2010 Yay Burcu Mart Aylık Yorumu

2010 Yay Burcu Mart Aylık Yorumu -,
Güneş Genel Etkileri
21 Mart 2010 tarihine kadar Balık burcunda ilerleyecek Güneş enerjisi siz Yayların iç dünyanızda, yuvanızla ilgili konularda bir belirsizlik yaşayacağınızı gösteriyor. Bir takım korkular yada kaygılar duyabilir ve yaşam heyecanınızda azalmalar hissedebilirsiniz. İleriye dönük düşündüğünüzde geleceğiniz açısından bazı şeyler yapmak gerektiğini düşünürsünüz. Fakat şu an için olanaklar elverişli değildir. Ve bu durum nedeniyle kendi içinizde bir tedirginlik hissedebilirsiniz. Bu süreçte ailenizden bir büyüğünüzle ilgili bir gelişme olabilir. Yanınıza gelebilir ve bir müddet sizinle olabilir. Yada aile büyüklerinize karşı bağımlılık hissedebilir ve onlarla birlikte olmak ihtiyacı duyabilirsiniz. Haftasonları olanak bulduğunuzda deniz kenarı gibi yerlerde olmak hoşunuza gidebilir. Mevsim müsait olmasa da sessizlik ve dinginlik isteğiniz nedeniyle bunu düşünebilirsiniz. Aile geçmişinizle alakalı konularda bazı belirsizliğin hala sürüyor olması canınızı sıkabilir. Kısaca bu dönemde özgürlük isteğinizle bağımlılıklarınız arasında zorlu bir enerji olacaktır. bir yandan her zamanki gibi maceracı yapınızla gönlünüzün isteklerini gerçekleştirmek isterken, bir yandan sizin sorumluluğunuz altında olan kişilerin üzerinizdeki baskısı arasında tercih yapmak zorunda kalmak ta size rahatsızlık verebilir.

21 Mart 2010 tarihinden sonraki dönemde ise aşk hayatınız ve yaratıcılık eviniz mükemmel derecede olumlu enerjiler altında olacaktır. Arzu ettiğiniz ne varsa onu elde edebilecek gücü kendinizde bulacaksınız. Kendinizi ifade gücünüzün yüksek olacağı bu dönemde girişimcilik konularında kendinizi gösterebilecek ve hayatın güzel olan yanlarını doyasıya yaşayacaksınız. Sağlığınız gayet yerinde olacak, kendinizi zinde ve canlı hissedeceksiniz. Kişisel meraklarınızı ortaya koyacağınız, özgürlüğünüzü ve bağımsızlığınızı her zerrenizde hissetmek isteyeceksiniz. Karşı cinsi fethetmek konusunda fazlasıyla cesaretli olacağınız bir süreç yaşayacaksınız. Yaşam hevesi ve zevk alma peşinde olduğunuz için, daha fazla insan tanıma yada daha fazla aşk yaşama güdünüz yüksek olacaktır. Aşkta ve oyunda bir çocuk kadar rahat olabilirsiniz. Her yaptığınızın kabulü şart olduğu gibi, yanlış yada hatalı sayılmamalı diye düşünebilirsiniz. Doğal otoritenizi sempatik tavırlarınızla bütünleştirerek elde etmek istediğiniz herşeye kitlenebilirsiniz. Kimseyle çatışmadan, ufak bir tartışma yaşamadan dilediğinizce fikirlerinizi ifade edeceğiniz bir dönem geçireceksiniz. Abartma meylinizin yüksekliği, yaşadığınız herşeyi birilerine anlatırken süslü kelimeler kullanarak olduğundan değişik gösterme isteğinizi de çoğaltacaktır. Şans oyunları oynamaktan, hobileriniz için para harcamaktan çok zevk alacaksınız. Aşkta çeşitlilik hevesiiniz yüzünden, devam eden ilişkinizi riske atabilirsiniz. dikkatli olmanızda fayda var. bunun yanısıra ilişkisi olmayan Yaylar bu dönemde birçok beraberlik yaşayabilir fakat uzun süreli olmasını istemeyebilirler. Yaşadığınız ilişkilerin temelinde cinsellik ve erotizm ilk sırayı alacaktır.

