2010 Boğa Burcu Mart Aylık Yorumu

2010 Boğa Burcu Mart Aylık Yorumu -,,
Güneş Genel Etkileri-o
21 Mart tarihine kadar ki süreçte, kimlik duygunuzu en iyi şekilde ifade ettiğiniz alan, arkadaşlık ilişkileriniz ve oluşturduğunuz grup içi faaliyetleriniz olacaktır. Ortak bir amaç çerçevesinde yeni arkadaşlıklar kurabilir ve girişimlerde bulunabilirsiniz. Siz, sahip olduğunuz herşeyi fazlasıyla önemsediğiniz için, dikkat ettiğiniz en önemli şey, güvenilir ve sağlam adımlar atmak ve buna değer olmasına özen göstermek olacaktır . Çünkü birşeyi elde etmenin kolay olmadığını ve bu yüzden de risk almamak gerektiğini en iyi bilen kişi sizsiniz. Ve siz bu süreçte birlik ve beraberlik adına, rahatınızdan ve zamanınızdan fedakarlık ederek, elinizden geleni yapmaktan kaçınmayacaksınız. Çünkü dost eli uzattığınız kişilerin birgün sizin için de bu yardıma koşacaklarının bilincindesiniz. Ayrıca, yapınızda bulunan üretkenliği çevrenizdeki insanların görmesi size haz duygusu yaşatacaktır. Bu dönemde hedeflerinizin üstüne sabırla yürüyecek, yılmadan yorulmadan çalışacaksınız. Size ilerde desteği olabilecek insanlarla tanışmak ve yakın görüşmelerde bulunmak, bir yardımlaşma ağı kurmak ta yine sizin kazanmaktaki hünerinizin bir göstergesi olacaktır. Kısaca bu süreç, geleceği düşünerek yeni çevre oluşturmak ve yeni insanlar kazanmak amaçlı geçecektir.

21 Mart tarihinden sonra, kişisel kararlarınızı uygulama yada kafanızın içinde düşündüklerinizi yürürlüğe koyma konularında eylemsel olmaktan ziyade geri planda kalmayı tercih edebilirsiniz. Bu durum sizin gibi sağlam adımlar atmayı seven kişiler için zorlu bir süreç olmaktan ziyade, kendinizi yeniden düzenlediğiniz, yapacaklarınızı kafanızda kurgulayacağınız bir dönem olarak geçecektir. Çünkü siz herhangi birşeye adım atmadan önce uzun uzun düşünmeyi her zaman benimsemiş bir insansınız. Bu dönemde düşündüğünüz işlerde, daha önce başarılı olmuş kişilerle ilgili araştırmalar yaparak onların hangi yöntemleri izlediklerini öğrenebilirsiniz. Şaşırtıcı yeniliklerden ziyade klasik bir yol izlemek gerektiğine karar verebilirsiniz. Sizin için anlamını çoktan yitirmiş bazı kişi yada olguları devre dışında bırakabilirsiniz. Derinliklerinize çekilerek kendinizi yeniden gözden geçirebilir eksik kaldığınız durumlar için kendinizce önlem alabilirsiniz. Kendinizi aşma anlamında alternatif yollar arayabilir, nasıl daha başarılı olabileceğinizi yine bu süreçte belirmeye başlayabilirsiniz. Ne kadar çok şeye sahip olursanız o kadar güç sahibi olacağınızı düşünebilir, maddi durumunuzu güçlendirmek adına strateji geliştirebilirsiniz. Bundaki amacınız prestij sağlamak olacaktır. Bazı burç mensupları damak zevkleri ve yemek alışkanlıkları nedeniyle bu dönemde aşırı bir kilo alabilir ve verebilmek için tıbbı bir kontrolden geçebilirsiniz.

Merkür Genel Etkileri-p
8 Mart tarihinde sona erecek Merkür geri hareketinden sonra, odak noktanızı mesleki konulardaki girişimleriniz ve patronlarınızla aranızdaki iletişim oluşturacaktır. Toplum hayatınızdaki yerinizi belirleyen her türlü meselede algılama gücünüz ve zekanız ayrıca sözel kabiliyetiniz önemli bir yer tutacaktır. Yeteneklerinizi ve becerikliliğinizi bulunduğunuz işinizde yada yeni bir iş girişimde kullanmanız sizin için olumlu olabilir. Bu dönemde iş başvurusunda bulunanlar genel anlamda özgürce kendilerini ifade edecekleri sıradışı bir işi tercih edeceklerdir. Siz her ne kadar geleneksel yöntemlerle çalışmayı seven biri de olsanız bu süreçte sıradışı yada orjinal yöntemlere başvurabilirsiniz. Bu çevrenizdeki kişiler tarafından çok ilginç karşılanabilir. Ya da siz bir anda başka bir iş kolunu tercih ederek o alanda faaliyet göstermeye de kalkabilirsiniz.

Yine bu süreçte sizinle aynı görüşte olan dostlarınızdan işinizle ilgili konularda yardım isteyebilir veya siz de onlara yardımcı olabilirsiniz. Ekip ruhu içinde hareket ederek mesleki girişimlerde bulunmak, bireysellikten ziyade birleşimci bir düşünceyle hareket ederek daha fazla verim almak isteğiniz de yine bu sürecin enerjisi olarak görülebilir. Danışmanlık, halkla ilişkiler, entellektüel birikimlerin kullanıldığı iş alanları veya organizatörlük gibi meslekler için de gayet olumlu enerjiler mevcut olacaktır. Bu süreçte herşeyin biranda hızla gelişmesi söz konusu olabilir. Fakat siz Boğa burcu mensubu olarak yine temkinli hareket edeceğinizden bir uyarıda bulunmaya gerek yoktur. Sizin dikkat edeceğiniz konu, yeniliklere açık olmayı ve çağdışı yöntemlerden uzak durmanız olabilir.

