2010 Akrep Burcu Mart Aylık Yorumu

2010 Akrep Burcu Mart Aylık Yorumu -,
Güneş Genel Etkileri-
21 Mart 2010 tarihine kadar sürecek dönemde Güneşin Balık burcundaki ilerleyişi siz Akrepler için olumlu enerji anlamı taşıyacaktır. Bu dönemde yaratıcılık ve kendinizi ifade enerjiniz yüksek olacaktır. Çevrenizde popüler olmak ve değer görmek, kendinizi en iyi şekilde ifade edebilmek sizin için önem taşıyacaktır. Aşk ilişkileri açısından gerçek anlamda olumlu enerjilere sahip olursunuz. Karmaşık hiçbir durum oluşmaz ve ilişkinizin keyfini çıkarırsınız. Romantik ortamlar yaratır ve sevginizi karşınızdaki insana sunduğunuz gibi aynı karşılığı görürsünüz. Ayrıca bu dönemde sorunlar çözüme kavuşur ve sevdiğiyle ayrı olanlar tekrar biraraya gelebilirler. Aşka bakış açınızda karşılıklı fedakarlık ve adanmışlık vardır. Birbirinize karşı sadakatle davranır ve ilişkinizi korumaktan yana olursunuz. İlişkisi olmayan akrepler, bu dönemde karşılarına çıkan kişiyle aşkın en güzel yönlerini paylaşabilirler. Yaratıcı ve etkileyici davranışlarınızla karşınızdaki insanı cezbeder ve kendinize bağlayabilirsiniz. İlişkiye macera gözüyle bakmaktan çok büyülenmişcesine uzun yıllar sürdüreceğinizi düşünürsünüz. Karşınızdaki kişi yıllardır beklediğiniz kişi gibi gelebilir. Siz bu olumlu etkileşimler olmasına rağmen yine de temkinli davranarak gerçeklerden uzak kalmamaya özen gösteriniz. Bu süreç bittiğinde gördüğünüz kişinin bir hayal olduğunu anlamanız da mümkün olabilir. Aşkta kendinizden geçmeye hazır olduğunuz bu dönemde karşınızdaki insan tarafından büyülenmiş gibi olabilirsiniz. İlişkisinde sorunlar olanlar ise bunları bir tarafa bırakarak aşkı yaşamaktan yana olabilirler. fakat süreç bittiğinde anlarlar ki, problemler devam ediyor. Siz bu olumlu enerjileri karşılıklı yanlışlarınızı yada eksik kaldığınız yönlerinizi tamamlamaya çalışarak ve beraberliğinizi olumlu bir hale getirerek değerlendirirseniz çok daha iyi olacaktır.

21 Mart 2010-dan sonraki dönemde Koç burcunda ilerlemeye başlayacak Güneş enerjisi siz akreplerin gündelik iş ve sağlık evinizde etkin olmaya başlayacaktır. Etrafınızdaki insanların çıkar düşkünlükleri ve sizi kendilerine rakip görerek üstünlük sağlamaya çalışmaları karşısında üzüntü duyabilirsiniz. Kendinizi ve bugüne kadar oluşturduklarınızı korumak adına mücadele etmeniz gerektiğini düşünürsünüz. Fakat bu mücadelede her zaman başarıyı ve gücü önemsediğiniz için yenilmekten yada alt edilmekten hoşlanmayacağınız için çevrenizdeki insanlar ile aranızda sürtüşmeler oluşabilir. iş hayatınızda gayret göstermeğe devam ederek, yorulmadan dinlenmeden çalışmak isteğiyle dolusunuzdur fakat birlikte çalıştığınız kişilerin sinirli ve sabırsız halleri sizi fazlasıyla rahatsız edebilir. İyi niyetle yaklaştığınız halde bu insanlar tarafından hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Sabırsız, aceleci ve dayatmacı oluşları sizi yürekten yaralayabilir. Ekip arkadaşlarınız tarafından fazla güçlü yada otoriter olmakla suçlanabilirsiniz. Tedbirsiz, sabırsız kişiler işlerinin gereklerini sizin kadar samimiyetle yerine getirmezler. Kavgacı ve hesapçı davranışlar sinirinizi bozabilir ve sağlık olarak ta kendinizi kötü hissetmenize neden olabilir.