Merkür Genel Etkileri
8 Mart 2010 tarihinde sona erecek Merkür geri hareketi siz Yayların iletişim evinde seyrini sürdürmeye devam edecektir. Bu süreçte olumlu bir zihne sahip olacaksınız. Zeki, daima tetikte ve uyumlu tavırlarınızla çok yönlülüğünüzü çevrenizdeki insanlara göstereceksiniz. Zihniniz ve bedeniniz olumlu etkiler altında çabucak uyarılabilecek ve siz düşündüklerinizi uygulayacaksınız. Kafanıza koyduğunuz bir şeyi etraflıca düşünmeye bile gerek kalmadan kolaylıkla elde edeceksiniz. Her türlü ticari faaliyetinizi sözel olarak elde etmenizi sağlayan konuşma gücünüz bulunacaktır. Kısa yolculuklarda başarılı ve mutlu bir dönem geçireceksiniz. Bilgisayarla ilgili çalışmalar, astroloji ve bilinmeyenler konusunda başarılı çalışmalara imza atabilirsiniz. İnsanları kolayca ikna edebilecek ve kendi fikirlerinizi kolaylıkla kabul ettireceksiniz. Sürekli bir aktiflik haliniz olacak. Durup dururken seyahatlere çıkabilir, bir yerde fazla durmadan başka biryere gidebilirsiniz. Hız merakınız artabilir. Siz yine de dikkatli olmaya çalışınız. Yüksek süratte araba kullanmamaya, bilmediğiniz seyahat şirketleriyle yolculuk yapmamaya özen gösteriniz. Bu süreçte düşmanlarınız üzerinde başarılı olmanızı sağlayan sezgi gücünüz ve konuşma üstünlüğünüz size üstünlük sağlayacaktır. Tartışmalarda ve iddialarınızı savunmakta da başarı sizden yana olacaktır. Akrabalarınız ve yakın komşularınızla kısaca çevrenizle olan iletişiminiz bu dönemde faydalı etkiler altında olacaktır. yargılarınızda kesinlik ve adalet yer alacaktır. Dikkat etmeniz gereken konu, iyice araştırmadan ne olursa olsun her konuya çabucak girişmemek olmalıdır. Beklenmedik süprizlerle karşılaşmamak tetikte olmanızda fayda var.

Venüs Genel Etkileri
18 Mart tarihine kadar Koç burcunda seyrini sürdürecek Venüs gezegeni siz Yayların yaratıcılık ifadesini aktif yönde geliştirecektir. Arzuladığınız hedeflerinizi elde etme enerjiniz aynı güneş etkilerinizde olduğu gibi yüksek olacaktır. bu dönemde hırslı ve cesaretli oluşunuzla, problemleriniz konusunda savaşmanızı ve başarılı olmanızı sağlayacaktır. Karşı cinse duyduğunuz çekim gücü ileri derecede artabilir. Aynı şekilde siz de başkalarının ilgisini üzerinizde hissedebilirsiniz. Görüntünüz ve atak kimliğiniz o denli artar ki, size hayır denmesi nerdeyse imkansızdır. Şans oyunlarına ilgisi olan yaylar bu süreçte aşırı bir şekilde bu yolla para kazanmaya çalışabilirler. Oysaki kişinin haritası bilinmeden bu konudaki şansını söylememiz de mümkün değildir.belki de çok şeylerinizi kaybedebilirsiniz. Bu tür oyunlarda temkinliliğinizi asla elden bırakmayınız. Rekabet içeren oyunlar, şiddet dolu filmler ve sanal ortamda oyalanma gibi hobilere sahip olabilirsiniz. Her türlü kişisel merakınızı doyurmaktan hoşlanırsınız. Aşkta ve oyunda hep en büyük ve ulaşılmaz olanın peşindesinizdir. Duygusallıktan uzak daha sert davranışlı bir erotizm gücünüz vardır. Ve aşkın o yumuşacık halini yaşamaktansa fantazi dünyasına kayarak bir takım sapkın ilişkiler yaşama isteğiniz daha fazla olabilir. Çünkü bu dönemde amacınız karşı cins üzerinde hakimiyet kurmaktır. Özellikle bay Yaylar bu süreçte çabucak başlayan ve çabucak tüketilen aşkları daha fazla yaşamak isteyebilirler. Kişisel imajınızla ne kadar maceraperest olduğunuzu ispat etmek isteyebilirsiniz.

