Boğa Burcu Mayıs 2010 Aylık Yorumu

Aşk ve İlişkiler

Hatırlarsanız Nisan aylık yorumunuzda burcunuz üzerinde meydana gelen Merkür geri hareketinden sizlere söz etmiştim. Bu oluşum gölgeli günleri de dahil olmak üzere 18 Mayıs tarihine kadar etkisini sürdürmekte. O nedenle, şimdi o satırları tekrar gözden geçirelim ve ardından geri hareket sonrası yapılacakları ele alalım.

Merkür Geri Hareketi Hangi Konularda Etkili:

17 Nisan(akşamı)-11 Mayıs tarihleri arasında ise burcunuzda geri hareketine başlayacak Merkür gezegeni, Fiziksel görünümünüz ve dış dünyada nasıl görünmek istediğiniz(imajınız), kendiniz ifade biçiminiz(dışardan görünen), yaşam enerjiniz(canlılığınız), mizacınız, kendinizi ortaya koyma gücünüz, insanlara yaklaşım biçiminiz, yeni girişimleriniz(başlangıç yapmak istediğiniz durumlar), davranışlarınızdaki kararlılığınız, kimlik duygunuz, cesaretiniz, yaşam bilinciniz, genel sağlık durumunuz, baskın davranışlarınız, girişimleriniz konularında, Merkürün gölgeli günleri(başlama tarihinden bir hafta öncesi) 10 Nisan tarihinden başlamak üzere, herşeyi yeniden gözden geçirmeli, planlarınızı, projeleriniz konularda, düşünmeye devam etmeli, gözden geçirmeyi sürdürmeli ve geri hareketin gölgeli günlerinin bitim tarihi (bitiş tarihinin bir hafta sonrası) 18 Mayıs 2010 tarihinden itibaren düşündüklerinizi yürürlüğe koymalısınız. 10 Nisan öncesi üzerinde düşünülmüş her yönüyle ele alınarak olumlu olacağına karar verilmiş konular varsa, bunları uygulamanızda bir sakınca yoktur.

Geri Hareket Sonrası:
Gölgeli günlerin ardından yani 18 Mayıs tarihi itibariyle düz olarak seyrine devam edecek Merkür 9 Haziran tarihine kadar sakin ve aklı başında, belki yavaş ancak akıllıca yapılacak düzenlemelerin işareti olarak önemlidir. Yukarıdaki konular üzerinde belli kararlar alınmış, uygulama aşamasına getirilmiş veya eski mevzular üzerinde adımlar atılmış ise, şimdi bunları yürürlüğe koymanın, uygulamaya geçmenin veya sağlamlaştırmanın zamanıdır. Ancak burada dikkat edeceğiniz husus gerçekçi düşünmeyi, enine boyuna hesap kitap yapmayı unutmamanızdır. Böyle olursa geri hareketi en doğru biçimde değerlendirmiş olursunuz.

6 Haziran tarihine kadar Aslan burcunda ilerlemesini sürdürecek olan ciddi ilişkiler evinizin yöneticisi Mars gezegeninin Mayıs ayındaki önemi üzerinde durmak istiyorum. Mars, aylardır kendinizi net olarak ifade etme, ön planda olma, isteklerinizi gerçekleştirme ve sınırlarınızı koruma anlamında kimi zaman savunma, bazen de direkt tavırlı hareket etmenize neden oluyor. Bana göre Boğaları son aylarda en çok zorlayan ancak en fazla itekleyen enerji budur. Çünkü yuva sınırlarınız içinde ilerlemekte olan Mars ne olursa olsun kişinin manevi değerlerine gösterdiği hassasiyetin simgesi olduğu gibi, ev sınırları içinde ister istemez kral ve kraliçeliğinizi sergilemenizi sağlıyor. Değişim, kendinizi ifade, merkezde kalma arzunuzu yoğunlaştıran Mars bütün bunları gerçekleştiremediğiniz takdirde patlayıcı tarzda boşalımlara sebebiyet veriyor. Geri planda kalmaktan hoşlanmıyorsunuz, alkış ve ilgi ihtiyacınız oldukça yoğun. Zirvede olmak istediğiniz için doğal olarak bir an önce hayatınıza şekil vermekten yanasınız. Bütün bunlar geçtiğimiz Aralık ayından beri devam etmekte. Bugüne kadar bazı aylarda bunları yapabilecek gücü kendinizde bulduğunuz belki de yapamadığınız için oldukça gerginsiniz. Mayıs ayı bu anlamda yine gergin geçmeye aday. Bilinçaltınızdaki Mars baskısı özgürlüğünüzü kısıtlamaya devam ediyor. İş hayatı ve özel yaşam arasında sıkışıp kaldığınızı hissetmeniz doğal. Bu durumda aşk hayatınızla ilgili mevzularda ne olursa olsun sakin ve mantıklı bir şekilde hareket etmek gerekiyor. Çünkü isteklerimizi elde etmek için iki misli güç sarfediyoruz. Bu ise özellikle geri hareketli Merkürle olan görünüm nedeniyle iletişimsel anlamda problemleri de körükleyici. Ancak yılmak yok Sevgili Boğalar, sakin olup önümüzdeki resmi iyi görmemiz lazım. Bunun yolu çatışmak, karmaşa yaratmak değil, bilakis olgun yaklaşımlar içinde hareket ederek doğru kararlar verebilmektir.

