2010 Aslan Burcu Mart Aylık Yorumu

2010 Aslan Burcu Mart Aylık Yorumu -,,
*Güneş Genel Etkileri*
21 Mart tarihine kadarki süreçte, kişisel kaynaklarınızı sizin dışınızdaki insanlarla paylaşım konusunda bencil bir tutum gösterebilirsiniz. Parasal konularda beklenmedik terslikler yada düşük enerji nedeniyle moralsiz olabilirsiniz. Para meselelerinde, vergiler yada krediler konusunda zorluklar yaşayabilirsiniz. Amacınız yeni bir adım atarak daha iyi bir yaşam seviyesi yakalamaktır. Size destek olan kişilerin de zor durumda olmaları sonucu siz beklediğiniz desteği almakta zorluk çekebilirsiniz. Ödemeniz gereken bazı borçlarınız gecikebilir. Tam bir dönüşüm arzusu yaşamak gayeniz vardır. Fakat bunun için adım atacak cesaretiniz az olabilir. Yada yenilik yapmak istediğiniz halde bunun önünde engeller oluşabilir. İçsel kargaşalar ve sizin dışınızdaki krizler sonucu eliniz kolunuz bağlı gibi bir bekleyiş sizi sarabilir. Sanki herşey sizin dışınızdaki bazı oluşumlara bağlıdır. Ve siz isteseniz de bu durumu yok edemezmiş gibi kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz. Sezgilerinizin gücünün artışı sayesinde siz de birçok şeyin nedenini hissediyor olabilirsiniz. Rüyalarınız öyle gerçeğe yakındır ki, merak ettiğiniz birçok şeyin cevabını rüyalar aracılığıyla öğrenebilirsiniz. Düş dünyanızın zenginliği bu dönemde fazlasıyla artış gösterir. Karşınızdaki insana baktığınızda ne düşündüğünü hemen anlayabilirsiniz. Bu sizi düşmanlıklardan yada kötülüklerden koruyacaktır. Mistizm yada ruhsallığı önem vermeye başlarsınız. Bilinmeyenleri öğrenmek, geleceğinizi bilmek dürtünüz çoğalır. Ayrıca bu dönemde zorlu geçen hayat şartlarınız nedeniyle kafanızı dağıtmak, gerçeklerden uzak kalmak isteğiyle uyuşturucu yada içki kullanımı başlayabilir. Cinselliğe olan ilginiz azalır hatta gereksiz bile görebilirsiniz. Yanlız bu dönemde kolayca baştan çıkarılma tehlikeniz vardır. Cazibeli insanlar ilginizi çekebilir. Her yalana yada baş döndürücü herşeye ilginiz artabilir. İsteğiniz sizi mutlu edecek, sorunlardan uzaklaştıracak birşeylerle uğraşmaktır.

21 Mart tarinden sonraki dönemde ise, zihinsel olarak şevkli ve son derece hareketli bir döneme adım atacaksınız. Güçlü fikirlerinizi çevrenizdeki insanlara anlatım isteğiniz yoğun olacaktır. Öğrenim hayatınızda başarılı olmak için kuvvetli bir dürtü hissedeceksiniz. Uzun seyahatler yaparak kendinizi geliştirme isteğiniz de bu dönemde artacaktır. Görüşleriniz genel anlamda yapıcıdır, herkesin fikrine saygı gösterir ve can kulağıyla dinlersiniz. İnançlarınız için savaş verir kavgayi bile göze alabilirsiniz. Yanlız bu konularda daima kendinizi haklı görmekten de uzak kalmaya dikkat etmelisiniz. Cesaretiniz bu dönemde girişimde bulunmanızı sağlayacak kadar yüksek olur. Kafanızın içindekileri gerçekleştirmek amaçlı girişimlerde bulunabilirsiniz. Bu dönemde yeni bir işe başlamak, mevcut işinizde başarılı olmak gibi istekler göze çarpabilir. Bu süreçte güneşinizle olumlu bir görünüm yapan Mars enerjisi, isteklerinizi uygulamanız için size gerçek anlamda olumlu bir destek sunacaktır. Sorunlarınıza çözümler bulmak, doğru kararlar almak ve uygulamak ta yine bu dönemde gerçekleşecektir. Uzun vadeli hedefleriniz için bu dönemi en iyi şekilde değerlendirmeniz yerinde olacaktır.

