2010 Kova Burcu Mart Aylık Yorumu

2010 Kova Burcu Mart Aylık Yorumu-,
21 Mart 2010 tarihine kadar Balık burcunda seyrini sürdürecek Güneş enerjisi siz Kovaların yetenek ve becerileri sayesinde maddi koşullarını değiştirmek için çaba sarfetmelerini sağlayacaktır. bu süreçte vizyon sahibi olmak adına girişimlerde bulunabilirsiniz. Yanlız çok dikkatli olmanız gerekebilir. Elinize geçebilecek parayı dikkatsiz ve ölçüsüz bir şekilde harcamaya kalkarsanız sonunda hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Güvence duygunuzu zora sokabilecek girişimlerden kaçınınız. Hayali, boş şeyler uğruna aslında ihtiyacınız olmadığı halde fazla harcamalar yaparsınız, herşey yolunda gidecek diye kenarınızda bulunan parayı savurursanız sonunda yine zor duruma düşebilirsiniz. Çevrenizdeki insanlara fazlasıyla destek olmaya ve mutlu etmeye çalışarak kendinizi zor durumda bırakmayınız. Acıma yada şefkat hislerinizle daha sonra sizi zor duruma bırakacak şekilde parayı savurmayınız. Öncelikle bütçenizi yapınız, ödemelerinizi gerçekleştiriniz sonra elinizde para kalabilirse ve yine iyi düşünerek yardımcı olunuz. Önemli olanın siz olduğunuzu ve siz zor durumda kalırsanız bunun kimseye faydası olmayacağını biliniz. Maddi konularda yerine getiremeyeceğiniz sözler vermeyiniz. özdeğer duygunuzu sarsabilecek herşeyden uzak durunuz. Kimseyi kendinize parasal olarak bağımlı yapmayınız yada siz bağımlı kalmamaya özen gösteriniz. Gizli saklı işler adına parasal girişimde bulunmayınız yada bu yollardan para kazanmaya çalışmayınız. Sonuçta herşeyin ortaya çıkarak sizi zor duruma sokması muhtemeldir.

21 Mart 2010 tarihinden sonra, koç burcunda ilerleyecek güneş enerjisi siz Kovalar için iletişim, haberleşme, zihinsel durumunuz ve çevrenizle olan ilişkiniz adına gayet olumlu bir süreci başlatacaktır. Bu süreçte azimli, kararlı ve istek dolu enerjinizle faydalı işler yapabilirsiniz. Kardeşlerinizle ilişkiniz düzelmeye başlayacak ve yakın komşularınızda aranızda gayet faydalı ilişkiler geliştireceksiniz. Akrabalarınız size destek olacaklar ve annenizle aranızdaki sevgi bağı güçlenecektir. Aileniz size ellerinden geldikçe manevi olarak destekte bulunacaklar onlarla sürekli biraraya gelerek güçlü bir diyolog gerçekleştireceksiniz. Kısa yolculuklarda da enerjileriniz gayet olumlu olacak. Zekanızla, konuşma yeteneğinizle ve sıradışı fikirlerinizle insanları kendinize hayran bırakacaksınız. Uzlaşmacı tutumunuzla arabulucu olduğunuz her konuda başarı sizden yana olacaktır. Yanlış, sahte ve tutarsız olan herşeyden uzak duracaksınız. Başkalarının gözünde irtibatınız yükselecek ve siz bu dönemde moralli ve kendinizle barışık olacaksınız. Orjinal fikirlerinizi saldırganlıktan uzak bir şekilde ifade edecek ve uyumlu hoş görüntünüzle insanların size saygı duymaya devam etmelerini sağlayacaksınız. Sağlığınız da bu dönemde gayet olumlu olacaktır.