Çok Önemli Hatırlatma:
Sevgili Boğalar, hatırlarsanız Satürn gezegeninin geri hareketi ve Uranüsle yapacağı karşıtlık etkisi altında geçtiğimiz Nisan aylık yorumlarınızda geniş bir bilgi sunmuştum. Çok önemli başlığı altında topladığım o paragrafı şimdi tekrar sizlere sunacağım. Ne demiştik? Bu geri hareket 7 Nisan tarihinde Satürn gezegeninin Başak burcuna, yani aşk evinize geri dönmesiyle son kez aşk yaşamınızla ilgili mevzuları gündeme taşıyacak. İşte şimdi üzerinde duracağımız en önemli nokta bu. Bu ne kadar sürecek. 29 Mayıs tarihine kadar. Bu tarih geldiğinde geri hareket bitecek ve Satürn düz olarak seyrine devam edecek. 22 Temmuz günü tekrar iş evinize dönerek sizi Ocak-Nisan ayları arasındaki derslerle karşı karşıya bırakacak. Bildiğiniz gibi geri hareket dönemleri yavaşlatıcı, engelleyici ve kimi zaman zorlayıcıdır. Ancak bir önemli durum daha var. Satürn geri hareketini yaparken karşıt burçta ilerleyen Uranüs gezegeniyle Nisan sonunda 180 derecelik bir görünüm oluşturuyor. Geçtiğimiz sene içinde bu karşıtlığı yaşamıştık. Kimbilir neler yaşadınız ve ne yönde ilerlediniz. Bunlar doğum haritanızda saklı. Ancak şu var ki eskilerin deyimiyle yüzdünüz yüzdünüz kuyruğa geldiniz. Yani durumları gerçekçi manada ele almanız gerekiyor. Tabii ki asıl dikkat etmesi gereken kişiler, şu anda bunu okuyup aşk konusunda neden sıkıntı çekiyorum diyerek üzülen kişiler olmalı. Ben de bu durumda olan dostlarıma diyorum ki, gelin bir yandan neyin önemli neyin gereksiz olduğunu iyice oturtmak ve diğer yandan kendinizi feda etmeden ileriye yönelik hareket etmek için lütfen kendinizi, beraberliğinizi, geçmişte yaşadıklarınızı şöyle adamakıllı ele alın. Nisan ayı gözden geçirmeler konusunda etkili. Söz gelimi Merkür geri hareket dönemi bunlardan biri. Diyelim ki rehavete kapıldınız, tutkularınızın esiri oldunuz ve bu gözden geçirmeleri yapmadınız. O zaman hiç şikayet etmeye kalkmayın. Satürn gezegeninin Başak burcundaki bu geri hareketinde neler yaşanabilir tekrar bir hatırlayalım. Öncelikle karşınızdaki kişinin sizi algılaması veya sizi anlaması bu dönemde zor olabilir. Siz ne kadar kendinizi ifade etmeye çalışsanız da, o sizin için ne düşünüyorsa ona göre davranacaktır. Öyle durumlarla karşılaşırsınız ki, sanki görünmeyen bir buzlu camdan birbirinize bakıyor gibisinizdir. Aynı şekilde kendinizi ifade etmeye çalıştığınız her alanda böyle bir sorun yaşamınız mümkündür. Dışarıdaki dünyaya kendinizi ispat etmek adına çaba sarfetme zamanınızdır. Bu durumda yılgınlık, sabırsızlık göstermemelisiniz. Aslında bakış açınızı biraz farklılaştırdığınızda göreceksiniz ki aslında Satürn sizi aşk anlamında olgunlaştırmakta.

