2010 Oğlak Burcu Mart Aylık Yorumu

2010 Oğlak Burcu Mart Aylık Yorumu-,,
Güneş Genel Etkileri
21 Mart 2010 tarihine kadar Balık burcunda ilerleyecek Güneş enerjisi, siz Oğlakların iletişim haberleşme konularında ve düşüncelerinizde bilgiye yoğun bir önem vereceğinizin göstergesidir. Zihninizde kaba kuvvetten ziyade öğrenme açlığının getirdiği istek vardır. Herhangi bir şeyi gözünüzde canlandırma ve hayal etme gücünüz yüksek olacaktır. Başka insanların aklından geçenleri kolaylıkla sezeceksiniz. Mistizm ve astroloji alanında gayet faydalı enerjilere sahipsiniz. Eğer doğum haritanızda böyle bir oluşumu destekleyen görünümler varsa, bu süreçte uğraşı alanınızda bu çalışmalar yoğun olarak görülecektir. Konsantrasyon gücünüz de artacaktır. Herhangi bir konu üzerinde her tür bilgiye sahip olacaksınız. Yakın çevreniz ve komşularınızla ilişkileriniz olumlu gelişecektir. Genel anlamda rüyalarınız inanılmaz bir şekilde gerçeğe yakındır. Düşünceleriniz derinden gelen çeşitli bilgiler aracılığıyla zenginleşir. İfade tarzınız canlı ve bilinenden farklı olmaya başlayacaktır. Düşünürken yazarken yada konuşurken ilham gücünüz açıkça bellidir. Yakın çevrenizle mistik bir bağ kurabilirsiniz. İkna yeteneğiniz çok yüksektir. Fikirlerinizi karşınızdaki insanlara gayet kolaylıkla ifade edebilir ve onların da kabul etmesini sağlayabilirsiniz. İfadenizdeki güçlülük etrafınızdaki insanların sizi son derece güçlü görmesini sağlayacaktır. Romantizm duygularınızı sözel olarak ta ifade edebiilrsiniz. Genel anlamda mistik yerlere yolculuklar yapmaktan çok fazla keyif alabilirsiniz.

21 Mart 2010 tarihinden sonra Koç burcunda ilerleyecek Güneş enerjisi siz Oğlakların yuvanız ve ailenizle ilgili konulardaki enerjinizin negatif olacağının göstergesidir. Özgür olmak isteğiniz fazlasıyla artmaya başlar, evinizin güvenliği konusunda gergin olabilirsiniz. Aile ilişkilerinde anlaşmazlıklar çıkabilir. İçinizde biriken öfkeyi en yakınınızda bulunan kişilere gösterebilirsiniz. Bu dönemde çok güçlü aktif enerjiye sahipsinizdir. Ve bu enerjiyi yuvanızla ilgili konularda fazlasıyla gösterme eğiliminiz vardır. İç dünyanızda hareket etme bağımsız olmak isteğinin yoğunluğu, sorumluluklarınızın fazla oluşu nedeniyle engellenebilir. Bu durumda isyan etmek yada asi tavırlar göstermeniz mümkündür. Huzursuz bir enerjiniz vardır. Aslında iyi bir şekilde kendinizi yönlendirebilirseniz bu enerjiyle ailenizle ilgili birçok düşüncenizi gerçekleştirmeniz mümkündür. Fakat eylemlerinizde genel anlamda sinirlilik hakim olacaktır. bunun bilincinde olarak sakin olmaya ve faydalı işler yapmak için kendinizi frenlemeye çalışınız. Aile büyüklerinizle de aranızda bu dönemde, sorunlar oluşabilir. Eğer istekleriniz onlar tarafından bastırılmaya yada engellenmeye kalkışılırsa doğal olarak tepki verebilirsiniz. Çocukluk yaşantınızda oluşan geçmiş olaylar bu dönemde ailenizle aranızda gündeme gelerek problem oluşturabilir. Yukarda da belirttiğim gibi bu süreçteki yoğun enerjiyi olumsuz anlamda değil, daha atak olmak adına kullanabilirseniz gerçekten yuvanız, iç dünyanız veya ailenizle olan ilişkiler açısından gelişme sağlayabilirsiniz.

