2010 İkizler Burcu Mart Aylık Yorumu

2010 İkizler Burcu Mart Aylık Yorumu -,
Güneş Genel Etkileri
21 Mart tarihine kadarki süreçte, mesleki konularda adım atarken son derece dikkatli olunuz. Kariyeriniz ve başarıya ulaşma yolunuzda tuhaf olaylarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Güçlü bir idealizm sizi sarabilir fakat çok iyi düşünmeli, çok iyi araştırmalı ve sağlam olduğundan kesinlikle emin olduğunuz işlere adım atmalısınız. Hesapta olmayan bazı şeyler olmadık zamanda yada tam son anda sizi yolunuzdan geri tutabilir. Yada çok güvendiğiniz bazı şeylerin aslında ne kadar boş olduğunu anlayabilirsiniz. Siz önlem alırsanız tabiki birşey olması mümkün değildir. Enerjilerinizi doğru yönde kullanmanız son derece önemli olacaktır. bu dönemde sahne, tiyatro, psikolojik aktiviteler, reklamcılık ve ilaçlarla ilgili meslek gurupları için ideal zamandır. Aile büyüklerinizle aranızda mesleki kararlarınız açısından sorunlar çıkabilir. Sizin seçtiğiniz bir iş, onların kafasındaki imaja göre farklıdır. Sizin üzerinizde denetim uygulayarak yolunuzdan döndürmeye çalışabilirler. Onlara gerekli anlayışı göstererek, bu işin sizin için ne kadar önem taşıdığını ve kendiniz için önemli olduğunu izah etmeniz yararlı olacaktır. Ayrıca bu dönemde kendi görüşlerinizi fazlaca idealize ederek önemsiz gibi görünen aslında gerçek anlamda dikkat etmeniz gereken hususları gözardı edebilirsiniz. Bu süreçteki enerjilerin sizin dikkatinizi dağıtmasına ve yanlış kararlar aldırmasına izin vermeyiniz. Titiz bir şekilde araştırma yapmayı ihmal etmeyiniz.

21 Mart tarihinden sonraki dönemde ise, yukardaki konuları dikkate aldıysanız hedeflerinizi en yüksek seviyeye getirecek konuma gelmişsiniz demektir. İçinde bulunduğunuz şartlar daha olumlu hale geleceğinden siz de daha aktif girişimlerde bulunabilirsiniz. Şimdi öğrendiklerinizi herkesin yararına olacak şekilde düzenleyebilirsiniz. Güç kullanmak adına pek çok kişiden destek isteyebilir ve onlarla ortak amaçlar için biraraya gelebilirsiniz. Kendinizi gösterme isteğiniz öyle yoğundur ki, cesaretle herşeye adım atabilirsiniz. Çalışma ortamınızı genelde sizinle aynı görüşe sahip kişiler oluşturur. Birleşimden doğacak kuvvetle ileriye dönük hamlelerde bulunabilirsiniz. İletişim yeteneğiniz size birçok insanla biraraya gelerek olumlu çalışmalar yaptıracak gücü verecektir. Kendinizi sosyal organizasyonlarda yada faal ortamlarda en ön safhalarda görebilirsiniz. Toplum yararına yada toplum adına hareket etmekten yana olabilirsiniz. Sizden yaşça büyük kişilerle tanışmanız onların ortamlarında bulunmanız geleceğiniz açısından da gayet olumlu olacaktır. Liderlik gücünüz, girdiğiniz her ortamı renklendirerek öncülük yapmanızı sağlayacaktır. bu dönemde bilgi toplama, bilgiyi gerekli yerlere ulaştırma, haberleşme ve iletişim konularında favori zamandır. Sınırlamalardan uzak, yoğun bir çalışma temposu içinde olacağınızdan kendinizi yormamaya da özen göstererek gerekli adımları atmalısınız.