Size düşen, öncelikle nerelerde aksaklıklar yaşanıyor, aşkın lezzeti veya hayatın kalitesi nerelerde bozuluyor, aşk size göre nasıl olmalı, yaşadığınız ilişkide eksikler nedir bütün bunları mantıklı ve olgun bir şekilde gözden geçirmektir. Bütün bunları ayarlamanız ve yapabilmeniz halinde biliniz ki Temmuz sonrası önünüzde açılan yeni yolda ilerleyebilirsiniz. Ancak bunun için Nisan ayında aklı selim hareket etmek, gerçekçi düşünmek ve inatçı davranmamak lazım. Yaşadığınız aşk size zorluklar ve sorumluluklar yüklese dahi, siz öncelikle edindiğiniz tecrübe ve öğrenebileceğiniz derslerin farkına varmalısınız. Temel duygunuzu ve kimliğinizi sağlam temeller üstüne oturtmanız halinde bu süreç gayet yararlıdır. İlişkilerden kaçmamak, bir aşk ilişkisinde üstlendiğiniz rolün farkında olmak, karşınıza çıkan kişi veya yaşadığınız ilişkinin sizi olgunlaştırdığını kabul edin. Hatta bir düşünün 2,5 yıl boyunca neler yaşadığınızı. Bazen öyle olaylarla karşılaşırız ve öyle insanlarla bir arada oluruz ki, hayatımızdan çıktıklarında aslında ne büyük dersler verdiklerini anlarız. Onlar bizim büyümemiz için hayatımıza giren kişilerdir. Olaya bu anlamda bakarsak işte o zaman Satürnün dersini öğrenmişiz demektir.

Bu süreç içinde bazı Boğalar kendilerinden yaşça büyük veya tam tersine küçük bir kişiyle aşk yaşayabilirler. Bu kişinin ruhsal, iş veya başka bir sebeple engeli olabilir. Veyahut birlikte olduğunuz insanla problemleriniz bir türlü yoluna giremeyebilir. Böyle anlarda biraz önce dediğim gibi, bu ilişki size neler kazandırıyor neler kaybettiriyor hesabını iyi yapmaktır. Bu sorulara cevap bulmak için geri hareket dönemi son derece önemli. Ya bu ilişkide her iki taraf da eksiklerini tamamlayacak ve düzenlemelerde bulunacak veyahut kendinize yeni bir yol çizmek için hayata dört elle sarılacaksınız. Birlikte olduğunuz kişinin sizi hayattan uzaklaştırmasına, ilişkilerden soğutmasına izin vermediğiniz gibi siz de aynı şekilde kendinizi düzenleyiniz. Eğer yanlışlarınız varsa bunları masaya yatırıp nasıl düzeltebileceğinizi düşününüz. Çevrenizdeki dünyayla barışık olunuz ve umudunuzu kaybetmeyiniz. Yüreğinizin içindeki sevgiyi büyütmek adına çaba sarfetmeniz gerekiyorsa detayları gözden kaçırmayı ihmal etmeyiniz diyerek paragrafı noktalamıştım. Şimdi hep beraber Mayıs ayındaki enerjileri şöyle bir toparlayarak ilişki türlerine göre inceleyelim.

1- İlişkisi sağlam temellere oturmuş çiftler açısından Mayıs ayındaki enerjileri değerlendirirsek öncelikle beraberliğinizle alakalı konularda huzur arayışınızın ön planda olduğunu görmek mümkündür. Sahip olduğunuz aşkın kıymetini gayet iyi bildiğiniz için doğal olarak yanlış bir adım atmayacağınız kesindir. Bazı geçmiş mevzular üzerinde düşünerek doğru kararlar vermeye çalışacağınız bu dönemde sen ve ben demek yerine biz olmanın anlamını pekiştirici kararlar alabilirsiniz. Burada el birliğinde bulunma arzunuz oldukça yoğundur. Sakin ve dingin bir şekilde geri hareket dönemini değerlendirir, sabırlı, kararlı bir çift olarak zamanı gelen işleri, düşünceleri ve planları yürürlüğe koyabilirsiniz. Söz gelimi Mars yuva alanınızda olduğundan yeni bir yere taşınma veya birlikte oturacağınız yeni bir mekan yaratma güdünüz oldukça yoğundur. Bütün bu planları gölgeli günlerin ardından yürürlüğe koyabileceğiniz gibi, Mars Aslan burcu sürecinin bitimine kadar bekler, 6 Haziranda gerçekleştirebilirsiniz. Hedefler evinizde ilerleyen Jüpiter bu konuda size oldukça destektir. Ortaklaşa hareket edebilir, kararlar alabilirsiniz. Diyelim ki evlisiniz ve çocuk sahibi olmayı düşünüyorsunuz. İşte böylesi önemli bir karar için 30 Mayıs-21 Temmuz tarihleri arasında Başak burcunda düz olarak yoluna devam edecek Satürn süreci etkilidir. Ancak ben yine de herşeyin dikkatlice gözden geçirilmesi taraftarıyım. Çünkü beklenmedik bazı durumlar yolunuzda engel çıkarabilir. İyi hesap kitap yapmaya çalışmakta fayda var. Aynı durum ilişkisi yeni başlayanlar için de geçerli. Mayıs ayı gözlemlerde bulunma ve bulunanları değerlendirme anlamında çok değerli. Ayrıca unutmayalım ki, Satürn gezegeninin Başak burcundaki geri hareketi hala devam ediyor. Doğal olarak aşk konusunda acele kararlardan mutlaka sakınmak lazım.

