MSN’inizi Nasıl Farklı gösterirsiniz

MSN’in standart görünümünden sıkılanlar için müthiş öneri: Bu araçlarla yapamayacağınız iş yok-
Temalar ile Windows Live Messenger'ı görsel açıdan süsleyebilirsiniz. Sizlere masaüstünüzü yeniden tasarlamanız için ilgi çekici temalar ve ikonlar sunacağız.

Live Messenger 2009'a yeni bir görünümle parlamasını istiyorsanız şunları yapmalısınız-

Öncelikle Messenger Plus Live eklentisini indirin. Bu eklenti kurulduktan sonra tema desteği geliyor, zira Live Messenger'ın kendisi yeniden görsel programlama yapılmasına izin vermiyor.

Sonrasında en iyi Live Messenger temalarının bulunduğu ZIP paketini indirin ve PLSK-dosyalarından bir tanesini seçin. Temaya çift tıkladığınız tema aktarımı yapılır-, bunun olması için Windows Live Messenger'ın açık olması gerekiyor. Programı yeniden başlattığınızda yeni görünümüyle açılır. Messenger Plus özelliklerinde temaları yönetebilir ve değiştirebilirsiniz.

En popüler ikonlar
Daha ileriye gitmek isteyenler Live Messenger'ı rengârenk görüntü resimleriyle süsleyebilir.

Bunun yanı sıra sizlere seçilmiş ikonlardan oluşan ve Live Messenger için hazırlanan ücretsiz bir ikon seti de sunuyoruz. Arkadaşlarını ve yakınlarını sıra dışı konuşma pencereleriyle şaşırtmak isteyenler için gerçek bir püf nokta.

İkon ekleme son derece basit: İkonları önceden kullandıklarınızla değiştirmek için yenisini fare ile görüntü resminizin üzerine sürükleyin.

tüm bu eklentileri buyatı Tıkla'yarak bulabilirsiniz...

Yorumlar