2010 Yengeç Burcu Mart Aylık Yorumu

2010 Yebgeç Burcu Mart Aylık Yorumu -,
Güneş Genel Etkileri
21 Mart tarihine kadarki süreçte, inancınızın gücü yolunuzu aydınlatacaktır. Rüyalarınızdaki gibi bir yaşam için herşeyden önce kendinize olan güveninizi dimdik ayakta tutmalısınız. Kimileriniz yaşamını yüksek eğitim konularında ileri adımlar atarak, kiminiz bir dini harekete kendini adayarak, kimileriniz ise aile bağlarını kuvvetli tutarak bunu gerçekleştirebilir. Yolculuklar, sizin kendinizi geliştirmeniz adına önemli bir yer teşkil edecektir. Yargı gücünüzle yaşamınızdaki her olguyu yeniden düzenleyebilirsiniz. Çevrenizdeki insanlara karşı son derece dikkatli olunuz. Onlar göründüklerinden farklı olabilirler. Evli olanlar eşlerinin aileleriyle olan ilişkilerini güçlü kılmaya devam edecekler, onlardan da aynı desteği göreceklerdir. Sürtüşmelerden uzak kaldığınız sürece kafanız da dinç olacaktır. programlı seyahatlerden ziyade kendi arzunuzla yolculuklar yapabilirsiniz. Bazen bu seyahatler esnasında enteresan durumlar yada insanlarla karşılaşma olanağı bulabilirsiniz. Mistizm ve ruhsallığa karşı bir meyil oluşabilir. Fikirleriniz genel anlamda görünmeyenin arkasındaki gücü keşfetmiş olmanın bilgisiyle daha ruhsallaşabilir. Yani yaşamın elle tutulur gözle görüleni dışındaki konular üzerine olabilir. Anlayışın ve sevecenliğiniz belirgin olarak artabilir. Yüce Allaha ve onun sunduklarına olan inancınız artar. Ve dünyaya gelişinize daha farklı bir şekilde bakarak insanın aslında ne kadar mükemmel yaratıldığını ve yanlız olmadığını düşünebilirsiniz. Bu dönemde hayalkırıklığına uğramazsınız ama siz eğer yaşamınızın sorumluluğunu kendiniz dışındaki insanlara yada olaylara bağlı kılarsanız doğaldır ki yanlışa sürüklenebilirsiniz. Herşeyden önce kendi ayaklarınızın üstünde durmayı başarmalısınız. İşte bu dönem en önemli konu bu olacaktır. nelere sahipsiniz neler hedefliyorsunuz ve ne kadarını gerçek kılabilirsiniz. Yolunuzu aydınlatan bu dönemdeki enerjiyi doğru yerde doğru zamanda kullanırsanız kafanızın içindeki herşey için yeni bir adım atabilirsiniz.

21 Mart tarihinden sonraki dönem, hırsınız, hevesiniz ve istekli oluşunuzla büyük bir enerjiye sahip olabilirsiniz. Bu enerjiyi doğru anlamda kullanırsanız mesleki konularda çok büyük gelişmeler sağlayabilirsiniz. Duygusal güvenliğine önem veren sizler için bu dönem çalışma hayatınız ve toplumdaki yeriniz açısından da belirleyici olacaktır. Kariyeriniz adına girişim arzunuz yükselecek, mesleki durumunuzu gerçekçi bir şekilde düşünerek olumlu kararlar alacaksınız. Kimileriniz şu an görevli oldukları meslek dalında kendilerini rahat ve güvende hissetmiyorlarsa yeni bir iş için kolları sıvayabilirler. Memnun olanlar ise daha iyi bir konuma gelme adına mücadele edebilirler. İşinizde parlayabilmek için öncelikle yeteneklerinize ve bugüne kadar oluşturduklarınıza şöyle bir bakmanız gerekebilir. Eğer siz başarılı işler gerçekleştirmiş biriyseniz bilin ki bu dönemde bunların meyvasını alacaksınız. Ama siz gelgeç bir insan olarak adım atmamış sürekli iş değiştirmiş ve kendi hayatını başkalarının kontrolüne bırakmış iseniz bu dönemde mesleğinizle alakalı bir çok sorun yaşayabilir, hatta durup dururken işten bile ayrılabilirsiniz. Öncelikle en yükseğe en zirveye çıkmak adına cesaretli olunuz. Rakipleriniz inceleyin ama onlara diş bileyerek değil, nasıl daha başarılı olursanız onları geçebilirsiniz bunları düşünün. Kimseye değil öncelikle kendinize güvenin. Çalışkan davranın ve işinizin tüm sorumluluklarını yerine getirin. Başka insanlarla uğraşmak yerine kendi enerjinizi işinizle ilgili kullanın. Düşünmeden, kendi yetkilerinizi aşan konularda sözler vermeyin. Aç gözlü davranmayın, elinizdekilerle yeri geldiğinde yetinmesini de bilin. Mesleğinizle ilgili ve konumunuzu belirleyen kurallara isyan ederek sorun çıkartmayın.