2- İlişkisinde sorun olan ancak birbirlerini gerçekten seven çiftler, özellikle geri hareket döneminde eskiye ait sorunları gözden geçirebilirler. Burada önemli olan dürüst yaklaşımlar gösterebilmektir. Her iki taraf eğer ilişkilerinin sağlıklı bir şeklide yürümesini istiyorlarsa el birliği içinde hareket ederek nerelerde aksaklıklar var, kendi paylarına düşen nedir bunları masaya yatırarak yeniden diyebilecek kıvama gelebilirler. Tabii ki burada ilişkinin kalitesi son derece kıymetlidir. Eğer gerçekten birbirlerini seviyorsanız halledilmeyecek bir durum yoktur. Geri hareket dönemlerinin onarım süreci olduğundan sıkça söz ediyorum. Bu dönemi iyi bir biçimde değerlendirdikten sonra, gölgeli günlerin bitiminde saptadıklarınız çerçevesinde yeni düzenlemelerde bulunabilir, uygulamaya geçebilirsiniz. Ancak ben sorunları olanların Satürn gezegeninin geri hareket döneminde yani 29 Mayıs gününün bitimine kadar sabırlı ve mantıklı bir şekilde düşünmeleri gerektiğini taraftarıyım. Çünkü geri hareket dönemlerinde algılama son derece açık. Yaptığınız incelemeler 30 Mayıs-21 Temmuz döneminde oldukça işinize yarayabilir. Doğru bir tespitte bulunup bulunmadığınız, aldığınız kararların ne derece gerçekçi olduğu bu süreçte gayet net anlaşılabilir. Şunu ayrıca belirteyim ki, geri hareket dönemi ne kadar zorlayıcı olursa olsun sorunlara ışık tutması ve aşk hayatınızla ilgili meselelerde hakikatleri görmeniz açısından oldukça önemli. Böylece neyin ne olduğunu daha iyi anlıyorsunuz. İşte bütün bu algıladıklarınızı Mayıs-Temmuz döneminde kafanızın içinde iyice oturduktan sonra arınmış, yenilenmiş ve tazelenmiş bir şekilde hayatınıza yepyeni bir sayfa açabiliyorsunuz. Mayıs ayı çok önemli. Çok iyi değerlendirilmesi gerekiyor. Son 2,5 yılda yaşanan her şey önünüze gelmekte. Bunu sakın unutmayın.

İş ve Kariyer
25 Nisan-19 Mayıs tarihleri arasında İkizler burcunda ilerlemesini sürdürecek çalışma evinizin yöneticisi Venüs gezegeninin seyri, iş yaşamınızla ilgili konularda hareketli, hızlı ve iletişime dönük bir dönemin işaretidir. Bilgilenme ve bilgiyi diğer kişilere iletme konularında etkilidir. Dışa dönük, araştırmacı yanlarımız daha fazla ön plandadır. Mantıklı bir şekilde hareket etmemiz son derece önemlidir. Unutmayalım ki, Venüsün dispozitör gücü Merkür bu tarihler arasında geri hareketini sürdürüyor olacak. O nedenle yeni durumlara hemen adapte olmamız güçleşebilir. Herhangi bir konuda hemen karar vermeden önce geçmişin gözden geçirilmesi ve ona göre hareket edilmesi şarttır. Fikir alışverişlerinde bulunmak yararlıdır. Etrafımızdaki kişilerle çok yönlü ilişkiler kurmamız doğaldır. Ancak kurduğumuz irtibatların bize olan katkısı mutlaka göz önüne alınmalıdır. Eğer Venüs İkizler burcunda ilerlerken yöneticisi Merkür burcunuzda geri harekette olmasaydı, bu dönemde maddi ve manevi anlamda hızlanmak, yeniliklerde bulunmak, iş hayatıyla ilgili konularda hamleler yapmak mümkün olacaktı. Ancak bu yılki Venüs İkizler burcu sürecinde karşımıza çıkabilecek fırsatları değerlendirmeden önce durup şöyle mantıklı bir şekilde gözden geçirmelerde bulunmak iyi olur kanaatindeyim.

