olarak dikkatli olmak gerekliliği vardır. Banka alakalı ödemeler konusunda geçmiş borçların faizleriyle tahsilatı söz konusu olabilir. Yatırım anlamında düşündüğünüz ve bu nedenle bir takım yollarla elde ettiğiniz paraların geri ödenmesi anlamında da dikkatli olmak gerekiyor. Ayrıca iş ortağınız nedeniyle yaşanabilecek vergi, sigorta veya diğer borçlar konusu önemli. Bütün bunların tekrar karşınıza çıkması ve sizi oldukça düşündürmesi söz konusu. Bütün bunlar ne zamana kadar etkili. 21 Temmuz tarihinde Satürn Terazi burcunda ilerlemeye başlayana kadar. Benim tavsiyem özellikle başka birine bağlı veya dışarıya endeksli finansal konularda gelir-gider dengesini çok iyi tanzim etmek, kredi kartıyla alışveriş konusunda dikkatli olmak, iş ortaklığınız varsa bunun maddiyatla ilgili kısmında akıllıca hareket etmek gerekiyor. Bir iş ortaklığı söz konusu ise en azından Temmuz sonuna kadar beklemede kalarak durumları enine boyuna incelemek lazım.

Mayıs Ayı Astroloji Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler :5-6-10-11-15-16-19-20-23-24

Zayıf Enerjili Günler :1-7-8-9-21-22-27-28-29

Parasal Açıdan Kısmetli Günler :17-18

Aşkta Şanslı Günler :23-24

Yeniay : 15-16
(Ay gezegeninin İkizler burcunda olduğu günlerdir. Sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay Takviminiz :1-27-28-29
(Ay gezegeninin Yay burcundan geçerek burcunuzla ters açı yaptığı günlerdir. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Not:
Aylık yorumları okurken, yükseleniniz hangi burçsa ona göre de okumanız gerekmektedir. Böylece daha fazla bilgi edinebilirsiniz. Bunu önemle dikkate alınız. Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız, Astroloğa Sorun köşesinden bana ulaşarak gerekli bilgilerinizi bildiriniz. Yoğunluk dolayısıyla oluşan gecikmeler olursa lütfen beni bağışlayınız.

Mutlu, başarılı, şanslı, huzurlu ve bereket dolu Mayıs ayı geçirmeniz dileğimle,

Yorumlar