Venüs Genel Etkileri-o
Yönetici gezegeniniz Venüs Mart ayında, siz boğa burçları için gerçekten çok güzel bir dönemi başlatacaktır. Yaşama bakışı açınızda iyimserlik, kendinize olan güveninizde yükselme ve çevreniz tarafından farkedilme enerjileri altında olacaksınız. Konforunuz ve lükse olan eğiliminizdeki artış, bütün bunlara sahip olma isteğinizi de doğal olarak yükseltecektir. Aşk ilişkiniz genel olarak güven ve kararlılık dolu bir ay geçireceksiniz. Sevdiğiniz kişiyle aranızdaki uyum duygusunun yükselişi doğal olarak ilişkinizi de güçlendirecek ve sorun teşkil eden konuları tek tek gözden geçirerek çözümleyeceksiniz. Tensel ve fiziksel yakınlığınızın artışı sayesinde beraberliğinizin tutku yönü de yükselecektir. Birbirinize karşı sadık davranacak ve birbirinizden başka bir kişiyi arzu etme gibi bir durum oluşmayacaktır. Eğer ilişkinizden memnun ve mutlu iseniz bu dönemde gözünüzün bir başka kişiyi görmesi mümkün değildir.

İlişkisi olmayan Boğalar ise bu dönemde yeni bir kişi ile tanışabilir ve uzun süreli bir beraberliğe adım atabilirler. Bayan boğalar bu dönemde cazibeleriyle ve hoş görünümleriyle karşıt cins tarafından fazlasıyla beğenilir ve arkadaşlık teklifi alabilirler. Bay boğalar ise karizmatik görüntüleri ve sağlam duruşlarıyla kadınların dikkatini çekerek güzel ilişkiler yaşayabilirler. Bütün boğalar genel anlamda çok güçlü yakın bağlar kurma isteğinde olacaklardır. Pırıl pırıl parlayacak ve sizi kıskanan gözlerle karşılaşacaksınız. Sağlıklı ve zinde oluşunuzla el attığınız tüm girişimlerinizi başarıyla sonuçlandıracaksınız. Bu dönemde uzun süredir birliktelik yaşayanlar evlilik kararı alabilir ve ilişkilerini ciddiyete dönüştürebilirler.

Mars Genel Etkileri-o
Mart ayı boyunca aktivite gezegeni Mars’ın güneşinizle olan zorlu açısı iş hayatınız ve mesleki konumunuzla alakalı girişimlerde sizi hem zorlayacak hem de başarılı olmak adına itekleyecektir. Çevrenizdeki kişilere karşı kimi zaman öfke kimi zamansa hiddet içinde davranışlar gösterebilirsiniz. Bunun en büyük nedeni sizinle aynı fikirde olmamalarıdır. Sizin işinizle ilgili konularda izlediğiniz yöntemler fazlasıyla sıradışı bulunabilir. Evet sizin için de bu dürtüler yenidir. Siz de her zaman güvenilir ve doğruluğu kanıtlanmış yöntemlerle çalışmaktan yanasınızdır ama düşündüğünüz işler için artık daha farklı yöntemler uygulamak gerektiğini anlamış bulunmaktasınız. Ve eğer bu adımı gerçekleştirmezseniz aynı noktada kalabilir gelişim sağlamayabilirsiniz. O nedenle şimdi zincirlerinizi kırma vaktidir. Ve her ne pahasına olursa olsun kendi sesinizi ve adınızı duyurmaktan yanasınız. işte tüm bunların ışığında gerçekten enteresan bir mart ayı sizi beklemektei
,-
Bu dönemde anlaşmazlıklar, hüsranlar veya engeller yaşansa bile asla yolunuzdan dönmeyiniz. Fakat ilişkilerinizi de bozacak hırslardan yada çatışmalardan elinizden geldiğince uzak durmaya çalışın. Her zaman sakin ve olgun düşünce yapısında olduğunuzdan bunu gerçekleştirmek zor olmayacaktır. Bencil çatışmalardan ziyade tüm enerjinizi işlerinizle ilgili girişimde kullanınız. Yöneticiler ve otoritelerle, özellikle sizden üst pozisyondaki herkesle iyi geçinmeye çalışınız. Tartışmadan, güzellikle fikirlerinizi uygulayın ve planlarınızı uygun bir dille anlatmaya çalışın. Acil durumlarda olaylara hemen tepki vermektense herkesin yararına olacağını çevrenize ispat ediniz. Bu dönemde teknoloji ve bilimsel konularda ciddi atılımlarda bulunabilirsiniz. İş başvurularınızda ise orjinal fikirlerinizi uygulayacağınız alanlara yönelin. Keşfetme duygunuzun yüksekliği size her konuda bilgi sahibi olmanız için enerji verecektir. Kültürel birikiminizi sağlam iradenizle birleştirerek olumlu gelişmeler için adım atmaya özen gösteriniz.

Mutlu ve başarılı bir Mart ayı geçirmeniz dileğimle,

Yorumlar