2010 Terazi Burcu Mart Aylık Yorumu

2010 Terazi Burcu Mart Aylık Yorumu -,
Güneş Genel Etkileri
-,21 Mart tarihine kadar Balık burcunda ilerleyecek olan Güneş enerjisi siz Terazilerin iş ve sağlık konularında belirsizlikler yaşamanıza neden olabilir. Tuhaf ve ilginç gelişmeler meydana gelebilir. Herhangi bir işe karar verdiğiniz halde kendinizi cansız ve yorgun hissettiğiniz için vazgeçebilirsiniz. Ya da herşey şu an yeterli diyerek mücadele etmemeyi tercih edebilirsiniz. Bazen de bir işi başarmak için sistemli ve disiplinli çalışmanız gerektiği halde sıkılır zorluk çektiğinizi düşünerek erteleyebilirsiniz. Sizin daha konforlu ve lüks bir hayat yaşamanızı sağlayacak bir işe ihtiyacınız olduğunu düşünerek, daha az koşullar altında yaşamanıza neden olan işinizden soğuyabilirsiniz. İş yerinizde sizi çekemeyen yada ilerlemenize engel olduğunu düşündüğünüz kişiler canınızı sıkabilir. Ve sizin hakkınızın pek bilinmediğini düşünebilirsiniz. Güzel ve barışçı bir atmosferde çalışmak istediğiniz halde bunu sağlanmıyor oluşu sağlığınızı da etkileyecektir. Çevrenizdeki kişilerin bu bakış açıları nedeniyle en fazla etkilenen kişi de siz olursunuz. Çünkü siz güzelliklerin ve hoş olan herşeyden yanasınızdır. Bazı Teraziler bu dönemde sağlık sorunları nedeniyle biraz keyifsiz olabilirler. Belirsiz bazı ufak tefek rahatsızlıklar görülebilir. Bunlar genel anlamda halsizlik yada fiziksel cansızlık şeklinde olabilir.

-,21 Mart tarihinden sonraki dönemde en çok ihtiyaç duyduğunuz şey ilişkiler aracılığıyla kendinizi ifade etmektir. Bu süreçte beraberliğinizle ilgili konularda yeni kararlar alabilirsiniz. Her zaman ilgi çekmekten ve beğenilmekten yana olan siz, bu süreçte ilişki üzerinde kontrol kurmaya kalkabilirsiniz. Aslında yapınıza ters düşmesine rağmen kimi zaman ilişkinizde sorunlara siz neden olabilirsiniz. Bilinçli isteklerinizle uyuşmayan enerjiler nedeniyle gereksiz yere huzursuzluklar çıkarabilir ve dengeyi kurmakta zorlanabilirsiniz. Özgürlüğünüze düşkün olduğunuz halde, size yeteri kadar ilgi göstermediği için partnerinize karşı sert tavırlar alabilirsiniz. Diplomatik bir insan olmanıza rağmen ağzınıza geleni söylemekten çekinmezsiniz. Bu tür durumlar partneriniz için de geçerli olabilir. O da size ters davranabilir. Ve durduk yerde tartışabilirsiniz. İşbirliği yapmanız gereken durumlarda her ikiniz de sorun çıkarttığınızdan problemler daha fazla büyüyebilir. Sırf nasıl tepki vereceğini görmek adına onu kışkırtacak davranışlarda bulunabilir, sözler söyleyebilirsiniz. Bu süreçte bir sorun çıkmaması için bu enerjilerin bilincinde olarak yapıcı bir şekilde davranmaya özen gösteriniz. uyum ve huzuru seven bir kişi olarak dengeyi korumak adına yeri geldiğinde esnek davranmaya çalışınız. Bu süreçte ilişkisi olmayan teraziler genel anlamda kimlik duygusu yoğun olan kişilerle karşılaşabilirler. Fakat kurulan ilişkinin temelinde çatışma ve anlaşmazlık görülecektir. Zamana bırakarak olumlu hareket etmek faydalı olacaktır.

Merkür Genel Etkileri-0
8 Mart tarihinde sona erecek Merkür geri hareketi siz Terazilerin, zekanızı ve tüm bilginizi çevrenize göstermek ve ispat etmek amaçlı hareket petmenizi sağlayacaktır. yaratıcılığınızı gösterdiğiniz alan ise aşk anlamında ifade gücüdür. Paylaşmayı arzu edebilir ama beklenmedik zamanlarda da tepkile overebilirsiniz. Çeşitli hobiler edinirsiniz yada var olan uğraşılarınızı geliştirebilirsiniz. Strateji türü oyunlar, düşünmeye yönelik akvitiler, gezi, sinema yada görsel yayınlar ilgi alanınızı oluşturur. Düşüncelerinizi açıklarken biraz dramatize edebilir, genel anlamda her türlü yazışmadan zevk alabilirsiniz. Aşk oyunlarına girişmek, yeni insanlar tanımak isteğiyle ilişkilere çabucak girebilirsiniz. Ama bunlar mevcut ilişkinizi bozacak tarzda değildir. Bir gecelik kaçamaklarla kendinizi biraz olsun sorunlardan uzak tutmak isteğidir. Fiziksel olarak yorgun olsanız da, işin stresinden yada hayatın koşuşturmasından uzak kalma isteğiniz yoğundur. Bildiğiniz şeylerle uğraşarak oyalanmak istersiniz. Şans oyunları dikkatinizi çekebilir. Ama aşırıya kaçarsanız beklenmedik para kayıplarına uğrayabilirsiniz. Genelde aşkta hem beyninizi hem de görselliğiniz doyuracak kişiler ilginizi çekebilir. Özgürlüğünüze verdiğiniz önem nedeniyle, kalıcı aşklardan ziyade gelir aşk oyunu denilebilecek arzular yaşarsınız. Çılgınlık yapmak, özgürce flört etmek hoşunuza gidebilir. Bu tip aşklarda duygusallıktan çok uzak davranabilirsiniz. Sadece ne kadar zeki ve bilgili biri olduğunuzu göstermek çabasında olursunuz.

