2010 Balık Burcu Mart Aylık Yorumu

2010 Balık Burcu Mart Aylık Yorumu-,
21 Mart 2010 tarihine kadar burcunuzda ilerleyecek olan Güneş enerjisi sizin kendinizi dış ortamlarda en olumlu şekilde ifade etmenizi sağlayacaktır. Bu süreç çoğunuz için doğum günü anlamı taşıdığından kişisel canlılığınız ve sağlığınız olarak ta mükemmel bir dönemi işaret etmektedir. Fiziksel yapınızın güçlenmesi sonucu ideallerinize ulaşma yolunda olumlu adımlar atmaya çalışmanız gerekir. Düşüncelerinizi uygulama fırsatları yakalayacağınız bu dönemde yaşamınız adına gerekli adımları atmalı, girişimlerde bulunmalı ve hedeflerinizi gerçek kılmalısınız. Dış görüntünüz itibariyle bu süreçte çevrenizdeki insanları etkileme gücü bulacaksınız. Tavırlarınızda eğilimlerinizde size has özellikleri güçlü bir şekilde gösterecek oluşunuz içsel olarak sizi huzurlu ve mutlu kılacaktır. Çevrenize karşı duyarlı, ilişkinize karşı sahiplenici ve her olaya müdahale gücünüzün yüksek oluşu da yine bu sürecin ödülüdür. Bu dönemde düşkün ve muhtaç olan kişilere karşı olan tutumunuz, sizin başkaları tarafından merhametli ve cömert bir kişi olarak bilinmenizi sağlayacaktır. Sezgi gücünüzün artışı, başınıza gelmesi muhtemel olaylar için size yardımcı olacaktır. görüntünüzde hülyalı bakışlar ve güzellik hakim olacak ve sizi görenler bir daha bakmak isteyeceklerdir. Duyarlılığınız yükselecek ve empati kabiliyetinizle karşınızdaki insanların ruh halini kolaylıkla sezebileceksiniz. Bu dönemde insanların sizi kandırması yada hayalkırıklığına uğratması mümkün olmadığı gibi kendinizi de böyle olaylardan koruyacaksınız. Bağımlılık duyduğunuz zararlı şeylerden uzak kalmak için gücünüz olacak zinde ve gayet keyifli bir dönem geçireceksiniz.

Doğum gününüzü kutluyorum. Umarım herşey bu dönemde ve daima istediğiniz gibi gerçekleşsin.



21 Mart 2010 tarihinden sonra Koç burcunda ilerleyecek Güneş enerjisi siz Balıkların parasal konularda girişimci olmanızı sağlayacak enerjiler sunmakta. Yaşamın maddi yanıyla pek ilgisi olmayan sizlerin bu dönemde bu enerjiden yararlanarak adım atmanızda fayda olacaktır. Bu dönemde yeteneklerinizi maddi kazanım için kullanmayı düşünmelisiniz. Para harcama konusunda dikkatli olmanızda fayda var. çünkü bu dönemde kazandıklarınızı kolaylıkla harcama isteğiniz olacaktır. daha sonradan zor duruma düşmemek için temkinli davranmaya özen gösteriniz. Zor günlerde bir kenarınızda üç beş kuruş olması gerektiğini biliniz. Yukarda da sözünü ettiğim gibi para kazanmanızı sağlayacak özelliklerinize konsantre olarak girişimde bulununuz. Belki de bu yöndeki bir girişim size ikinci bir gelir olanağı sağlayabilir. Elde etme isteğinizi doğru yer ve doğru zamanda bir hedefe kitlediğiniz zaman göreceksiniz ki, yaşamınızı da kontrol etmek kolay oluyor. Ve bu durumda kimseye maddi ve manevi yönde ihtiyaç duymanıza gerek kalmıyor.