Merkür Genel Etkileri
8 Mart 2010 tarihinde sona erecek olan Merkür enerjisi siz Oğlaklara, bilginizi ve çok yönlülüğünüzü genel olarak parasal konularda gösterme fırsatı sunacaktır. Orjinal ve yaratıcı yollardan ve yeteneğiniz olan konulardan para kazanabilirsiniz. Öncelikle ne gibi yeteneğiniz olduğunu saptayınız. Ve bunu güce dönüştürmek için çaba sarfediniz. Göreceksiniz sizin için gayet olumlu olacaktır. bu süreçte bazı tatsız gelişmelere karşı hazırlıklı olmakta da fayda vardır. Beklenmeyen bir şekilde parasal kayıplar yaşayabilirsiniz. Düşündüğünüz bir konudaki girişimi yapmadan önce öncelikle iyice araştırınız. Kimseye fazla güvenerek yatırımda bulunmayınız. Banka yada diğer borçlarınızı elinizden geldiğince iyice planlayarak ödemelerinizi geciktirmeden yapınız. Tam olarak kendinize ve maddi durumunuza güvenmeden harcamalarda bulunmayınız. Olağandışı durumların olabileceğini hesap ederek mevcut durumunuzu muhafaza etmeye çalışınız. Çok arzu ettiğiniz birşey olsa bile bunu satın alırken çok dikkatli bir bütçe analizi yapınız. Herşey gayet olumlu diye düşünerek adım atarsınız fakat durum sizin sandığınız gibi gelişmeyebilir. Bu süreçte doğum haritasında mistik veya astrolojik alanda yeteneği olan kişiler bu yolla maddi kazanç elde edebilirler. Sıradışı bazı işlerden para kazanma gibi bir durum oluşabilir. bu durumları da yine çok iyi değerlendiriniz. Bu konuda uzman kişilere başvurarak bilgi edinmeden böyle bir işe kalkışmayınız. Sahip olduğunuz değerlerinizi korumaya özen gösteriniz.

Venüs Genel Etkileri
18 Mart 2010 tarihine kadar Koç burcunda seyrini sürdürecek Venüs enerjisi, siz Oğlakların yuvanızı, ev ortamınızı ve ailenizi ilgilendiren konulardaki mükemmeli arama isteğinizi çoğaltacaktır. Fakat genel anlamda burdaki enerji sinirsel tavırlar içinde olabileceğinin de göstergesidir. Bu dönemde hoş, rahat ve konforlu bir ev ortamı arzularsınız. Evinize gelen insanları en iyi şekilde ağırlamak arzunuz vardır. Çocuklarınıza ve aile yaşantınıza fazlasıyla önem verirsiniz. Bütün bunlarda en ufak bir gelişme sağlamadığınızda ise yuvanızdaki insanlara karşı sert tepkiler verebilirsiniz. İç huzurunuzda bozulmalar ve evinizde huzursuzluk çıkarabilirsiniz. Kendinizi güvende hissetmediğiniz için de, disiplin uygulayarak bunu sağlayamaya çalışırsınız. Bütün çabanız bulunduğunuz ortamda güvenliğinizi sağlamaktır. Evinizde değişiklikler yaparak ve hoş bir ortam yaratmaya çalışarak kendinizi iyi bir durumda hissetmek istersiniz. Fakat sizin dışınızda oluşacak bir durum nedeniyle bunu yapamadığınızda gerilim kaçınılmaz olabilir. Ev içindeki insanlar üzerinde kontrol kurma ihtiyacınız yüksektir. Onları yönetmek ve kendinize bağımlı kılmaya uğraşırsınız. Bu durum doğal olarak sorunlara neden olacaktır. oysaki bu süreçte yapmanız gereken, enerjinizi evinizi düzenleme adına kullanmak ve yine yuvanız adına dış ortamlarda başarı kazanmak olmalıdır. İçinizdeki yoğun enerjiyi evdeki kişilere değil, yaşam savaşınız için harcayabilirseniz çok daha uyumlu ve huzurlu bir ev ortamına sahip olabilirsiniz. Aileyle yaşayanlar da aynı şekilde büyüklerine karşı isteklerinizi dayatmak yerine daha uyumlu olmaya çalışarak agresif enerjilerini kontrol edebilirler. İşinizde yada öğrenim hayatınızdaki başarılarınızı sürdürmeniz ve büyüklerinizi memnun etmeye çalışarak isteklerinizi elde edebileceğinizi unutmayınız.