Merkür Genel Etkileri
8 Mart 2010 tarihinde sona eren Merkür geri hareketi siz Akreplerin, yuvanızla alakalı meselelerde zihinsel olarak aktif olmanızı sağlayacaktır. İşle ilgili tüm detayları evinizde çalışmak ve içsel güvenliğinizi sağlama adına evinizle alakalı meseleleri tekrar ele almak isteği doğuracaktır. Kimi Akrepler bu dönemde edebiyat veya yazım alanında başarılı çalışmalara imza atabilirler. Yeni bir roman yada yeni bir yayınla ilgili dökümanları toparlama yada yayımcı kurumla bağlantılı meseleler için araştırma yapma bu dönemin etkin enerjisidir. Bu süreçte yeni bir ev almayı düşünebilir ve ailenizle bu konu üzerinde düşünebilirsiniz. Kimi Akrepler ise bu süreçte yeni bir eve taşınabilir yada evlerinde değişim yapabilirler. Amacınız kendinize en uygun bir ortamı düzenlemektir. Bu arada beklenmedik sürpriz gelişmeler de yaşanabilir. Aile büyüklerinizden biri sizinle bir müddet beraber yaşayabilir yada siz bir aile büyüğünüzün yanına taşınabilirsiniz. Eviniz bu dönemde çalışma alanı haline dönüşebilir. Mesai saatlerinde bitirmeye vakit bulamadığınız işlerinize evde devam edebilirsiniz. Evinizi iş yeri gibi kullanabilir ve daha rahat bir ortamda olması dolayısıyla tercih edebilirsiniz. Kimileriniz beklenmedik bir anda evden taşınmak zorunda kalabilir yada kira ile alakalı bir meselede bir sorun yaşayabilirsiniz.

Venüs Genel Etkileri
18 Mart 2010 tarihine kadar Koç burcunda ilerlemeye devam edecek Venüs gezegeni siz Akreplerin, iş hayatıyla ilgili konularda çalışkan ve gayretli olmanız gerektiğine işaret etmekte. Kesinlikle dinamik ve aktif olmalı, gergin veya negatif olacağınız ortamlardan uzak durmaya özen göstermelisiniz. Bu süreçte, birlikte çalıştığınız kişiler sizin değişik özellikleriniz dolayısıyla, sizinle aralarında bir iletişim kuramadıklarını belirtebilirler. Sizin hırsınız ve çalışma gücünüzün ve isteklerinizin yoğunluğunun ve işinize duyduğunuz önemin yüksek oluşu, onlarla aranızda sorun oluşturabilir. Ve bu nedenle sizin gücünüze karşılık sizi ezmek adına üstünüzde hakimiyet kurmaya kalkabilirler. Bu sizin için üzücü bir durumdur. Ve bu nedenle çoğu zaman iş ortamından uzak durmaya çalışabilir, olanak bulduğunuzda işlerinizi evden yürütebilirsiniz. Eğer böyle bir şansınız yoksa problemler oluşabilir. İşyerinizdeki insanların kendi aralarında oluşturdukları gruplara katılmakta zorlanabilir, kendinizi onlara nasıl kabul ettirmeniz gerektiği konusunda düşünebilirsiniz. Bu durumda kendinizi sizi sevmeyen insanlarla birarada olduğunuzu düşünebilirsiniz. Kendinizi, bunların üstünde durarak tedirgin etmek yerine her zamanki gibi işinize hırsla sarılmanız faydalı olacaktır. Girişken, hırslı, kararlı olmaya çalıştğınız için kimsenin size birşey demeye hakkı yoktur. Sakın kendinize olan güveninizi kaybetmeyiniz. Karşınızdaki insanlar bu süreçte üstünüze gelseler bile siz, başarılı çalışmalarınızla onlara gereken cevabı veriniz. Hep ileriye doğru gitmek adına kararlı olunuz. Tedbirsizlikten, sabırsızlıktan ve alınganlıktan uzak durunuz. Bütün bunların üstünde durduğunuz müddetçe sağlık sorunları da yaşayabilirsiniz. Genel anlamda sakin bir insan olduğunuz halde, birdenbire kendinizi tutamayarak, önceden sesinizi çıkarmadığınız konularda sert tavırlar almaya kalkarsanız bilin ki, bundan en fazla üzülecek olan sizsiniz. En iyisi bu kısa süreyi yarım kalmış işlerinizi tamamlamak ve görevlerinizi düzenli bir şekilde yerine getirerek bitirmeye çalışın.