Merkür Genel Etkileri


8 Mart 2010 tarihinde sona erecek Merkür geri hareketinden sonraki en önemli dönem siz Balıklar için 18 Mart günü başlayacaktır. Bu tarihten itibaren sizlerin burcunda ilerleyecek Merkür doğaldır ki, hem dikkatli olmanız gereken hem de olumlu kararlar verebilmek adına çaba sarfetmeniz gereken bir dönemdir. Merkür balık burcunda kişiye zararı dokunacak düşünme tarzı da getirdiğinden ne gibi etkiler sunabilir bir düşünelim. Öncelikle merkür balıkta kişinin fikirlerini fazla hayalci yaparak, gerçekçi şekilde düşünmesine engel olabilir. Yani sizin kafanızdaki düşünceleriniz gerçek hayata aktarıldığında uygulanması nerdeyse imkansız,, ütopik denilecek derecede uç boyuttadır. Oysaki yaşamda elle tutulur gözle görülür ve mantıklı yaklaşımlarda bulunmak gerekir. Bu nedenle yukardaki güneşin etkileri bölümündeki olumlu durumların ortaya çıkabilmesi için düşünceleriniz de buna dahil olması gerekir. Bu olmadığı takdirde elde ettikleriniz kalıcı olmaz ve siz çevreniz tarafından fazla hayalci görülebilirsiniz. Ayrıca sahip olduğunuz değerler mantıklı bir düşünce ile desteklenmediği için uzun ömürlü olmaz. Yapmanız gereken gayet iyi araştırarak,iyi düşünerek fazla acele etmeden, geç te kalmadan mantıklı ve olabilirlilik çerçevesinde olan girişimlerde bulunmaktır. Düşüncelerinizin bu dünyanın gerçekleri ile uyuşması lazım. Fazla iyimser düşünmek, bir ütopik hayalin peşinden gitmek ve kimsenin hiçbir işine yaramayacak işlerle uğraşmak size faydadan çok zarar getirebilir.




Venüs Genel Etkileri


18 Mart 2010 tarihine kadar Koç burcunda ilerleyecek Venüs gezegeni siz Balıkların, parasal konularda aktif hale geçerek girişimlerde bulunmanızı sağlayacak enerjiler sunacaktır. Sizlerin bu dönemde kesinlikle hedefleriniz adına atak ve girişken olmanız gerekir. Bu enerjiyle yaşamınız için gerekli olan maddiyatı kazanım yoluna gitmelisiniz. Bunu gerçekleştirirken her zaman olduğu gibi sonu belli olmayan yada boş şeyler için değil, gerçekten güvenilir ve sizin için yararlı olabilecek atılımlar yapınız. Sizler hayal dünyasının renkli insanları olarak ütopik şeylerden ziyade sağlam olan güvenliğiniz için kesinlikle gerekli olana yönelme konusunda ısrarlı davranınız. Bu etkili bir enerjidir ama doğru kullanılmazsa sorunlar da getirebilir. Fakat yerinde ve zamanında doğru bir girişim için kullanılırsa sizlerin atak olmanızı ve gerçek anlamda yararlı bir durum içine girmenizi sağlayacaktır. yine bu dönemde kazanılan paranın fazlasıyla harcanması da söz konusu olabilir. Oysaki ileriye dönük bir yatırım olarak düşünülürse gerçek anlamda size ivme kazandırabilir. Sabırlı olmalı ve elde tutmaya çalışmalısınız. Para ve güç bu dönemde kişide iktidar hırsı doğurabilir. Ama dozu ayarlanmış bir hırs her zaman için gereklidir. Giriştiğiniz herşeyin geçmişini ve geleceğini iyi hesap etmelisiniz. Kendinizi atılım yaptığınız konuda, herşeyi bilen insan olarak görmeden, yeri geldiğinde bu deneyimi yaşamış insanlardan öğütler alarak geliştirmelisiniz. Zor günler için bir kenara üç beş kuruş koymalısınız. Dünyanın binbir türlü halini olacağını düşünerek hem mücadele etmeli hem de ileriye dönük düşünmeyi ihmal etmemelisiniz.