Merkür Genel Etkileri
8 Mart tarihinde sona erecek geri hareketten sonra düşündüğünüz yeni konularda adımlarınızı atmaya başlamalısınız. Geri hareket döneminde yeterince araştırıp ne yapacağınıza karar verdiyseniz, şimdi bunları akıllı ve mantıklı bir şekilde uygulama dönemi başlamış demektir. Bu süreçte, kendinizden farklı düşünen kişilerle sağlıklı iletişim kurmayı öğrenmenizi sağlayan deneyimler yaşayacaksınız. Herkesin kendi tarzı olduğunu biliyorsunuz. Bu nedenle hoşgörülü davranmanız gerekecektir. Yüksek eğitim gören birisi iseniz merak ettiğiniz her konuda araştırma yapabilir ve bilgi dağarcığınızı geliştirebilirsiniz. hayatınızın anlamı üzerine düşündüğünüzde kesinlikle yapmanız gereken ne ise o yönde adım atmak için zekanızı aklınızı ve mantığınızı çalıştırmak zorunda olacağınızı bilmelisiniz. Din, felsefe, yabancı kültürler, yabancı diller gibi konularda eğitim almak için gayet uygun enerjiler olacaktır. bu konularda öğrenim görenler keşifte bulunabilir, bizzat yabancı bir ülkeye giderek kendilerini geliştirebilirler. Kimileriniz olanakları nispetinde yurtdışında okumak için adım atabilirler. İnancınızı, hayatın kurallarını ve prensiplerini çok iyi düşünün. Hiçbirşey kuralsız ve plansız gerçekleşmeyecektir. Öğrenme isteğinizin yoğun olarak artacağı bu süreçte hangi konumda olursanız olun kendinizi geliştirmeyi ihmal etmeyiniz. Evde oturan birisiyseniz bol bol kitap gazete dergi okuyun, yararlı yayınları izleyin, internetten faydalanarak merak ettiğiniz konularda kendinizi geliştirin. Çalışıyorsanız mesleğinizle ilgili yayınları takip edin, gerekirse bir kurs programına katılarak kendinizi daha ileri boyuta nasıl getiririm diyerek düşünün, yüksek eğitim görüyorsanız daha fazla çalışarak derslerinizde başarılı olun. Hobiler edinin, elinizden geldiğince seyahate çıkın. İnsanları gözlemleyin. Belirli bir yaşta iseniz çevrenizdeki insanlara tecrübenizi anlatın ve onların da sizin bilgilerinizden faydalanmalarına yardımcı olun.

Venüs Genel Etkileri
18 Mart tarihine kadarki süreçte Venüs gezegeninin güneşinizle olan uyumsuz açısı, mesleki konularda uyumsuzluklar yaşayacağının göstergesi olabilir. Kişisel amaçlarınıza giden yolda egonuzu fazla güçlü tutmanız nedeniyle sevimsiz durumlar yaşayabilirsiniz. Aynı meslekte görev yaptığınız kişilerle aranızda sorunlar çıkabilir. Yaptığınız işin gerekleri veya kuralları ile sizin istekleriniz arasında bir tezatlık oluşabiilr. Sizin kafanızdaki yöntemler işinize uygun düşmeyebilir. Siz istemediğiniz bir şekilde çalışmaya zorlanabilirsiniz. Dengeyi kurmaya çalışırken işinizden soğuyabilirsiniz. Otorite konumundaki kişilerle aranızdaki sempati azabilir. Yeni bir işe adım atanlar, düşüncelerinin tam tersi bir iş ortamıyla karşılaşabilirler. Başladığınız iş yeri ortamındaki insanlar size soğuk, sevimsiz gelebilir. Kariyer yapmaya çalışanlar kendilerinden üst pozisyondaki kişilerin baskıları ile karşılaşabilirler. Sizi sinirlendirecek yada gerilmenize neden olacak bazı olaylarla karşılaşmanız sonuca işinizden soğuyabilirsiniz. Bazılarınız ise bu olumsuzluklarda kişisel özelliklerini yada çekiciliklerini kullanarak ortamı düzeltmek adına girişimde bulunabilirler. daha sevimli daha hoş görünmeye çalışarak insanlar üzerinde sempati kazanma yoluna gidebilirler. Kimileri ise güvendikleri kişileri devreye sokarak güç elde etme yoluna gidebilirler.