18 Mart 2010 tarihinden sonraki dönemde ise Boğa burcunda ilerlemeye başlayacak Venüs gezegeni siz Akreplerin ilişkileri hakkındaki bir karar ve dönüm noktası anlamı taşıyabilir. Bu süreçte ilişkiniz bazı testlerden geçebilir, nasıl bir birliktelik yaşıyorsunuz, sorunlarınız neler, temeli kuvvetli mi, sorunlarınıza rağmen aranızdaki iletişim ne yönde, ilişkinizin sizin yüreğinizdeki anlamı ve niteliği nedir? Bütün bunların gerçek anlamda cevaplanacağı bir sürece şimdiden hazır olun. Çünkü bu dönem duyarlılığın en yüksek olduğu zamandır. Karşınızdaki insanla aranızda çıkacak olan zorluklar aslında her ikinizin de sevginize bakış açınızı ve önemini göstermektedir. Her ikinizin de kişiliği birbirinden ayrı olsa da, siz ortak bir nokta oluşturarak sevgi birliği kurabiliyor musunuz? Yoksa her iki taraf ta birbirine kendi egolarını mı dayatıyorlar. İşte bütün bunların cevabı bu dönemde alınacaktır. Ve siz yada karşınızdaki kişi bir karar almak durumunda kalabilir. Bu bir bakıma ilişkinin olgunlaşması anlamı taşır. Eğer sağlam temellere oturmuşsa büyük bir olasılıkla devam edecektir, tam tersi durumunda sona erebilir. İlişkisi olmayan Akrepler ise bu dönemde kendilerinden farklı bir kişiyle tanışabilir ve yeni bir ilişkiye adım atabilirler. Bu süreçte kimileriniz evlilik kararı alarak yeni bir hayata adım atabilirsiniz.

Mars Genel Etkileri
Mart ayı boyunca Kova burcunda ilerleyecek Mars enerjisi siz Akreplerin kendi iç dünyanızda düşüncelerinizi özgürce sunmak isteği içinde olmanızı sağlayacaktır. Duygusal güvenliğiniz genel anlamda aileniz ve yuvanızla ilgili konularda gerçekleşecek olumlu gelişmelere de bağlı olacaktır. Aile çevrenizde gerilim veya kişiler arasında bazı problemler oluşabilir. Bu problemlerin temelinde sizin onlar üzerinde hakimiyet kurma isteğiniz etkin olabilir. Kimi zaman mesafe oluşturan ilişki tarzınız, kimi zaman yönetim isteğinizin neden olduğu hükmetmeye kadar varabilir. Güçlü duygularınızın kabulü ve onaylamasından yana olduğunuz için bunu tersi bir durum oluştuğunda doğal olarak tepki verebilirsiniz. Eviniz kimi zaman çalışma alanınız gibidir. Hem duygusal yönden hem de iş anlamında yoğun bir süreç geçirdiğiniz için karşınızdaki insanların sizi anlamamaları halinde sorunlar oluşacaktır. İçinizde biriktirdiğiniz bazı olumsuz duygular bu süreçte ortaya çıkabilir. Aşırı enerjinizi ev içi düzenlemeleri ve işinizle ilgili çalışmalarda kullandiğınız takdirde kendinizi daha rahat hissedebilirsiniz. Özellikle bu sorunlar aileleriyle yaşayan Akreplerde daha etkin olabilir. Büyükleriniz sizin üzerinizde denetim uygulayabilirler ve siz de bu durumda beklenmedik tepkiler verebilirsiniz. Bazı tartışmalı durumlar yaşanabilir. Ani kararlar vermekten ve ani tepkiler göstermekten, işiniz yada başka nedenli olan sinirli hallerinizi yuvanızda göstermekten uzak durmanızda faydalı olacaktır.

Mutlu ve başarılı bir Mart ayı geçirmeniz dileğimle,

Yorumlar