Venüs Genel Etkileri-o
-*18 Mart tarihine kadar Koç burcunda ilerleyecek olan Venüs gezegeni siz Terazilerin ilişkiler konusunda farklı duygu halleri göstermenize neden olabilir. Kendinizi ilişki içinde hakim partner olarak görme ihtiyacınız büyük olabilir. Ve genelde karşınıza çıkan kişilerde de yada partnerinizde de bu yönde bir eğilim mevcut olabilir. Bu doğal olarak aranızda bir çatışma doğurabilir. Bu durumdan kimi zaman şikayetci olsanız da, bu süreçte bu yöndeki eğilimler hoşunuza gidebilir. Partnerinizin sizi her konuda teşvik etmesini, sürüklemesini ve aynı şekilde sizin de bunları yaparak ilişkiye heyecan katılması gerektiğini düşünebilirsiniz. Aranızdaki bu durum karşılıklı olarak birbirinize tutku duymanızı sağlayacak ve arzularınızı doyuracaktır. Özgürlüğünüze duyduğunuz özlem bu süreçte yine belirgin olarak görülecektir. hem ilişkinizi sürdürmek hem de gönlünüzce birşeyler yaşamak hoşunuza gidebilir. Bir ilişkiye kendinizi adamaktan ziyade herkesin kendi istediği şekilde hareket etmesinden yana olabilirsiniz. Bu bir çelişkidir ama fazlasıyla hoşunuza gidebilir. Dengesiz durumların görüleceği bu süreçte kendinizdeki bu değişimlerin aslında gayet farkındasınızdır. Ama bu ikilemde kalmaktan da epeyce keyif alabilirsiniz.

-*18 Mart tarihinden sonraki süreç ise cinselliğin üst boyutlarıyla yaşandığı ve fantezilerin yüksekçe olduğu bir zamandır. İlişkinizdeki kişisel anlaşımlardan ziyade tenselliğinizi yaşamak ve tutkularınızı doyurmak isteyebilirsiniz. Zevk arayışınızda lüks şeyler, konforlu ortamlar size keyif katabilir. kişisel ilişkinizde enteresan fantazilere sahip olursunuz. Bugüne kadar denemediğiniz yöntemlerle arzularınızı doyurabilir ve bunları her seferinde değişik olarak yaşamaktan keyif alabilirsiniz. İçgüdüleriniz sizi yönetmeye başlayacaktır. Gizli fantezileriniz vardır ve kendinizce bunları doyurmak amacı taşırsınız. Partnerinizle biraraya geldiğinizde günlük koşuşturmacalardan yada yaşamın gereği mevzulardan ziyade, arzularınız ve erotik zevkleriniz daha fazla ön planda olur. Zevk ve eğlence merakınızın artışı, değişik zamanlarda değişik yerlerde tutkulu bir şekilde aşk yaşama isteğinizi çoğaltabilir. Birbirinize boyun eğdirdiğiniz bir cinsel bağımlılık oluşabilir. bir konuda tartışırken yada uzlaşmazlık içindeyken, birdenbire arzuyla birbirinize sarılabilirsiniz. Aşk ve romantizmi bir iş gibi görebilir, tutkularınızı doyurmadığınızda kendinizi keyifsiz hissedebilirsiniz.

Mars Genel Etkileri-o
Mart ayı boyunca yukardaki etkilerin çoğalmasına neden olacak, Mars enerjisine sahip olacaksınız. Aşk ve yaratıcılık konularında kendinizi ifade edebilmek sizin için çok önemli bir olgu olacaktır. Değişik ve sıradışı olan kişiler dikkatinizi çekecektir. Aşk oyunları ve tutku, ilişkinizin tensel olarak doyurulması ve zevk alma meyliniz yükselecektir. Aşkta en yüksek hedefin peşinden giderek ele geçirme duygusu yoğun olacaktır. Bu dönemde ilişkisi olanlar partnerlerine kimi zaman mesafeli kimi zaman ilgili davranarak onları şaşırtabilirler. Aslında amaçları uzak kalarak özlemek ve sonra yine peşlerinden koşarak yakalamaktır. Bu duygu ile karşınızdakik kişinin de size aynısını yapması istersiniz. Fakat bu çelişkili bir durumdur. Eğer ilişkinizin temelinde bu olgu yoksa karşınızdaki kişinin üzülmesi yada tümüyle uzaklaşması da olasılık dahilindedir. Beraberliği olmayanlar ise bu süreçte bu özelliklere sahip kişilere yönelebilirler.

Mutlu ve başarılı bir Mart ayı geçirmeniz dileğimle,

*-*,

Yorumlar