Merkür Genel Etkileri
8 Mart 2010 tarihinden itibaren sizin, öz burcunuzda (kova) da ilerlemeye başlayacak Merkür gezegeni iradenizi güçlü, bağımsız ve orjinal bir şekilde çevrenize iletmenizi sağlayacak mükemmel enerjiler sunmaya başlayacaktır. Sezgileriniz yolunuzu aydınlatacak ve zekanızla takdir kazanacaksınız. Görüntünüzdeki hoşluk güçlü sözel ifadenizle bütünleşerek sizin herkes tarafından beğenilmenizi sağlayacaktır. ifade tarzınız arabulucu, uzlaştırmacı ve biraraya getirici özellikte olacaktır. İstediğiniz her alanda bu gücünüzden yararlanarak insanları ikna edebilir ve kendi yolunuza çekebilirsiniz. Konuşmanız ve yazı yeteneğinizdeki farklılık bu alanlarda meslek sahibi olanlar için son derece faydalıdır. Zeki, meraklı ve sıradışı bir konuşma tarzı benimseyebilirsiniz. Arkadaşlarınızla ilişkileriniz yine bu dönemde sözel olarak güçlenecektir. İnsanları düşüncelerinizle biraraya getirebilir ve enerjinizle kendinize bağlayabilirsiniz. Hümanist düşünce şeklinizle yine topluma faydalı ve kendinizi başarılı kılacak konuşmalar yapabilirsiniz. İyi düşünülmüş bir hareket tarzınız olacak ve soğukkanlı davranışlarınızla en karmaşık şeyleri bile çözebileceksiniz. Aklınızla verdiğiniz her kararı uygulayacak ve mantıklı kararlarınızla da herkes tarafından takdir kazanacaksınız. Bu dönemde ikili ilişkinizle alakalı konularda da karşınızdaki insanı kendinize inandırabilir ve ne kadar olumlu düşündüğünüzü gösterebilirsiniz. Sinirli olmanıza neden olan konuların derinine inerek olayları daha mantıklı bir şekilde ele alabilir ve kendinizi stresten uzak tutabilirsiniz.

Venüs Genel Etkileri
18 Mart 2010 tarihine kadar, koç burcunda ilerleyecek Venüs gezegeni siz Kovaların iletişim konularında sözel olarak güçlenmenizi sağlayacak etkiler verecektir. Kendi fikirlerinizi hayata geçirecek ve çevrenizdeki kişiler de kabul ettirecek gücü bulacaksınız. Ayrıca yine bu süreçte yakın akrabalarınızla ilişkileriniz güçlenecek ve uyumlu halinizle onlarla aranızdaki sorunları rahatlıkla çözeceksiniz. Yine bu süreçte komşularınızla da gayet dostane ilişkiler geliştirebilirsiniz. Konuşma, yazma ve düşüncelerinizi iletme konularında ateşli bir girişime sahip olabilirsiniz. Tartışmalar yapıcı ve muhakkak ortak bir nokta oluşturucu şekilde gerçekleşecektir. Çevrenizdeki insanlar için her türlü destekte bulunabilir ve onların sorunlarında yanlarında olabilirsiniz. Bu dönemde ilişkisi olmayanlar yazma ve konuşma kanalı ile yeni bir kişiyle tanışabilirler. Ve yine bu nedenle şehirlerarası yolculuklar gündeme gelebilir. Etrafınıza karşı ahenkli, neşeli ve bir o kadar da sıcak davranışlarda bulunacak her türlü anlaşmazlıktan uzak kalmaya gayret göstereceksiniz. Bu dönemde görüşmelerinizde genel olarak aktif olmanız mümkündür. İyi ilişkilerinizi genel anlamda öncü enerjinize borçlu olacaksınız. Bu ateşli enerji sizin kendinizi en iyi şekilde ifade etmenizi sağlayacaktır. güzel sözlerle iltifatlar yaptığınız gibi size de aynısını karşı cinsiniz tarafından görebilirsiniz. Dikkatinizi çekecek ve aktif olan kişilerle biraraya gelecek ve seçtiğiniz partnerde de bu özelliği arayacaksınız.