18 Mart 2010 tarihinden sonra ise, Boğa burcunda seyrini sürdürecek Venüs enerjisi siz Oğlakların aşk ve kendinizi ifade konularında mükemmel bir dönem geçireceğinizin göstergesidir. Bu süreçte ilişkilere bakış tarzınız uyum, paylaşım ve sevgiyi alıp-verme şeklinde gerçekleşecektir. İlişkisi olmayanlar bu süreçte karşı cinsten biriyle tanışabilir ve çok güzel bir beraberliğe adım atabilirler. Bu beraberlik ciddi ve uzun ömürlü olmaktan çok kısa süreli fakat bir o kadar da mutluluk verici olacaktır. ilişkisi olanlar ise bu süreçte sevdikleri kişi tarafından el üstünde tutulurlar ve siz de aynı şekilde davranır ve beraberliğinizi en güzel boyuta taşıyabilirsiniz. Kendinizi ifade gücünüz de bu süreçte gayet olumludur. Sağlam ve uzun ömürlü kararlar almaya çalışır ve bunları uygulayabilirsiniz. Aşkta sahip olduğunuz herşeyi korumaktan yana davranır ve sevdiğiniz kişiyle gayet uyumlu bir dönem geçirirsiniz. Bu ilişkiniz adına gerçek anlamda güzel bir zaman olacaktır. ilişkisinde sorun yaşayanlar da bu süreçte barışabilir ve kaldıkları yerden devam edebilirler. Sanat dallarında ve müzikle uğraşan kişilerde de bu süreç gayet başarılı eserlerin yaratılması açısından uygundur. Kısaca aşktan yana herşey olumlu gelişecektir.

2010 Mars Genel Etkileri
Mart ayı boyunca Kova burcunda ilerleyecek olan Mars enerjisi siz Oğlakların parasal konularda orjinal ve yaratıcı yollardan gelir elde edeceğinizin göstergesidir. Beklenmedik yollardan parasal gelir elde etme enerjiniz yüksektir. Yanlız bu süreçte siz yine de dikkatli olmaya çalışınız. Çünkü bu enerji aynı zamanda geliriniz konusunda dalgalanmalar yaşatabilir. Parasal sorunlar görülebilir. bunlar çok olumsuz etkiler değildir ama can sıkıcı olabilir. Eğer gelirinizi bilinçli bir şekilde yönlendirirseniz, iyi bir bütçe düzeni oluşturursanız sorun çıkmayacaktır. Maddi bağımsızlığınıza aşırı önem vereceğiniz bu süreçte hiçkimsenin size akıl vermesinden yada yönlendirmesinden hoşlanmadığınız için özgür kararlar verebilir ve güç durumlarda kalabilirsiniz. Demin de sözünü ettiğim gibi dikkatli olmanız her zaman için faydalıdır. Hayal gücünüzün kuvvetli ve yeni alanları keşfetme duygunuzun yüksek olacağı bu süreçte hiç aklınızda olmayan işlerden de para kazanabilirsiniz. Banka hesabınızla yakından ilgilenmeyi asla ihmal etmeyiniz. Ödemeleriniz konusunda titiz davranmaya çalışınız. Mevcut durumunuzu korumanız yararlı olacaktır. verdiğiniz sözleri yerine getiriniz ve sıradışı eğilimlerin oluşacağı bu süreçte sizin kişiliğinize uymayan tuhaf kararlar almaktan çekininiz. Yeteneğiniz olan özelliklerinizi gözden geçiriniz. Çünkü bu konularda para kazanmanız mümkün olacaktır. Merkür etkisinde olduğu gibi bu süreci zekanızla ve bilinçli kararlarınızla olumlu geçirmek için iradenizi kullanmaya özen gösterirseniz bilin ki maddi açıdan gayet olumlu bir süreç geçirebilirsiniz.

Mutlu ve başarılı bir Mart ayı geçirmeniz dileğimle,

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*--

Yorumlar