Koç Burcu Özellikleri

İş ve sağlık konularına pozitif yaklaşmalısınız

Son iki yıldır Satürn(disiplin) iş ve sağlık alanlarınızda ilerliyor. Günlük yaşamınızda fazla çalışıyorsunuz. Patronunuzun talepleri fazla ve sizin ofiste uzun saatler çalışmanız gerekiyor. Bazı Koçlar bu değişimleri sağlık alanlarında da gözlemleyebilir. Bu Koçlar normalden fazla ilaç kullanıyor olabilirler. Eğer 12sine yakın – 4 gün önce yada sonra- doğmuşsanız, sizin için daha fazla endişe verici olabilir. Satürn (disiplin) ve Uranüs (bağımsızlık) birbirleriyle muhalefetteler. 5 Şubat ve 12 Eylülde iki etkileşim meydana gelecek. Meslek hayatında, bünye ve yaratıcılık arasında tezat olabilir. Hem fiziki hem manevi sağlık istenebilir.
Satürn, 29 Ekim 2009'da yeniden hareket edecek. Eğer işler iyi değilse, bu senin sağlık ve meslek hayatın için iyi haber olacak. Bundan sonra ki iki buçuk yıl senin evlilik ve mesleki ilişkilerini sınayacak.

2009 yeni başlangıç takvimi

15-27 arası doğan Koçlar pek çok girişimler yapabilir. Bu yıl, doğum tarihlerine göre kişileri farklı etkileyebilir. 15-27'si arası doğanların bazıları büyük girişimler gibi yeni başlangıçlar yapabilir, diğerleri, özellikle 1 ile 12 arasında doğanlar pek çok zirve noktaları gözlemleyebilirler.
Eğer 15 ile 27 arasında doğmuşsanız, bu yıl daha çok yeni girişimler üzerine olacaktır. Yeni ayların pek çoğu güneş tutulmaları sizin tarafınızda oluşuyor. Bunların arasında yılın ilk yarısında sosyal girişimler; ikinci yarısında ise ailevi girişimler önemli.
Eğer 1-27 arasında doğan Koç iseniz, 2009 sizin için sonuçlar yılı olacaktır.
Pek çok şeyin zirve noktasına eriştiğini gözlemleyeceksiniz. Bunlar, sizin karmanızın sonuçları olabilir. Bu yıl içinde büyük kazançlar ve büyük kayıplar beklenebilir. Bu yıl, sizin için kesinlikle duygulu ve heyecanlı olacak. Ay tutulmalarına yakın (bir ay önce ve sonra) zirve noktasına erişmeler bekleyin.
7 temmuz öncesi ve sonrası da iş hayatınız ve kariyeriniz açısından önemli bir bir aylık süreç olabilir.

Sosyal yaşamınız renkleniyor

Sosyal yaşantınız, zevk ve aşk için müthiş bir yıl(26 ocak ve sonrasına dikkat!), Sevgili Koç! Kova burcunda bir dizi tutulmalar olduğu için Koç bu alanlardaki davranış tarzını değiştirecek, onbirinci konumdaki Jüpiterle bu yıl pek çok sosyal taahhütlerle meşgul olacaksınız. Bu oniki yılda bir elde edebileceğiniz bir olanak.
Sosyal yönden, 7 Şubat 2008 ile 16 Ağustos 2008 arasındaki tutulmalardan beri çok çalıştınız. Aynı alanlar 26 Ocak ve 6 Ağustos 2009 daki iki tutulmadan sonra da alevlenecek. Siz canayakın tabiatınızla tanınıyorsunuz. Bu yıl, size yeni ufuklar keşfetmenize yardımcı olacak.
Aşk hayatınız hareketli, yaratıcılığınız yüksek
Romantik yönden, 2008 deki bazı olaylar 2009'u da etkileyecek. 16 Ağustos 2008 deki güneş tutulması, Koç'u romantik ve yaratıcı verileri yönünden etkilemiş olabilir. Bu tutulmanın etkileri Şubat 2009'a kadar etkisini sürdürecek. Eğer aşk, hamilelik yada herhangi bir yaratıcı proje ile ilgili beklentileriniz varsa, 1 Ağustos 2008 tutulması, size büyük ölçüde yardımcı. En azından büyük bir başlangıca adım attınız. Bu girişim 9 Şubat 2009'a doğru(+/- bir ay) zirve noktasına erişecek. 6 Ağustos civarıda bu açıdan hareketli geçebilir.

Aile ilişkileri ve ev yaşamı

İkinci yarı tamamen farklı. Ailevi çevre ve meslek, yılın ikinci yarısında odak noktası olacak. Yılın ikinci yarısında, 7 Temmuz, 22 Temmuz, 6 Ağustos ve 31 Aralıkta, üç tutulma bu alanlarda odaklanacak. Genel olarak yılda üç olur, fakat bu yıl altı tutulma gerçekleşecek. Bu da, yılın ikinci yarısında değişim işleminin daha hızlı gelişeceğini gösterir. Koçlar için bu ailevi ve mesleki öncelikli olacak. Eş zamanlı olarak iş ve mekan değiştirebilirsiniz. Bununla beraber, 2009'un ilk yarısında romantik bir ilişkinin zirveye ulaşabileceği görülüyor. Ve, ikinci yarıda ebeveynlerle ilişkilerde ve sosyal bünyede bazı değişiklikler görülebilir. Onlar talepkar davranabilirler. Eğer evliyseniz, bazılarınız yılın ilk yarısında hamilelik ya da büyük çocuğun itirafı gibi çocuk özgülü etkinlikler yaşayabilirler ve ikinci yarıda bundan dolayı adaptasyon gerekir.

Yorumlar