Merkür Genel Etkileri-,,
8 Mart tarihinde geri hareketini bitirecek Merkür gezegeninin güneşinizle olan uyumlu açısı sizin açınızdan renkli bir sürecin başlamasını sağlayacaktır. Düşünceleriniz, fikirleriniz sıradışı bir hale gelebilir. Sözel başarınız işte tam da bu esnada işinize yarayacaktır. Farklı ülkelerin insanlarıyla tanışabilir, iletişimde bulunabilir ilginç gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ani ve beklenmedik bir şekilde uzun yolculuklara çıkabilir, keşif duygunuz sayesinde birçok bilgiye ulaşabilirsiniz. Rüyalarınız gerçeği yansıtacak kadar renklenebilir, çok fazla zihinsel aktivite içine girebilirsiniz. Metafizik, ruhsal ve dinsel konular ilginizi çekmeye başlar. Yaşama bakış açınızda geniş bir dünya görüşü hakimdir. Yaşamın anlamı üzerine bireysel olmaktan ziyade tüm çevrenizi kucaklayan tarzda düşünebilirsiniz. Yanlız bu dönemde siz yine de, iyice araştırmadan herşeye hemen girişmek yerine gerekli doğru bilgileri edinmeye çalışınız. Özgürlük, eşitlik ve kardeşlik ülkünüzle tüm insanları kucaklamaktan yana düşünebilirsiniz. Sizinle aynı dinden, aynı dilden olmayan kişilerle tanışabilir, yeni farklı bakış açıları edinebilirsiniz. Bazılarınız bu dönemde ülkesinden ayrı bir yerde yaşamaya karar verebilir. Yine önemle üstünüzde durmanız gereken iyice araştırmak ve kesinlikle sizin yararınıza olacak işlere kalkışmak olmalıdır. Çünkü bu kararınızın sonucunda başarısız olursanız, sorumluluklarınız daha fazla artacak ve bu durum gerilim altına girmenize neden olacaktır.

18 Mart tarihinden sonraki süreçte ise, iletişim konularında mesleki faaliyetleriniz önemli bir yer işgal edecektir. Kimi zaman aşırı idealist yaklaşımlar, kimi zaman ise daha derin düşünmeye meyil gösterebilirsiniz. Bu iki düşünce şekli sizi gerilim altına sokabilir. Kaygısızlık veya size hiç uymayan aşırı duygusallık içinde garip bir psikolojik durum içine girebilirsiniz. Bazı zamanlar her şeyden elinizi çekmek isteyebilirsiniz. Bu durum sizin için çok ilginç olabilir. Çünkü siz her zaman iletişimden yanasınızdır. O nedenle mesleki olarak bir durgunluk ve aynı noktada kalma hali yaşanabilir. Patronlarınız sizdeki verimliliğin düştüğünü düşünebilirler. Bu etkileri hissettiğinizde biraz izin almak, dinlenmek iyi gelecektir. Bunu istemekten asla çekinmeyiniz. Eğer mesleğiniz müzisyenlik yada kitap yazma gibi birşeyse, bu dönem sizin için bir yükseliş gerçekleşebilir. İş başvuruları açısından belirsizlik halleri görülebilir. Tam herşey yoluna girdi derken bir anda herşey karışabilir. Yada siz aşırı bir iyimserlikle yanlış kararlar vererek, hiç te başarılı olmayacağınız bir işe girebilirsiniz. Hayal kırıklığına açık olduğunuz bu süreçte, adımlarınızı duygusal olmaktan ziyade gerçekçi olarak atabilirseniz sorun çıkmayacaktır. Kolay etki altında kalmadan, kimsenin sizi etkileyerek yanlışa sürüklemesine izin vermeden bilinçli ve mantıklı şekilde davranmaya özen gösteriniz.

Venüs Genel Etkileri-,,
18 Mart tarihine kadar sürecek ilk dönemde, duygularınızı ifade tarzınız ateşli ve tutkulu, her zaman elde etmeye yönelik ama bir o kadar da maymun iştahlı bir durum arzedebilir. İsteğiniz sadece aşk denilen duyguyu yaşamaktır, duygusal olarak belirli bir mesafede durur fakat yakınlaşıldığında ateşli davranışlar gösterebilirsiniz. Sahip olduğunuz an müthiş bir haz duygusu sarar ama tatmin olduğunuz andan itibaren o kişinin de, yaşadıklarınızın da önemi kalmamıştır. Birlikte olmak istediğiniz kişilerin çoğunluğu da sizinle aynı görüşte olan insanlardır. Bu cinselliğin daha fazla ön planda olduğu ilişkilerdir ve ileriye dönük olmaktan ziyade deneyimsel ögeler içerir. Özellikle kendinizden büyük, tecrübeli insanlarla daha fazla anlaşabilir ve onların sınırlayıcı olmayan tarzlarından zevk alabilirsiniz. Flört ilişkileri açısından bu dönem oldukça zengindir. Zevk ve konfora olan düşkünlüğünüz her halinizden bellidir. Bu dönemde ilişkisi olan burç mensupları partnerlerine karşı daha vurdumduymaz bir tavır alabilirler. Ve bu durumun yarattığı sorunları da konuşmaktan çekinerek, hiçbir şey yokmuş gibi davranabilirler. Tabiki bu haliniz karşınızdaki kişinin mutsuz olmasına sebebiyet verebilir. Öncelikle arkadaş ilişkisiyle başlayan daha sonra ise tensel zevklere dönüşen bir çok ilişki yaşayabilirsiniz. Bilinçli olarak bu sürecin farkında olunuz ve sağlam giden yapılarınıza zarar vermemeye çalışınız.