18 Mart 2010 tarihinden sonra ilişkilerinizin odak noktanızı, mesleğinizle ilgili konular ve sağlığınız almaya başlayacaktır. Ortamın barış, sevgi ve huzur dolu olmasını fazlasıyla önemseyeceksiniz. Bunun sağlanmasında oluşacak sorunlar sizi fazlasıyla tedirgin edecektir. Kimi zaman olumlu kimi zamansa olumsuz şartlar oluşabilir. Bunun bilincinde olarak şimdiden ayarlama yapmanızda fayda var. yani istekleriniz gerçekleşmediğinde diplomatik tavırlar içinde olmanız gerekecektir. Bu sizin gibi bir yay burcu mensubu için zor olabilir çünkü siz içi dışı bir insansınız. Fakat bunun için istekli olmaya çalışırsanız başarmanız da mümkün olabilir. Bu süreçte özellikle fazla yemek yemekten de sakınmanızda fayda var. çünkü siz kolay kilo almaya müsait bir insansınız. Aşırı şekerli, nişastalı ve yüksek kalorili yiyeceklerden uzak durmakta fayda var. Bu konumda etkili olacak Venüs enerjisi nedeniyle tat alma duygunuz epeyce artacaktır. Çalışma tarzınıza gelince, elinizden geldiğince işbirliği içinde olmaya gayret ediniz. Ekip ruhuna önem vermenizde de fayda olacaktır. Dostane ilişkilerinizi sürdürmeye gayret ediniz. Sosyal faaliyetlerinizi asla ihmal etmeyin. İşiniz gereği çeşitli etkinliklerde bulunmayı da ihmal etmeyiniz.

Mars Genel Etkileri
2010 Mart ayı boyunca kova burcunda ilerleyecek Mars enerjisi siz Yayların yakın çevrenizle iletişim kurmanız için son derece olumlu bir etki sunacaktır. Bu dönemde, düşünce ve ifade şeklinizde sıradanlık yerine son derece özgür olacağınız ve her zamanki kendinizi rahatlıkla ifade edeceğiniz ortamlarda bulunacaksınız. Etrafınızdaki olan bitenleri kendi özgür anlayışınızla değerlendirecek, orjinal düşünce tarzınızı insanlara kabul ettireceksiniz. Problemlerinizi genel anlamda gerçekçi bir şekilde ele almanız ve bu doğrultuda çözmeniz mümkün olacaktır. Karşınıza çıkacak engelleri kolayca aşabilecek güçte olacaksınız. İki konu arasındaki bağlantıyı kolayca kurabilmenizi sağlayan hızlı düşünme ve güçlü bir konuşma yeteneğine sahip olacaksınız. Ama bu durum diğer kişilerle aranızda kıskançlıklar doğurabilir. Bu dönemde, kardeşleriniz ve komşularınızla da ilişkileriniz daha pozitif etkiler altında ve sıradışı bir şekilde gerçekleşecektir. Eğer onlarla sorununuz varsa, bu süreçte beklenmedik şekilde düzene girecektir. Yolculuklara aniden çıkabilir ve gayet faydalı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Plansız bir şekilde seyahatleriniz gündeme gelecektir. Genel olarak iletişim tarzınızda özgürlük en önemli olgu haline gelecektir. Hiçk kimsenin sizin üzerinizde hakimiyet kurması yada sizi yönlendirmesi mümkün olmayacaktır.

Mutlu ve başarılı bir Mart ayı geçirmeniz dileğimle,

*-***-***-****

Yorumlar