18 Mart tarihinden sonra ilişkiler konusundaki deneyim alanınız işiniz ve mesleğinizden ziyade dostluk veya arkadaşlık ağırlı olmaya başlayacaktır. Uyumu paylaşmayı sevgi alıp vermeyi en çok istediğiniz kişiler sevdiğiniz arkadaşlarınızdır. Kendinizi onlarla uyumlu ilişkiler kurduğunuzda, onlarla biraraya geldiğinizde ve paylaşım içinde olduğunuzda rahat hissetmeye başlarsınız. Sosyal olmak, etkinliklerde bulunmak, insanlarla biraraya gelerek sevdiğiniz faaliyetleri gerçekleştirmek size zevk verir. Sanki bundan önceki dönemde mesleğinizle ilgili verdiğiniz yoğun uğraşı sizi yormuş ve farklı bir şekilde enerjinizi boşaltmak istiyor gibisinizdir. Değişik arkadaşlıklar kurmak, yeni insanlar tanımak hoşunuza gider. Bu arkadaşlıklar sayesinde ileriye dönük hedefleriniz için de güç elde etmeye başlayabilirsiniz. Kendinizi değerli hissetmek, insanların gözü önünde olmak ve beğenilmek amacı taşırsınız. Arkadaşça flörtler, kendinizden büyükleri beğenmek ve ilişki kurmak, zevk ve konfora düşkünlük, cana yakın insanlarla uyumlu ilişkilerde bulunmak, barışçı ve birleştirici davranmak, kültürel çevrenizi genişletmek, erotik meyiller gibi oluşumlar da göze çarpabilir. Sanatsal ve kültürel çevrelere girmenizi ve arkadaşlık ilişkilerinde dayanışmada bulunmanızı sağlayacak etkin enerjileriniz de yine bu dönemde fazlalaşacaktır.

Mars Genel Etkileri
Mart ayı süresince parasal konulardaki belirsizlikler devam edecektir. Beklenmeyen durumların olabileceğini gözönüne alarak dikkatli olmanız yararınızadır. Evli olanlar eşleri kaynaklı, bekar olanlar maddi olarak kendilerine destek olan kişiler nedeniyle zor durumda kalabilirler. Kişisel kaynaklarınızı başkalarından elde ediyorsanız bu dönemde bu desteği bulmanız zorlaşabilir. Sizin durumunuza sizin kadar hassasiyet göstermeyen kişiler nedeniyle kendinizi güçsüz ve yanlız hissedebilirsiniz. Paylaşım konularında istediğiniz desteği bulamadığınız gibi, sizin dışınızdaki insanların neden olduğu parasal sıkıntıları da yaşayabilirsiniz. Onların da kendi yaşamlarında zorlu bir devre geçiriyor olmaları sonucu, size istediğiniz gibi yardımcı olmaları güçleşebilir. Kimileri iş sorunları yaşayabilir kimilerinin farklı bir durum nedeniyle başları dertte olabilir. Bu dönemde partnerinizle aranızda cinsel konularda sorunlar çıkabilir. Onun isteksiz hali yada sizin sorunlarınız nedeniyle cinselliğe önem vermeyişiniz aranızdaki ilişkide mesafe duygusu yaratabilir. Kafanızın içinde gerçekleştirmeyi istediğiniz bazı şeylerin olmaması nedeniyle siz cinselliğin heyecanını hissetmiyor olabilirsiniz. Bunun altında yatan sebep ilişkinizle alakalı olmaktan çok, sorumluluklarınızın sizi sıkıyor oluşu olacaktır. öncelikle eşinize yada sevgilinize psikolojik durumunuzun nedeni üzerinde aydınlatıcı bilgiyi vermeli ve onunla açık açık konuşmalısınız. Bu süreçte gereksinim duyduğunuz şey, maddi olarak sıkıntılarınızı aşmaktır. Kafanızın bunlarla dolu oluşu nedeniyle doğal olan cinsel güdülerinizi yaşamaktan uzak durabilirsiniz. Bu süreç bittiğinde sorunlar da yavaş yavaş çözülecektir.

Mutlu ve başarılı bir Mart ayı geçirmeniz dileğimle,

*--,-*0

Yorumlar