18 Mart 2010 tarihinden sonra güçlü olduğu ve en faydalı etkilerini sunmaya başlayacak Venüs gezegen Boğa burcunda ilerlemeye başlayacak ve bu siz Balıklar için gerçekten olumlu bir dönem olacaktır. Güneşinizle olumlu etkileşimde olacak Venüs gezegeni özellikle yakın çevrenizle ilgili her durum için size kolaylıklar getirecektir. Kardeşlerinizle ilişkilerinizde sorunlar varsa bunlar düzelmeye başlayaca, genelde ev ortamında yaşayan Balıklar komşularıyla fikir alışverişlerinde bulunacaklar ve birbirlerine daha sıkı bağlanacaklar, destek vereceklerdir. Kısa yolculuklar yaparak size faydası olacak görüşmelerde bulunacak gerek işiniz gerekse özel hayatınızla ilgili değerli ve güzel şeylere kavuşacaksınız. Öğrenim hayatınızla ilgili sağlam ve ileri adımları gerçekleştirecek, derslerinizde daha başarılı olacaksınız. Öğretim hayatında bulunan sevgili öğretmenlerimiz daha iyi koşullarda olacaklar ve öğrencileriyle en güzel şekilde iletişim kuracaklardır. Parasal anlamda tüm girişimlerinizde ilişkileriniz sağlamlaşacak. Genel olarak maddi anlamda yapılacak her türlü girişim başarıyla sonuçlanacaktır. Yukarda da belirttiğim gibi doğru ve zamanında yapılacak her sağlam girişim için bu dönem en uygun zamandır.




Mars Genel Etkileri-oıoıo


Mart ayı boyunca Kova burcunda ilerleyecek Mars enerjisi Siz Balıkların öncelikle var olan sezgi gücünüzü yoğun bir şekilde kullanımınızı sağlayacaktır. Kendi iç dünyanızda yanlızlık isteğiniz çoğalabilir. Sizin için harekete geçirici enerjilerin yüksek olduğu bu dönemde doğal olarak sizin gibi fazla girişken olmayan insanların içine kapanması doğaldır. Fakat siz bu dönemde gerekli adımları atabilirseniz doğaldır ki, sonuçları da olumlu olacaktır. Mars enerjisini bu dönemde muhakkak hayatınıza geçirmeniz gerekir. Orjinal ve sıradışı fikirlerinizi gerek maddi alanda gerekse insan ilişkilerinde devreye sokmaya gayret ediniz. Bilinçaltınızdaki çözülemeyen sorunları biran önce kafanızdan çıkarmalısınız. Evhamlarınızı yenmeli ve gerçek hayatla uzlaşmaya çalışmalısınız. Dünya hayatının gereği olan maddi kazanımlar için atak olmaya gayret göstermelisiniz. Kendinizi kontrol mekanizmanızı güçlü eylemlerinizde devrede tutarak ama yeri geldiğinde de aktif davranarak hayatınızın kontrolünü elinizde tutmalısınız. Özgürlük ve bağımsızlığınızı, yaşamınızın gereklerini yerine getirerek elde etmelisiniz. Çevrenizdeki insanların sizi sürekli olarak kullanmalarına ve sömürmelerine izin vermeden öncelikle kendinizi düşünmeye çalışmalısınız. Psikolojik sorunlarınızı makul bir sınırda tutarak hayalci olmaktan ziyade, hedefleriniz için düzenlemeye çalışmalısınız. Sizi sürekli baskı altına almaya çalışan kişilere ve herşeyde çözüm bulmak için size başvuran kişilere yardımcı olmayı belirli bir sınır koyarak engelleyiniz. Gizli ve saklı ilişkilerinizde dikkatli olunuz. Sizin yaşamınıza yön vermenizi sağlayan girişimlerde durdurmaya çalışan insanlara gerekli zamanda dur demeyi bilmelisiniz. Artık hayatınızın iplerini elinize almanız gerektiğini bilerek adımlarınızı sağlam ve sağlıklı atmaya çalışınız.




Mutlu ve başarılı bir Mart ayı geçirmeniz dileğimle,

,-*9877-,*-*-*-

Yorumlar