18 Mart 2010 tarihinden sonra Boğa burcunda ilerleyecek Venüs enerjisi siz Kovaların, yuvanızda konforlu ve hoş ortamlar yaratmak adına çaba sarfedeceğini gösterecektir. Yuvanızda aktif olmaya çalışacak ve yenilikler sunmak için kimsenin fikrini almadan değişime gitmenizi sağlayacaktır. fakat bu düşünceniz pek itibar görmediğinden gerilim altına girebilirsiniz. Kimi kovalar bu dönemde aile bireyleriyle olan birtakım sorunlar nedeniyle başka bir ortamda yaşamak isteği içinde olabilirler. evde aradığınız mükemmellik duygusu nedeniyle para harcayabilir ve sonra zor bir durumda kalabilirsiniz. Aileleriyle yaşayanlar aradıkları uyum ve sevgiyi bulmaları zor olabilir. Yada sizin bağımsız olma isteğinize karşın onlar size ağır sorumluluklar verebilir ve sizin bunalmanıza neden olabilirler. Evli olanlar ise yuvaları adına yaptıkları harcama nedeniyle eşleri ile aralarında soruna neden olabilirler. Kimi kovalar ise eşleri tarafından fazla baskı görerek bağımsızlık duygularının tehdit edildiğini düşünebilirler. Siz her zaman özgürlüğünüze önem verdiğinizden eşinizin sizi aşırı sahiplenmesi nedeniyle bunalabilirsiniz. Ve bu nedenle genel anlamda kendi akrabalarınızla birarada olmaya daha fazla önem verebilirsiniz. (özellikle bu durum bayan kovalarda daha fazla görülebilir)

Mars Genel Etkileri
2010 Mart ayı boyunca, Mars gezegeninin sizin burcunuzda ilerleyişi doğal olarak kendinizi, dış dünyada gerek eylemlerinizle ve gerekse sıradışı verdiğiniz kararlarla olumlu bir şekilde göstermenizi sağlayacaktır. bu dönemde giyim tarzınızdan eğilimlerinize kadar herşeyde sıradışı ve orjinal etkiler olacaktır. Sizi yakından tanıyan yada tanımayan herkes sıradan olmayan hallerinizden etkileneceklerdir. Huzursuzluk yada yanlızlık duygunuz olmadan etrafınızdaki insanlarla iyi ilişkiler kurabileceksiniz.her yeni uygulamanın öncüsü olacağınız bu dönemde sizi taklit eden birçok kişi olacaktır. Onlara görüntünüz ve davranışlarınızla örnek olmak hoşunuza gidecektir. Zihninizdeki büyük düşüncelerinizi istediğiniz şekilde uygulayacak ve yeni girişimlerde bulunacaksınız. Özgür ruhunuzun istediği herşeye kavuşmak adına girişimleriniz olacaktır. kendi orjinalliğinize ve kendine olan inancınız bu dönemde mükemmel derecede artacaktır. Yeni bir değişime giderek saç şeklinizi yada rengi değiştirmek, giyiminizde daha çarpıcı renkleri tercih etmek bu dönemin etkilerinden olacaktır. Yaşamınızda yenilikler adına girişimlerde bulunma enerjinizin yüksekliği size farklı ortamlarda bulunmak fırsatı getirecektir. Bu dönemde karşı cinsi kolaylıkla etkileyecek bir görüntüye sahip olacaksınız. İlişkinizle alakalı yeni kararlar alabilir ve uygulayabilirsiniz. İlişkisi olmayanlar bu dönemde sıradışı bir kişiyle tanışabilir ve onun yoğun ilgisi karşısında keyifli bir dönem geçirebilirler.

Mutlu ve başarılı bir Mart ayı geçirmeniz dileğimle,

-*-*-*-*-*-*898689-*-*-*-

Yorumlar