Boğa Burcunda YENİAY
Her yıl Güneş Boğa burcunda ilerlerken Ay gezegeniyle aynı nokta üzerinde kavuşum yapar. 14 Mayıs tarihinde gerçekleşecek Yeniay siz Boğalar için yeni bir tohumun toprağa ekilmesi anlamında etkili bir kuvvet ve ayrıca kişisel anlamda yeni bir döngünün işareti olarak son derece değerlidir. Burcunuzda oluşan bu güçlü enerji, hedeflerinizi, isteklerinizi, duygularınızı tümüyle gözden geçirme ve sağlam hale getirebilmek için odaklanmak demektir. Her Yeniay hangi burçta doğuyorsa o burcun kalitesi ve niteliklerine göre şekil alır. Bu Yeniay burcunuzda oluştuğuna göre, huzur arayışınız ve güvenceniz en başta önem taşır. Sahip olduğunuz değerleri, sizi siz yapan ilkeleri ve özellikleri ortaya çıkarabilmenizi sağlar. Boğa burcu zamanlarında düşünmek ve sağlam adımlar atabilmek için kişi çok dikkatli hareket etmeye çalışır. Yeniliklere öyle hemen intibak etmez. Enine boyuna süzgeçten geçirilir. Artısını eksisini hesap eder. Maddi ve manevi değerler öylesine önemlidir ki, kişi kaybetmemek için elinden geleni yapar. Çünkü geleceğe güvenle bakması gerektiğinin bilincindedir. Şimdi sizler 14 Mayıs Yeniayı sayesinde çalışarak elde etmenin, elde ettiğiniz değerleri korumanın ve üretmenin hazzını yaşamak için güç elde etmiş durumdasınız. Bu gücü iyi değerlendirmek için lütfen bilinçli hareket etmeye özen gösteriniz.
Uranüs Koç Burcu Seyrinin Burcunuza Olan Yansımaları- 28 Mayıs-4 Temmuz (Düz Seyir)

Sevgili Boğalar kariyer evinizin yöneticilerinden Uranüs Gezegeninin Koç burcu seyrini son derece önemli buluyorum. Beklenmeyen değişimler yaratan, yenilik ve aydınlanma getirici Uranüs gezegeninin etkisinin 7 yıl süreceğini düşünürsek neden önemli bulduğumu daha iyi anlayabilirsiniz. Yukarıdaki tarihler arasında kısa bir süreliğine misafir edeceğimiz Uranüs asıl etkisini 2011 Mart ayı itibariyle hissettirmeye başlayacaktır. Ancak bu enerjinin birazdan izah edeceğim yansımalarını şimdiden iyi anlayabilirsek, ilerisi adına hazırlıklı olabiliriz. Uranüs astrolojik manası gereği hızlı değişimlerin işareti demiştim. Bu nedenle etkilerini öyle kolayca kavramak pek mümkün değil. Çünkü bu gezegen genel doğası gereği beklenilmeyeni, beklenmedik bir zamanda önünüze getirebiliyor. Ani gelişen olaylar oldukça şaşırtıcı. Kimi zaman insanı zorlayıcı ve kimi zaman güçlükler yaratarak manevi dünyanızı karıştırıcı. Özellikle gizlilik evinizde ilerleyecek Uranüs bu gizlilikleri birdenbire aşikar kılarak yüzleşmeniz için sizi zorluyor. Ancak bunun şöyle bir faydası var. Dostunuzu düşmanınızı anlayabiliyorsunuz. Yıllardır sizden gizlenenler önünüze geliyor ve siz bunca zaman farkında olmadığınız bir çok şeyi öğrenebiliyorsunuz. Bunu kim istemez ki? Ancak işin asıl önemli kısmı, bütün bunlara ne kadar hazırlıklı olduğunuzdur. Yine bu enerjinin etkisi altında sorunlarınızın ardındaki gerçeklere ulaşmanız mümkün. Böylece kafanızın içinde soruların bir kısmı cevap bulabiliyor. Yaşanan bazı gelişmeler direkt olarak bilinçaltınızı etkiliyor. Etkilenen bilinçaltı doğal olarak kişiliğiniz üzerinde gelişmelere neden oluyor. İster istemez kendinizi geliştirmek ve yeni oluşan durumlara hazırlamak durumundasınız. Ne olursa olsun esnek düşünmeniz gerekiyor. Bu Boğa gibi sabit bir burç mensubu için oldukça zor. Ancak madem ki böyle düşünmenin faydası var. O zaman denemekte fayda var. Bu bakış açısı sayesinde uzun yıllar sonra cesur ve yenilikçi yanlarınızı keşfedebileceksiniz.