-,18 Mart tarihinden sonraki dönem ise, duyguların daha ciddiyet kazanmaya başlaması, gelir geçer ilişkiler içinde olmaktan ziyade sorumluluk almaya istekli hale gelmenize neden olabilir. Belki de önceki süreçte karşılaştığınız bir kişi sizi fazlasıyla etkilemiş olabilir. Ve bu durum beklenmedik bir şekilde değişmenize neden olmuş olabilir. Her zaman değişimden yana düşünen siz, yaşadığınız bu yoğun ilişkinin peşinden koşabilirsiniz. Gizli saklı köşelerde buluşmalar, gözlerden uzak görüşmeler ve yoğun bir duygusallık altında ilişkinizi ileriye dönük bir şekilde düşünmeye başlayabilirsiniz. Bu süreçte yaşanan ilişkilerin kalitesi tartışılmayacak kadar özel olacaktır. sizin gibi deneyimlere açık biri için yaşanacak ilişkinin çok özel bir anlam taşıyacağı kuşkusuzdur. Zevklerinizi yaşama konusunda gizli davranmaya fazlasıyla önem vereceğiniz bu süreçte, karşı cinsle olan bitenleri kimsenin duymasına izin vermezsiniz. Sanki ilişkinizi korumak ister gibisinizdir. Benliğiniz devreden çıkmışçasına etki altına girebilirsiniz. Erotizm gücünüz yükselir, hatta bazılarınız karşılıksız bir aşka yakalanabilir. İlişkilerin temelinde zengin bir fantazi dünyasının izleri görülür. Kendinizi büyülenmiş gibi hissedebilirsiniz. Yapınıza hiç uymayan tavırlar içinde olursunuz. Tutkulu konuşmalar, saatlerce süren duygu yüklü telefon görüşmeleri, romantik mesajlaşmalar ve birlikte gizli gizli buluşarak heyecan ve korkuyu aynı anda hissetmeler v.b duygular size müthiş bir haz duygusu yaşatacaktır.

Mars Genel Etkileri-,,
Mart ayı boyunca, kültürel anlamdaki tüm birikimlerinizi, yaşamınız adına yönlendirme isteğiyle dolu olacaksınız. Bağımsızlığınız ve sıradışı fikirlerinizle dikkat çekici olursunuz. Yabancı dil öğrenmeye aşırı istekli, yabancılarla kontakt kurmaya hevesli, yüksek öğrenim konularında heyecanlı etkiler altında hareket edersiniz. İnancınız için savaş verebilir ama bunu sadece kendi adınıza değil, tüm insanlık için düşünebilirsiniz. Yaşadığınız toplumun en iyi hale gelmesi sizin için çok önemlidir. Yeni arkadaşlıklar kurabilir ve bu kişilerle biraraya gelerek sohbetlerde bulunabilirsiniz. Yüksek okul için yurtdışını tercih edebilir girişimlerde bulunabilirsiniz. Sosyal, felsefe ve dini konular dikkatinizi çekebilir. Uzun vadeli hedeflere yönelerek kafanızın içindeki planlarınızı uygulamaya başlayabilirsiniz. Birdenbire başlayan gönül ilişkileri yaşayabilirsiniz. Ve bu ilişkilerin temelinde arkadaşlık ülküsü bulunur. Uzun yolculuklara aniden çıkabilir ve uzun bir dönem orada kalmayı düşünebilirsiniz. Teknolojiden oldukça fazla yararlanabilir, bilgi işlem konusunda bir kurs programına katılabilirsiniz. Bu dönemde farklı inanışları keşfedebilir ve bunu etrafınızdaki insanlarla paylaşabilirsiniz. Sorunlara orjinal bir şekilde yaklaşır ve geleneksel olmaktan ziyade modern düşünce tarzıyla çözmeye çalışırsınız. Geniş görüşleriniz bazı kişiler tarafından yadırgansa da, siz ödün vermeden uygulamaktan yana olabilirsiniz.

Yeni ve bilinmedik yöntemlere merak sarabilir, ilgilendiğiniz konularda çağa uygun yöntemleri uygulamaktan yana olabilirsiniz. Acil durumlarda ve olaylarda çabucak tepki gösterebilirsiniz. Sabırsızlık tahammülsüzlük gibi dürtülere sahip olabilirsiniz. Bu dönemde süprizler ve beklenmedik haberler alabilir ve olumlu anlamda gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Mutlu ve başarılı bir Mart Ayı geçirmeniz dileklerimle,

Yorumlar