*Merkür Genel Etkileri*
8 Mart tarihinde sona eren Merkür geri hareketiyle birlikte sizin için de zihinsel aktivitenizi yönlendireceğiniz alan, ciddi birliktelik ve ortaklık konuları olacaktır. İlişkinizde aradığınız, karşılıklı anlaşma ve düşüncelerin paylaşımıdır. Bu paylaşımda eğer bir sorununuz varsa bu dönemde ilişkinizde de problemler görülebilir. Kafa birlikteliği kurabildiğiniz, karşılıklı olarak hoşlandığınız şeyleri beraberce yaptığınız bir ilişkiniz varsa, bu süreçte onunla olmak isteğiniz yükselecektir. Eğer ilişkiniz yoksa, bu dönemde düşüncelerinizi anlayacak ve kendi fikirlerini de size sunacak ve karşılıklı olarak anlaşacağınız kişileri daha fazla tercih edebilirsiniz. Sizin için karşı cinste görsellikten ziyade bu konu daha önemli olacaktır. Yine bu süreçte size kültürel olarak yardımcı olacak, birşeyler öğrenebileceğiniz yada öğretebileceğiniz kişilere yönelim arzusu yüksektir. Hayat ortağınızda aradığınız huzurlu bir iletişimdir. Bunun oluşmasının mümkün olmadığını düşündüğünüz kişilerden uzak durmaya çalışabilirsiniz. Yeri geldiğinde bir konu üzerinde tartışılması ve yeni bir bakış açısı yakalamaya çalışarak birbirinize faydalı olunması gerektiğini düşüneceksiniz. Kısaca bu süreçte sizi gerçek anlamda anlayacak birine ihtiyaç duyarsınız. İş ortaklığı konularında da arzunuz, ortak bir amaç çerçevesi içinde fikirlerinizi uygulayacağınız ve herkesin kendince tecrübe ve bilgisini ortaya koyduğu kişilerle iş yapmak olacaktır.

*Venüs Genel Etkileri*
18 Mart tarihine kadar sürecek Venüs gezegeninin Koç burcu sürecinde siz Aslanlar, aşk konusunda daha maceracı düşünmeye başlarsınız. Yeni insanlarla tanışmak, biraraya gelmek ilginizi çekebilir. Sevgiyi hayatınızın ana kaynağı olarak görebilirsiniz. Hayatın zorlukları olmasına rağmen yaşamınızda birinin olması, onunla paylaşım içinde olmanın insana güç kattığına kanaat getirebilirsiniz. Kimileriniz haritanızdaki etkiye göre bu süreçte bulunduğunuz şehir dışında biriyle beraberliğe başlayabilir ve bu nedenle de sürekli seyahat edebilirler. Kimileriniz ise beraber olduğu kişiyle birlikte seyahate çıkabilirler. Bu dönemde ilişkilerde sadakat konusunda sorunlar çıkabilir. Maceracı heveslerinizin artışı nedeniyle tek bir kişiye bağlı kalmaktansa daha fazla insan tanımak isteğiyle ilişkilere girebilir fakat bir o kadar da çabucak sıkılabilirsiniz. Genel anlamda kendinizi ifade etmekten hoşlanan bir burca sahip olduğunuz için, ilişkiler aracılığıyla da kendinizi tanıtma ihtiyacınız yoğun olacaktır. yanlız bu ilişkiler temeli sağlam olmaktan çok gelir geçer tarzda beraberliklerdir. Ve ciddiyete dönüşmesi ise mümkün değildir.

18 -Mart tarihinden sonraki süreçte ise genel olarak otoriter özelliklerde ve mevki sahibi kişiler daha fazla dikkatinizi çekmeye başlar. Yeni başladığınız bir işte biriyle karşılaşabilir yada daha önceden ilginizi çeken kişiyle ilişki kurabilirsiniz. Genelde tercih ettiğiniz kişiler çalışan kesimdir. Kendi sorumluluğunu almış, toplumsal açıdan saygınlığı olan ve hayatını kurmuş olan insanları takdir eder ve beğenirsiniz. Ayrıca bu dönemde beraberliğinize fazlasıyla değer vermeye başlarsınız. Uyumlu ve huzurlu bir ilişki arayışında olursunuz. Zevklerinize ve eğlence anlayışınıza uyum sağlayacak ve herhangi bir yerde birlikte göründüğünüzde hayranlık uyandıracak bir beraberlik arayışınız vardır. Gezmek, eğlenmek ve tensel olarak paylaşımda bulunmak size zevk verir. Karşınızdaki kişinin güzelliği yada karizması sizin için önemlidir. İnsanların bakışlarının üzerinizde dolaşmasından haz duyarsınız.

*Mars Genel Etkileri*
Mart ayı süresince özgürlüğünüz ve bağımsızlık duygunuzda sıradışılık yada orjinallik görülecektir. geleneklere uymayan davranışlarınızla ilgi uyandırırsınız. Sizi bağlayan yada yönlendirmeye kalkan insanlara karşı sert tepkiler verebilirsiniz. Genel anlamda yaşamınızda değişimler yapmak isteğiniz yoğun olacaktır. Kafanızın içindeki yaşam görüşünüze göre hayatınızı şekillendirmek niyetinde olursunuz. Özellikle aktif olduğunuz alan ilişkilerinizdir. Benzersiz ve orjinal kişilere karşı meyilli olursunuz. İstediğiniz sıradan olmayan kişilerdir. Davranışlarıyla sizden farklı görüşlere sahip kişilerle birlikte olarak kendinizi tamamlamak niyetinde olursunuz. Siz herşeyi mantıkla ele alan birisi iseniz, duygusal kişileri daha çok tercih edersiniz. Bu süreçte yaşamınızı yeniden yönlendirmek amacıyla çok farklı girişimlerde bulunabilirsiniz. Bunlar her zamanki kararlarınızdan farklıdır. Rutin bir hayatı yaşarken birdenbire maceracı tarzda davranırsınız, fazlasıyla hareketli bir yaşamınız varsa daha sakin yaşamaya çalışırsınız. Her ne olursa olsun davranışlarınızda değişim göze çarpacaktır.
-,*
Mutlu ve başarılı bir Mart Ayı geçirmeniz dileklerimle,-

Yorumlar