Parasal Konular
Merkür Geri Hareketinin Finansal Konulardaki Etkisi:
17 Nisan-11 Mayıs tarihleri arasında burcunuzda geri hareketine başlayacak para evinizin yöneticisi Merkür, aşk hayatınızla ilgili konularda olduğu gibi finansal açıdan da dikkatli hareket etmek gerektiğini gösteriyor. Yetenekleriniz yoluyla olan tüm maddi kazanımlarınız,(geliriniz), kayıplarımız (parasal), duygusal anlamda güven sağlayan değerleriniz, yatırımlarınız, gelir ve giderleriniz(bütçeniz), yetenekleriniz, becerileriniz, kar ve zararlarınız, harcamalarınız, zenginlik, hırsınız, sağlamlaştırmak (maddi ve manevi)isteğiniz, üretim şekilleri, değer yargılarınız, menkul değerler, ticaret gelirleri, parasal sorunlarınızla mücadele gücünüz, borçlarımızla alakalı konuları gölgeli günlerin başlangıcı olan 10 Nisan tarihinden itibaren ele alarak gözden geçirmeye başlamalı, aniden karşınıza çıkabilecek yeni teklif veya durumları incelemeden olur yanıtı vermemeli, tekrar tekrar incelemeli, elde ettiğiniz sonuçlara göre, gölgeli günlerin bitimi olan 18 Mayıs tarihinden itibaren uygulamaya koymalısınız.

Geri Hareket Sonrası

11 Mayıs-9 Haziran tarihleri arasında düz olarak yoluna devam edecek Merkür gezegeni, ki ben bitiş tarihinden sonraki bir haftayı hesaba katarak 18 Mayıs tarihine kadar dikkatli olmanızı öneriyorum. Bu tarihler arasında yukarıdaki paragrafta ele alınan konular üzerinde yaptığınız inceleme, gözlem ve beklemenin ardından gerçekten olumlu olacağına kanaat getirdiğiniz işleri yürürlüğe koyabilirsiniz. Ancak bir kez daha üstüne basarak söylemek isterim ki, Mayıs ayındaki tüm enerjiler bize temkinli olmamız gerektiğini söylüyor. Başak-Balık burç aksı üzerinde meydana gelen Satürn-Uranüs karşıtlığını gözardı edemeyiz. Kaldı ki Satürnün dispozitör gücü Merkür olduğuna göre lütfen maddi konularda dikkatli olunuz. Hedeflerinizi, yapmak istediklerinizi en ince ayrıntısına kadar inceleyiniz.

Mayıs Ayı Astrolojik Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler : 2-3-4-7-8-9-12-13-14-17-18-21-22-30-31

Zayıf Enerjili Günler : 5-6-19-20-25-26

Parasal Açıdan Kısmetli Günler :15-16

Aşkta Şanslı Günler :21-22

Yeniay :12-13-14
(Ay gezegeninin Boğa burcunda olduğu günlerdir. Sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay Takviminiz :25-26
(Ay gezegeninin Akrep burcundan geçerek burcunuzla ters açı yaptığı günlerdir. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Not:
Aylık yorumları okurken, yükseleniniz hangi burçsa ona göre de okumanız gerekmektedir. Böylece daha fazla bilgi edinebilirsiniz. Bunu önemle dikkate alınız. Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız, Astroloğa Sorun köşesinden bana ulaşarak gerekli bilgilerinizi bildiriniz.

Mutlu, başarılı, şanslı, huzurlu ve bereket dolu bir Mayıs ayı geçirmeniz dileğimle,

Yorumlar